A Wrinkle in Time – Een fantastisch film over de 5e dimensie en Onvoorwaardelijke Liefde

A Wrinkle in Timeis een fantastische film. Ik werd weggeblazen vanwege het feit dat bijna alles waar ik in Sparkle Paradise over spreek wordt behandeld in deze film. En om dat in een echte Disney film terug te kunnen zien is wel heel bijzonder. Dan merk je dat het steeds meer mainstream begint te worden. Alhoewel….

Na verder onderzoek bleek dat de film in maart 2018 in de US uit kwam. De film had een budget van 100 miljoen dollar gehad en bracht nu een magere 75 miljoen dollar en slechte recensies op. Dat was de reden dat Disney vervolgens besloot om de film niet in de Nederlandse en Belgische bioscopen uit te brengen. Enkel de DVD zal later dit jaar in Nederland te verkrijgen zijn.

Waarom leverde de film slechte recensies op? Vermoedelijk omdat mensen de diepere lagen van de film nog niet kunnen bevatten.

Er wordt gesproken over:

  • De vijfde dimensie en de mogelijkheden die deze extra dimensie ons biedt
  • Reizen buiten tijd en ruimte en zo kunnen shiften van realiteit in het NU
  • De kracht van onvoorwaardelijke liefde en kunnen zien voorbij ‘realiteit’
  • Het belang van het kiezen van je frequentie en het geloven in Wie Je Bent
  • De kracht van onze geest en het ongelimiteerde universum dat in ons zit

Daarnaast wordt zelfs getoond hoe Reese Witherspoon op een gegeven moment van gedaante verandert. Oftewel ‘shapeshifting’. Eerst is ze een mens en daarna wordt ze een soort vliegende rog. Dingen die we nu alleen nog in sprookjes zien maar op een gegeven moment voor ons allemaal weer normaal zullen gaan worden om gebruik van te gaan maken.

Als je echt gaat accepteren dat het hele universum in ons zit, dat wij zelf het universum zijn, dan kunnen we ons universum ook zo gaan scheppen zoals we zelf willen. 

Ons lichaam is net zo goed onderdeel van het universum dat we geschapen hebben. Het is ons thuis. Het eerste dat we voor onszelf creëerden zodat we een huis zouden hebben om in te wonen. Maar net als dat we niet ons hele leven in hetzelfde huis wonen, hoeven we ook niet ons hele leven in hetzelfde lichaam te blijven. We kunnen de vorm laten veranderen naar gelang onze geest het accepteert en normaal vindt om dit te doen.

“Disney had al 20 jaar de filmrechten van het gelijknamige Amerikaanse fantasy kinderboek van Madeleine L’Engle uit 1963. Maar nu pas stapten ze met een eerste versie van het script naar regisseuse Ava DuVernay die na twijfel toch overstag ging.” 

Alle informatie is er al zo lang. Maar er wordt heel veel achtergehouden omdat mensen er nog niet klaar voor zijn. Gelukkig heeft Disney nu toch de stap durven zetten. Want ook al was het dan geen kaskraker, ik weet zeker dat deze film haar werk zal blijven doen. Dit is een film die zich gaat verspreiden via Netflix en DVD, via de harten van mensen die er klaar voor zijn. En voor hen zal deze film een enorme bevestiging zijn.

Meer en meer mensen zullen zichzelf open durven gaan stellen voor een leven en een wereld die ver voorbij de grenzen van ons huidige bewustzijn gaat.

En het mooie is dat we niet hoeven te wachten totdat iedereen mee kan komen. Je kunt er nu al mee gaan spelen. Je kunt er nu al gebruik van maken. Je kunt jezelf zelfs nu al aansluiten bij anderen die dit niet alleen weten en accepteren als waarheid, maar die het zelfs als de normaalste zaak van de wereld zien. 

Sparkle Paradise is zo’n plek. Een plek waar je mensen kunt ontmoeten die aan het verschuiven zijn naar de vijfde dimensie. En die je de energetische ruimte kunnen bieden om ook te gaan shiften van vorm en realiteit. De kortste weg is geen lineaire lijn. De kortste weg is het laten rimpelen van tijd en ruimte, zodat je steeds grotere sprongen kunt gaan maken tussen jouw ene NU-moment-realiteit en het volgende.

Dus simpel gezegd: als je nu geen (droom)relatie hebt maar je zou er wel een willen hebben, dan hoef je geen lineaire lijn te bewandelen. Je hoeft niet alle stappen te zetten waarvan je denkt dat ze nodig zijn om er een te krijgen – en je geest zit waarschijnlijk vol met dingen die je gelooft over wat er eerst voor nodig is om jouw droomrelatie te kunnen leven. In plaats daarvan kun je direct in je innerlijke wereld shiften naar de realiteit waarin je al een heerlijke relatie hebt. Doe je dit volledig, dan zal jouw externe realiteit dit ook heel snel gaan weerspiegelen.

Het punt is dat de meeste mensen nog niet kunnen geloven dat het zo simpel is. Maar dat verandert wanneer je jezelf gaat omringen met mensen die niet alleen geloven, maar zelfs WETEN dat het zo simpel is. Dat is de kracht van ‘wayshowers’. Van mensen die je voorgegaan zijn en die daardoor een energieveld met zich meedragen waardoor het voor jou makkelijk wordt om je weerstand te laten gaan en je over te geven aan dat wat je van binnen eigenlijk zelf ook al weet. Ze helpen je om De Kunst van het Openen om te Ontvangen weer eigen te maken.

Oude aangeleerde conditioneringen worden zo stap voor stap vervangen met het innerlijke weten waarmee je geboren bent. Een intuïtief weten dat ondergesneeuwd is geraakt terwijl je opgroeide in een wereld waarin er niet veel contact was met de innerlijke wereld van ongelimiteerde mogelijkheden.

Maar wat fijn dat dat nu allemaal aan het veranderen is en dat het niet uitmaakt wat wie dan ook gelooft. Wat fijn dat je zelf kunt kiezen met wie je jezelf wilt omringen en dat je wereld daardoor letterlijk en figuurlijk met grote sprongen steeds groter zal worden. Het is een fantastische tijd om in te leven en de mogelijkheden zijn eindeloos. We hebben alle tijd, we hoeven niet direct vandaag alle nieuwe capaciteiten te gaan benutten. Weten dat de mogelijkheid er is, is al opwindend genoeg. Stap voor stap zullen we deze schatkist steeds verder gaan onderzoeken. En zal datgene wat we mogelijk achten steeds verder opgerekt gaan worden.

Zin om jezelf aan te sluiten bij andere ‘wayshowers’? Wij zijn allemaal leiders van de Nieuwe Tijd. Leiders van de Nieuwe Wereld. Waarin er geen grenzen zijn. Behalve de grenzen in onze eigen geest. En de manier waarop we leiden is door middel van ons eigen voorbeeld. Niemand hoeft overgehaald of geïnformeerd te worden. Degenen die eraan toe zijn komen vanzelf op mijn en jouw vibrationele signaal af.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Ontvang het laatste nieuws in je mailbox
Nieuwsbrief

Als je het online Sparkle Magazine wilt ontvangen, vul dan dit formulier in.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *