“Alles is goed in mijn wereld!”

Je ligt op je rug in het gras langs het water. Af en toe vaart er een bootje of een kano voorbij. Een knappe man op een paddle board staat met gespierde armen te peddelen. Je observeert het met een glimlach. Je slaakt een zuchtje van genot.

“Man, wat heb ik het goed!”, denk je bij jezelf. “Ik lig hier lekker te liggen en werkelijk alles is goed in mijn wereld. Er waren dagen dat ik hiervan droomde en nu ís het gewoon zover. Het is de normaalste zaak van de wereld geworden dat ik veel vrije tijd heb om te doen waar ik zin in heb.”

Terwijl je hierover ligt te mijmeren hoor je het klotsende geluid van golvend water dat met de kade in contact komt. Het doet je denken aan die heerlijke dagen dat je zelf ook gevaren hebt. Het gevoel van oneindig veel ruimte om je heen en de mogelijkheid om overal naartoe te kunnen overspoelt je weer. Je krijgt er kippenvel van op je benen en voelt hoe de grassprietjes tegen je kuiten aan kietelen.

Aanwezig Genieten

Je voelt je zo aanwezig in al je zintuigen. Je bent je heel bewust van hoe alles ruikt en klinkt en voelt. Je neemt het niet voor lief dat je jezelf op zo’n prachtige planeet als deze bevindt. Nu je hier toch bent, wil je er met volle teugen van genieten.

Je was vergeten hoe het is om simpelweg te genieten omdat het kan. Je eigen overtuigingen hadden je wijsgemaakt dat je daar niet genoeg tijd, geld of ruimte voor had.

Je denkt terug aan het moment dat je op onverklaarbare wijze ineens op de website van Sparkle Paradise terecht kwam. De eerste zinnen die je las raakten je direct diep in je hart. Je voelde de waarheid ervan! De klik was er meteen, ook al begon je slimme brein direct vragen te stellen…

Een vrouw met haar hond komt langsgelopen en je kijkt haar vriendelijk aan. Ook al is het vluchtig delen jullie even een momentje van echt contact. Wanneer je in dat gevoel van verbinding ademt voel je weer subtiele golfjes van genot door je lichaam stromen.

Nu je hier even bij stil staat besef je dat je tijd in Sparkle Paradise je geholpen heeft om jezelf helemaal te openen en je weer te herinneren hoe relaxed en natuurlijk het voelt om echt aanwezig en in het moment te zijn.

Wie had gedacht dat er zóveel genot beschikbaar is in dít moment?! “Als ik dat eerder geweten had, had ik niet zoveel moeite gedaan om steeds ergens anders te komen!”, denk je met een grote lach op je gezicht.

Sinds je er een gewoonte van hebt gemaakt om genieten bovenaan je prioriteitenlijstje te zetten, zijn zoveel andere dingen ook ineens op hun plek gevallen.

Je Sprankelende Natuur

In contact met Mariëlle bleek er niet veel voor nodig te zijn om bepaalde energetische gewoontepatronen bij te sturen. Als Sprankelfacilitator heeft ze echt een gave voor het omhoog brengen van het sprankelende gevoel in de mens. Zelfs toen je dacht dat je er heel ver bij vandaan zat, bleek dat eigenlijk helemaal niet het geval te zijn. Iets in de manier waarop ze met je sprak en de energie die ze daarbij uitstraalde, maakte dat je bereid was om de gedachten en gevoelens te laten gaan die in de weg zaten van je sprankelende natuur.

“Het is zo’n fijne ontdekking om echt van binnenuit te voelen en te weten dat je helemaal goed bent zoals je bent! In dat besef begon het sprankelen en ontdekte ik de golfjes van genot”, mijmer je door.

Die golfjes van genot zijn nu mijn grootste doel in het leven. Mezelf verbonden voelen met die Stroom zorgt er niet alleen voor dat ik me echt gelukkkig voel, maar ook dat ik met perfecte timing alles ontvang wat ik wens en nodig heb. Zelfs zonder dat ik het vooraf bedacht en gepland heb.

Intenties Laten Manifesteren

Er komt weer een bootje voorbij varen. Op de boeg lees je haar naam: Intender. Ha! Dit kan weer geen toeval zijn! Zo gaat het dus de hele tijd. Je ligt van binnen dubbel om de humor en de herinnering van het Universum. Je bent inderdaad een Intender geworden. Iemand die intenties zet en ze dan LAAT manifesteren.

Je doet alleen nog wat je echt leuk vindt. Hier ging wel een bepaalde overbruggingsfase aan vooraf, maar stap voor stap werd alles steeds makkelijker en simpeler doordat je op een andere manier leerde kijken, denken en voelen. En dat zorgde weer voor hele andere keuzes en beslissingen. Het gebeurde niet van de ene op de andere dag maar het ging wel een soort van vanzelf. Of: van-Zelf, zoals Mariëlle dat noemt.

Luisteren naar je Zelf

Zij gaat er vanuit dat er een Zelf is in ieder van ons. Een Zelf waar we alleen maar naar hoeven leren luisteren. Wiens suggesties we alleen maar hoeven te volgen.

Mijn brein was weleens bang dat er geen beroep meer op haar gedaan zou worden. Dat ze overbodig zou worden. Maar inmiddels heb ik daar een goede balans in gevonden.

Mijn brein is voor de praktische zaken. Zij organiseert dingen op logische wijze. Mijn intuïtie is voor het leven en de realiteit die ik van moment tot moment creëer en ervaar.

Het is moeilijk uit te leggen aan het brein, maar dankzij de rust die ik haar gaf sputtert ze tegenwoordig niet meer tegen. We zijn allebei blij met de vernieuwingen.

Je checkt je telefoon en je ziet dat er weer wat mailtjes binnen zijn gekomen. Geweldig nieuws! Je straalt van oor tot oor. Ja, alles is meer dan goed in mijn wereld!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Ontvang het laatste nieuws in je mailbox
Nieuwsbrief

Als je het online Sparkle Magazine wilt ontvangen, vul dan dit formulier in.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Hemels geschreven Mariëlle! Zo ervaar ik het (meestal) ook. Zalig genieten in het moment en suggesties volgen..