Sparkle Angel Netwerk

SAMEN LEVEN IN DE HEMEL OP AARDE

Het is fijn om de steun te voelen van je eigen community. Samen kunnen we zoveel meer. Door onvoorwaardelijk te geven aan elkaar, ontstaat vanuit vrijheid en vreugde de mooiste en grootste groei. Jezelf zijn en echt bewust samen aanwezig zijn is genoeg.

Als Sparkle Angel heb je de gelegenheid om bij te dragen aan het platform van Sparkle Paradise. De tijd is rijp voor grote transformaties en we zijn pas net begonnen. Deze beweging van ontwaken, openen, ontspannen en ontvangen komt nu echt op gang en zal de komende 30 jaar alleen maar gaan toenemen.

Dit nieuwe bewustzijn gaat zich verspreiden over de hele wereld. Niet als een georganiseerde religie, maar via de intuïtieve begeleiding vanuit ons eigen hart. Je hoeft niets te doen en je mag alles. Je bent go(e)d zoals je bent.

Indien je financieel bij wilt dragen aan deze ‘Sparkle Movement’, dan kun je kiezen voor een maandelijks bedrag dat voor jou nu geïnspireerd voelt.

Je bijdrage wordt gebruikt voor het ontwikkelen, produceren en hosten van nieuwe gratis Sparkleflix toevoegingen, het creëren van ons maandelijkse Sparkle Magazine, het inspireren van ons netwerk via social media en het continu vernieuwen en verbeteren van de mogelijkheden die dit platform biedt. 

Wat er overblijft bewaren we als een geruststellend potje voor kosten door onvoorziene omstandigheden en de uitbreiding van ons online platform in de vorm van een eigen fysieke locatie waar bijeenkomsten kunnen plaatsvinden.

Daarnaast kun je online aanwezig zijn bij speciale en spontane Sparkle Angel cirkels en toegang krijgen tot de Sparkle Angel agenda, het archief en de ideeënbus. Alle voordelen kun je hieronder in het overzicht bekijken.

Laten we elkaar verrassen en verwennen met het mooiste dat we te bieden hebben. Laten we in de dagelijkse praktijk gaan Leven in de Hemel op Aarde. Laten we samen voorproeven van hoe de nieuwe maatschappij zal gaan functioneren.

"Naarmate meer mensen hart-gebaseerd leven beoefenen, zal het de ‘rite' van overgang naar het volgende niveau van bewustzijn kwalificeren. Het gebruiken van de intuïtieve begeleiding van ons hart zal gezond verstand worden - praktische intelligentie."

- Doc Childre - Oprichter van Hearthmath -
Onvoorwaardelijk

geven & ontvangen

Lid worden van het Sparkle Angel Netwerk gaat niet over wat je kunt krijgen, maar over wat je kunt geven. Wie onvoorwaardelijk geeft, zal onvoorwaardelijk ontvangen. Op deze manier samenleven gaat over het ontwikkelen van een absoluut innerlijk vertrouwen dat je zult oogsten wat je zelf zaait met je gedachten, je woorden en je acties. Door de controle los te laten, kunnen we verrast worden door het leven, onszelf, elkaar en de mensheid in het algemeen. Hoe mooi is dat?

Bijeenkomsten waaraan je kunt deelnemen en bijdragen als Sparkle Angel

Spontane Stiltecirkels

Spontane Stiltecirkels zijn online Zoom meetings waarbij we samen diep de stilte in duiken. Totdat je totaal vrij bent van gedachten en innerlijk rust in de heerlijke vredigheid die daar het gevolg van is. Door het samen te doen ga je vaak dieper en durf je jezelf makkelijker hieraan over te geven.

Spontane Spreekcirkels

Spontane Spreekcirkels zijn online Zoom meetings waarbij we onderwerpen bespreken die te maken hebben met de reis van ontwaken tot zelfrealisatie als belichaamde master. Je kunt thema’s en vragen inbrengen. We openen onszelf, tunen in op onze innerlijke wijsheid en delen onze ervaringen.

Spontane Speelcirkels

Spontane Speelcirkels zijn online Zoom meetings waarbij we samenkomen om van elkaars gezelschap te genieten. We zijn aanwezig, we ademen, we voelen, we kletsen, we spelen met het richten van onze aandacht en ontdekken welke gedachten fijn(er) voelen om te denken en uit te spreken.

Spontane Satsangcirkels

Spontane Satsangcirkels zijn online Zoom meetings waarbij Mariëlle diep in de belichaming gaat van Wie Ze Werkelijk Is. En alle aanwezigen op die manier uitnodigt om hetzelfde te doen. Vervolgens is er de gelegenheid om elkaar op dat niveau te ontmoeten, vragen te stellen en ervaringen te delen.

