Fase 1

ALIVE

Kom tot leven! Kom in contact met het vuur van je ziel en het verlangen om te ervaren. Wanneer je bereid bent om alles kwijt te raken, hoeft dit niet te gebeuren. Het gaat erom dat je echt gaat worden. Vrij om je ZELF te ZIJN.

Maskers af en echt aanwezig blijven in ieder moment. Geen rollen meer spelen. Jezelf op de eerste plek zetten. Jouw eigen passie voelen. Leven in verbinding met jezelf, je lichaam en anderen.

Sensueel & Soeverein

je ware authentieke ZElf zijn

De eerste stap naar zelfrealisatie en meesterschap is uit je hoofd komen en in je lichaam gaan leven. Daar waar het leven echt ervaren kan worden. Daar waar we het echt kunnen voelen en beleven.

De relatie met je ZELF aangaan. De controle loslaten. Ten diepste ontspannen, zodat je echt moeiteloos kunt gaan ontvangen. Ontdekken Wie Je Werkelijk Bent, in ieder nieuw NU-Moment. Trouw aan jou. 

Het vraagt lef om jouw heelheid, volheid, goedheid en grootsheid te accepteren. Om te stoppen met je best doen, om IN jezelf te gaan staan, geen houvast meer te hebben en het onbekende in te duiken.

Verlangen naar Vrijheid

Meerdere keren in mijn leven ben ik het diepe ingedoken. Ik kon niet langer doorgaan op de oude manier. Het werd te verstikkend, te benauwd, te zwaar… Er moest iets veranderen, maar wat? Ik wilde in ieder geval vrij zijn. Ik was klaar met alle beperkingen. Ik wilde losbreken uit alle hokjes en voorbij alle grenzen. 

Herken je dat gevoel? 

Je weet dat alles mogelijk is. Dat je zou kunnen leven in de hemel op aarde… Dat je tot ongelofelijke dingen in staat bent… En toch, voelt het nog niet helemaal zo… Je hebt alles bestudeerd. Je kent de kracht van je eigen bewustzijn. De theorie is volop aanwezig. Nu is het een kwestie van er ook écht naar gaan leven…

Ik was bereid om alles kwijt te raken, op mijn pad naar zelfrealisatie. In zekere zin gebeurde dat ook, maar eigenlijk veranderde de vorm alleen maar. Ik raakte kwijt wat ik achteraf gezien sowieso niet wilde behouden. Wat ik ervoor terug kreeg was zoveel fijner, leuker, mooier, dieper, rijker, echter en meer vervullend. 

Het begint allemaal met de reis naar binnen, door contact te leggen met je Essentie.

"Je moest voor jezelf zorgen, zodat je nu hier op de planeet zou kunnen zijn om je licht te laten schijnen."

- Adamus St. Germain -

Jezelf op de eerste plek zetten

Het was zo’n uitdaging om steeds maar weer aanwezig te blijven in iedere ervaring, ontmoeting en situatie. Om niet in mijn hoofd te schieten. Om niet erover na te gaan denken. Om niet te beslissen en te managen wat mijn mind dacht dat er moest gebeuren op basis van de verzamelde ‘realistische informatie’. Om mezelf niet langer te beschermen tegen pijn en niet langer mijn best te doen om plezier, geluk en rijkdom te vinden.

Om te verzachten terwijl ik bereid was om steeds meer te voelen. Om mezelf en anderen onvoorwaardelijk te ontvangen. Om te stoppen met oordelen en veroordelen; te beginnen met het stoppen met veroordelen en bekritiseren en proberen te fixen en verbeteren van mezelf. Om geen censuur meer te plegen op mijn zelfexpressie. Om compleet eerlijk te zijn naar mezelf over mijn ware gedachten en gevoelens. 

Op een gegeven moment hoefde ik van mezelf niet meer anders te zijn dan dat ik was. Waardoor ik anderen ook kon laten zoals ze waren. Gevoelig zonder dramatisch te worden. Eigen verantwoordelijkheid leren nemen voor al mijn creaties, interacties en ervaringen. Geen drama meer nodig, want ik wist wie ik was. Waardoor potentieel ontvlambare situaties geen zuurstof meer krijgen. Je laat zien hoe het anders kan. 

Je wordt een nieuwe Standaard in de maatschappij. Want je bent werkelijk vrij. 

"Genoeg is genoeg. Pas wanneer je er echt klaar mee bent, kan het veranderen."

- Mariëlle Duijndam -

Ben je er echt klaar mee?

Als je wilt kun je eindeloos doorgaan met het processen van je gedachten, je gevoelens en je ervaringen. Je kunt ze continu analyseren, inzichten blijven vergaren, doorbraken nastreven en ‘highs’ en ‘lows’ beleven, terwijl je bezig blijft om steeds gezonder, lichter, succesvoller, beter, liefdevoller et cetera te worden.

Maar je kunt er ook voor kiezen om met dat alles te stoppen. Het is namelijk niet nodig. Tenzij jij gelooft dat het wel zo is. Je kunt jouw Mens-Zijn niet perfectioneren. Er komt geen einde aan. Het is een eindeloos gevecht tussen donker en licht, goed en fout, juist en onjuist en het kwade en het goede.

Dat alles is een illusie. Het is een spel. Het maakt het mogelijk om deze fysieke realiteit te beleven. Maar we hoeven er niet in te verzwelgen en in op te gaan alsof het echt is. Het is bedoeld om ervan te genieten.

Ben je klaar om uit het spel van dualiteit en strijd te stappen? Om te stoppen met werken en je best doen? Om steeds maar weer te moeten reageren op invloeden van buitenaf? Wil je ECHT tot LEVEN komen?

Dan is het tijd om jouw Zelfrealisatie boven alles te zetten en te worden Wie Je Werkelijk Bent. 

Uitnodiging

Om echt tot leven te komen

Ik bied je mijn voorbeeld, energie, perspectieven, ervaring, bewustzijn en focus op Wie Jij Werkelijk Bent en Wat Jij Werkelijk Wilt. Daarnaast faciliteer ik de ruimte waarin jij in contact kunt komen met andere gelijkgestemden, om samen de reis te maken.

Deze ervaring is niet te vergelijken met welk ander programma dan ook. Het is namelijk geen programma. Er is geen doel. Er is geen pad. Er is geen sprake van het bieden van hulp en ondersteuning. Er zijn geen leringen en er is geen leider. Er is alleen maar NU. En daarin zullen we écht geïnspireerd Samen Zijn. Meer heb je ook niet nodig. Dat ontdek je vanzelf. Het is misschien even wennen, maar je zult het uiteindelijk gaan ervaren als een verademing.