Sprankelsessie

Thuis komen in je zelf

Wil je ervaren hoe heerlijk het is om jezelf totaal over te geven aan de Ervaring in het NU? Wil je stoppen met je best doen en alle zelfbeschermingsmechanismen laten gaan? Wil je ontdekken hoe diepgaand de verbinding tussen jou en je Totale Zelf kan zijn? Wil je alle delen van je Zelf weer thuis laten komen in jou waardoor alles wat onderdrukt is weer geïntegreerd kan worden? Wil je jezelf openen voor de belichaming van jouw volledige potentieel als Goddelijk Mens?

Je leeft al zo lang in het idee van een vaste fysieke werkelijkheid vanuit de identificatie met jezelf als een mens in een fysiek lichaam. Je weet niet beter. En toch, begint er iets te dagen… Er moet meer zijn… Er zijn mensen die van binnenuit een bepaald gevoel van geluk lijken te kunnen ervaren dat jij misschien nog nooit gevoeld hebt. Maar je verlangt er wel naar om tot deze vredige staat van gelukzaligheid te komen, zonder dat er eerst van alles in en om jou heen dient te veranderen voordat je je zo kunt voelen.

Tijdens een Sprankelsessie schijnen we licht op het Spel van het Leven. Een spel dat bedoeld is om van te genieten, maar dat gaandeweg steeds serieuzer en zwaarder is geworden. Als Goddelijke Creators hebben we tegenpolen gecreëerd om meer keuzes te hebben en meer avontuur en opwinding te kunnen beleven. Jij ziet alleen door de bomen het bos niet meer. Je bent het genot van de Ervaring kwijt geraakt.

Met mijn voorbeeld en de energie van mijn aanwezigheid nodig ik je uit om jezelf weer te openen voor de Ervaring van het leven. Samen zullen we alles ontvangen wat door jou weggestopt is onder het kopje ‘ongewenst’: spanningen, oordelen, pijn, verdriet, aannames, boosheid, frustraties, twijfels, onzekerheden, angsten en alle aspecten van jezelf die jij gecreëerd hebt om jezelf op een bepaalde manier te beschermen tegen dit alles. Alleen door jouw bereidheid dit alles weer toe te laten, kun je de dualiteit van donker en licht ontstijgen.

“Het allesomvattende licht van liefde is anders dan het licht dat de tegenpool is van donker en zwaar. Hoe meer we donker en zwaar veroordelen en wegduwen, hoe meer we er van krijgen in onze realiteit. Wanneer alles waar je weerstand tegen biedt ontvangen wordt door het onvoorwaardelijke en ongehechte licht van Liefde, lost het op in je geest, je lichaam en jouw werkelijkheid."

- Mariëlle Duijndam -

Onvoorwaardelijk Ontvangen

Een Sprankelsessie is heel simpel. Ik doe in feite niets. Ik BEN. En ik bied jou de ruimte om te ZIJN. Je hoeft helemaal niets. Eindelijk mag je ontspannen, het masker laten gaan, je bescherming laten zakken, de harde laagjes rondom je hart, lijf en ziel laten smelten. Wanneer jouw energie voelt dat het veilig is om dit te doen in mijn aanwezigheid, zal het alles naar de oppervlakte brengen wat klaar is om ontvangen en ontladen te worden. Ik heb nergens een oordeel over; ik heb geen voorkeur voor donker of licht, fijn of pijn, hard of zacht, open of dicht. Voor mij is alles energie en welkom. Ik ben als de standvastige vuurtoren die je helpt je eigen haven en thuis in je Zelf weer te vinden.

“De Goddelijke Geest is een zeer vertrouwende geest. Het begrijpt dat het allemaal niet uitmaakt. Z'n verlangen is om te exploreren in plaats van te beschermen en dat gaat voor sommigen van jullie een uitdaging zijn.​"

- Adamus St. Germain -

Waarom zou je je openen?

Je zou je kunnen afvragen waarom je je zou gaan openen voor die beerput van weggestopte zaken en kanten van jezelf. Je geeft veel liever aandacht aan alles wat licht, fijn, leuk, plezier, luchtig, speels, opwindend, afleidend en avontuurlijk is. Je hebt veel moeite en tijd gestopt in het vormen van het beeld dat je van jezelf en de werkelijkheid gecreëerd hebt. Je hebt vele uren gewerkt aan het ontwikkelen van jezelf en het bestuderen van de realiteit om erachter de komen wat het beste is om te denken en te doen in allerlei situaties. Je bent op alles voorbereid… maar hoe gelukkig, vrij, speels, spontaan, open, onschuldig, onbekommerd, ontspannen en blij voel je je werkelijk?

“Stoppen met werken aan jezelf, je lichaam, je financiën, het openen van je hart, je spirituele ontwaken, een fijner leven voor jou en (vele) anderen, en een betere wereld voor ons allemaal is het engste dat er is. Want dan dien je alles te ontvangen en te accepteren, precies zoals het is. Durf je dat aan? Kun je daarmee Zijn? Voel je je dan ook nog goed en veilig? Weet je dan nog steeds wie je bent en wat jouw rol en waarde is? Kun je daarin volledig ontspannen en erop vertrouwen dat alles precies goed is zoals het NU is?"

