Bekijk de Video Versie

Beluister de Audio Versie

Mogelijkheid tot Interactie

Wil je een reactie achterlaten?

Dat kun je onderaan het bericht doen. En je kunt ook weer op de reacties van anderen reageren om met elkaar in gesprek te gaan. We zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen, vragen, belevingen, inzichten et cetera! Enkel deelnemers van deze jaargroep hebben toegang.

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Oprichter Sparkle Paradise | Co-Creatie Cirkel Visionair & Facilitator | Sprankelend Leiderschap | Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde
Ik help mensen om in verbinding te komen met zichzelf, hun Essentie, Hoger Zelf, het Veld en elkaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van Vrede-Met-Wat-Is en komt er ruimte om uit te gaan kijken naar wat we wensen en diep van binnen al voelen dat komen gaat. Door onszelf bewust energetisch af te stemmen op – en te openen voor – deze realiteiten die in potentie al aanwezig zijn in ons, kunnen ze moeiteloos en met plezier gaan manifesteren. Niet langer ben je gehecht aan een uitkomst in de toekomst, omdat je in het NU veel gelukkiger bent, meer geniet en meer sprankelend genot en vervulling ervaart. Neem gerust contact op.

Pin It on Pinterest