Spontane Sessiecirkels

Spontane Sessiecirkels zijn online Zoom meetings waarbij Mariëlle beschikbaar is voor het stellen van vragen rondom alles wat met liefde, sensualiteit, soevereiniteit, zijn, ontwaken, zelfrealisatie, meesterschap, bewust creëren, afstemmen en moeiteloos manifesteren te maken heeft. 

Spontane Sprankelcirkels

Spontane Sprankelcirkels zijn online Zoom meetings waarbij we ons licht van bewustzijn laten schijnen op potentiële ervaringen en realiteiten. Niet om ze te laten manifesteren, maar om er samen in het NU van te genieten. Dat maakt de weg vrij om het daadwerkelijk op Aarde te laten gebeuren.

Als Sparkle Angel draag je bij aan de groei en ontwikkeling van het Netwerk

Toegang tot de Sparkle Angel Agenda

De Sparkle Angel Agenda ontstaat op organische, dynamische en circulaire wijze. Dat houdt in dat ideeën voor nieuwe bijeenkomsten ontstaan vanuit het Samen Zijn en de daarop volgende inspiratie in het NU. Zo vult de agenda zich steeds spontaan. Je krijgt toegang tot de agenda met alle Zoomlinkjes.

Toegang tot het Sparkle Angel Archief

Zolang je een actief abonnement hebt blijf je toegang houden tot opnames van cirkels en gesprekken in het verleden. Zo bouwen we samen een waardevolle historie op voor degenen die na ons volgen en wordt de reis steeds makkelijker. Puur door jezelf te zijn ben je van onschatbare waarde.

Toegang tot de Sparkle Angel Ideeënbus

Iedere Sparkle Angel is op zijn eigen manier creatief en het centrum van zijn eigen universum en netwerk met ongelimiteerde mogelijkheden. Hier kun je ideeën en initiatieven voorstellen en vragen om dat wat je leuk lijkt of goed zou kunnen gebruiken. Samen volgen we het pad van synchroniciteit.

Toegang krijgen tot het Sparkle Angel Netwerk

Door een maandelijks bedrag naar keuze te betalen krijg je toegang tot het Sparkle Angel Netwerk en kun je bijdragen aan de manier waarop alles zich gaat ontvouwen. Door jezelf met anderen te verbinden, je open te stellen en totaal moeiteloos jezelf te zijn, zullen de meest waardevolle ervaringen zich aandienen. Indien je vooral graag op de achtergrond aanwezig blijft maar wel de organisatie financieel wilt steunen omdat je waardeert wat we doen, is je bijdrage ook zeer welkom.

Sparkle Angel

Netwerk
22 per maand
 • Toegang tot alle Sparkle Angel Cirkels
 • Toegang tot de Sparkle Angel Agenda
 • Toegang tot het Sparkle Angel Archief
 • Toegang tot de Sparkle Angel Ideeënbus
 • Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe online of fysieke events en producten
 • Je ontvangt per e-mail een PDF transcriptie van elke nieuwe Sparkleflix Sprankelserie aflevering

Sparkle Angel

Netwerk
44 per maand
 • Toegang tot alle Sparkle Angel Cirkels
 • Toegang tot de Sparkle Angel Agenda
 • Toegang tot het Sparkle Angel Archief
 • Toegang tot de Sparkle Angel Ideeënbus
 • Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe online of fysieke events en producten
 • Je ontvangt per e-mail een PDF transcriptie van elke nieuwe Sparkleflix Sprankelserie aflevering
 • PLUS – Automatisch 5% korting op alle items in de Sparkle Paradise winkel (exclusief fysieke events)

Sparkle Angel

Netwerk
99 per maand
 • Toegang tot alle Sparkle Angel Cirkels
 • Toegang tot de Sparkle Angel Agenda
 • Toegang tot het Sparkle Angel Archief
 • Toegang tot de Sparkle Angel Ideeënbus
 • Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe online of fysieke events en producten
 • Je ontvangt per e-mail een PDF transcriptie van elke nieuwe Sparkleflix Sprankelserie aflevering
 • PLUS – Automatisch 10% korting op alle items in de Sparkle Paradise winkel (exclusief fysieke events)

Als Sparkle Angel ondersteun je de organisatie met een maandelijkse betaling van €22, €44 of €99. Houd er rekening mee dat wanneer je je abonneert op een van deze drie programma’s, de betalingen automatisch elke maand worden herhaald totdat je een verzoek indient om je abonnement te wijzigen of op te zeggen.

Eenmalige Donatie

indien dit fijn(er) voelt

Sparkle Paradise heeft geen donaties nodig. Hier vragen we je ook niet om. Maar soms kan het fijn(er) voelen voor de balans van de energetische uitwisseling. Indien je wenst te investeren in iets waardevols voor jezelf en anderen of gewoon omdat je jouw waardering en dankbaarheid tot uitdrukking wilt brengen.