- Mariëlle Duijndam -

Je hoeft niets op te zoeken

Er is niets meer om aan te werken, niets dat opgerakeld dient te worden uit het verleden, niets dat geheeld moet worden. Jij bent hier en nu precies goed zoals je bent. En jouw realiteit is hier en nu precies goed zoals zij is. De wereld en alle mensen erin zijn nu precies goed zoals ze zijn. Wat nu? Krijg je nu een error in je hoofd? Is dat wel veilig? Wat valt er dan nog te doen? Welke rol kun je dan nog vervullen? Waar ben je dan nog voor nodig? Wat valt er dan nog uit te stellen? Wat voor excuses heb je dan nog om te gaan doen wat je zelf het allerliefste zou doen? Daar is het Spel van het Leven voor bedoeld: om de vreugde van het bestaan in een fysieke realiteit te ervaren.

“Vrede met Wat-Is en uitkijken naar wat komen gaat, is de ideale basis voor bewuste creatie."

- Abraham-Hicks -

Vrede met Wat-Is

Het lijkt vaak zo onbereikbaar: dat gevoel van tevredenheid. Steeds komt er weer een nieuw verlangen bij en steeds gebeurt er weer iets dat je doet vervallen in automatische reacties vanuit je beschermingsmechanisme en oude patroon van overleven. Steeds dienen zich weer pijntjes, oordelen en ongenoegen aan. Dit is een natuurlijk onderdeel van het leven. Maar door het leven steeds meer onvoorwaardelijk en in vertrouwen te ontvangen, kun je jezelf er dieper en dieper voor gaan openstellen. En dan, kom je in contact met het gevoel van Wie Je Werkelijk Bent en Wat je Werkelijk Wilt; en blijkt alles en iedereen je continu te helpen openen voor de ervaring van échte Liefde.

“Stop gewoon met al dat lawaai. Je zult je realiseren dat de Realisatie er altijd geweest is."

- Adamus St. Germain -

Praktische Details

Voor een Sprankelsessie reserveer ik een dag in mijn agenda. Door open te staan om alles te ontvangen, zal zich steeds een ander laagje aandienen dat er klaar voor is om toegelaten te worden. Dit kan gepaard gaan met geeuwen, tranen en andere fysieke reacties. We hoeven er niets van te begrijpen en niets te sturen. Het hele proces gaat vanzelf. Je lichaam weet de weg en zal de leiding krijgen. Ik ben er puur ter ondersteuning en herinnering aan je natuurlijke staat van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf, je lichaam, je realiteit en anderen. Daarnaast begeleid ik je bij het uitnodigen, verwelkomen en integreren van alle delen van de grootsheid van Wie Je Werkelijk Bent.

Voorafgaand aan de Sprankelsessie hebben we een persoonlijk online Connectiegesprek via Zoom om je intentie, je verlangens, de patronen en de blokkades die je in jezelf en je leven ervaart, te bespreken. Indien het voor beide een volmondige JA is, maak je aan het einde van het gesprek het bedrag over en plannen we de datum in onze agenda’s. Vervolgens vertel ik je hoe je je kunt voorbereiden op deze levenstransformerende ervaring. Een maand na de Sprankelsessie komen we opnieuw online via Zoom bij elkaar voor een nazorg- en evaluatiesessie, zodat je steeds dieper kunt gaan met de integratie van de ervaring, ontdekkingen en inzichten in je dagelijkse leven.

De Sprankelsessie vindt plaats in de prachtige bosrijke omgeving van Leersum (Utrecht – NL). De details over de locatie ontvang je later. De ruimte zal je de mogelijkheid bieden om je Zelf en jouw Energie op vele manieren tot expressie te brengen; fysiek, vocaal en emotioneel.

Het kan ook zijn dat ik (in overleg met jou) een aantal extra Sparkle Facilitators uit mijn netwerk uitnodig om erbij te zijn deze dag, zodat je ook aspecten van jezelf die te maken hebben met groepsdynamieken en relaties inzichtelijk kunt krijgen, toelaten, ontladen en integreren.

Indien gewenst kun je deze ervaring combineren met een overnachting en een massage om jezelf rustig de tijd te gunnen om alles te laten bezinken voordat je weer naar huis gaat. Het meebrengen van een partner, vriend of vriendin behoort ook tot de mogelijkheden.

Je investering in het Thuis laten komen van zowel menselijke als goddelijke aspecten van je Zelf bedraagt €1.200,- inclusief 21% BTW. *

Vraag een offerte op maat aan indien je een Sprankelsessie wilt doen met een bedrijfsteam.

* Mocht je er moeite mee hebben om in jezelf te investeren, kun je je afvragen wat het je waard is om écht tot leven te komen, de dualiteit van de derde dimensie te ontstijgen en je onvoorwaardelijk tevreden, gelukkig, wijs, liefdevol, waardevol en vrij te voelen in het bewustzijn van de vijfde dimensie. De dimensie waar elke realiteit slechts een mogelijkheid is in plaats van een feit of vaste werkelijkheid. Wanneer je weer open staat om alles ten diepste te voelen, kun je van binnenuit gaan voelen welke versie van de realiteit jou werkelijk doet sprankelen.

Je kunt hieronder meteen een online Connectiegesprek inplannen via Zoom. Indien de samenwerking voelt als een volmondige JA zullen we alle voorbereidingen treffen.