Hoe het begon

In onderstaand filmpje vertellen Willy en ik hoe het allemaal begon… rondom het verlangen naar ondeugendheid… en nodigden we mensen uit om bij deze meeting aanwezig te zijn. (Aanmelden en je e-mailadres onder de video invoeren is nu niet meer mogelijk.)

Na het opnemen van deze introductie begon de energie al direct te stromen. De intentie was gezet. En wat je aandacht geeft groeit… Een duidelijke beslissing om mijn ondeugendheid te bevrijden was genomen. Alle gedachten en gevoelens die dit opriep werden door mij verwelkomd en geobserveerd met onvoorwaardelijke liefde. Ik merkte dat mijn intuïtie me begon te leiden.

Eerst ontving ik de inspiratie om een geleide meditatie te beluisteren op mijn telefoon. Dat creëerde een heerlijk en krachtig gevoel in mij en mijn energieveld.

Het smaakte naar meer dus begon ik op internet te kijken of ik meer van deze creator kon vinden.

Het een leidde tot het ander en voor ik het wist vond ik een voorbeeld van een platform waarop inspirerende video’s werden aangeboden aan mensen.

En toen viel voor mij alles op z’n plek! Ik wist nu precies hoe ik mijn idee voor Sparkle TV vorm kon gaan geven. Iets waar ik al veel langer mee rondliep maar wat niet echt van de grond leek te komen.

Door het bevrijden van mijn ondeugendheid had ik ineens alle informatie op concrete wijze ontvangen, via de weg van moeiteloosheid, genieten, spelen en het openen om te ontvangen!

En zo kan en zal het ook in jouw leven bijdragen aan het realiseren van je verlangens en het manifesteren van jouw hemel op aarde.

Vervolgens vond het Sprankelgesprek plaats

Een uur lang spraken Willy en ik met elkaar. De volgende onderwerpen kwamen voorbij:

  • Hoe dichtbij het gevoel van ondeugendheid, plezier en genot eigenlijk altijd is…
  • De laagjes van schaamte die kunnen zitten op het laten zien dat je geniet…
  • Wat is ondeugendheid nou eigenlijk? En hoe je het zou kunnen gaan zien…
  • Wat is verleidelijkheid? Waar heeft dit nou eigenlijk precies mee te maken?
  • Waarom het zo belangrijk is om je levensenergie te laten stromen…
  • Wat is sensualiteit? En hoe je jezelf hier meer voor kunt openen…
  • En nog veel meer…

Bovenal hebben we zelf genoten van het voelen van de vibratie van ondeugendheid, vrijheid, sensualiteit en verleidelijkheid.

Wil je ook meegenieten? Bekijk dan de video hieronder.


Inloggen of Aanmelden

Is de video tussen deze lijnen niet zichtbaar? 

Dan komt dat omdat deze speciaal voor Sparkle Paradise leden is en jij nog niet ingelogd bent.

Als je al een account hebt, log dan nu eerst even in.

Zo niet, dan kun je nu toch snel en simpel kosteloos toegang krijgen. Maak hier je Sparkle Paradise Account aan door jezelf te registreren.

Wanneer je daarna terug komt op deze pagina zal de video hieronder wel te zien zijn.


Reageren – Contact – Delen

Wil je deelnemen aan het gesprek? Onderaan dit bericht kun je een reactie achterlaten.

Of neem contact op via een persoonlijk bericht aan Mariëlle en Willy: klik hier.

Via de social media knoppen hieronder mag je dit bericht met iedereen delen.

Geniet van jezelf! Het mag! 

Je bent prachtig!

Liefs,

Mariëlle

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Oprichter Sparkle Paradise | Co-Creatie Cirkel Visionair & Facilitator | Sprankelend Leiderschap | Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde
Ik help mensen om in verbinding te komen met zichzelf, hun Essentie, Hoger Zelf, het Veld en elkaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van Vrede-Met-Wat-Is en komt er ruimte om uit te gaan kijken naar wat we wensen en diep van binnen al voelen dat komen gaat. Door onszelf bewust energetisch af te stemmen op – en te openen voor – deze realiteiten die in potentie al aanwezig zijn in ons, kunnen ze moeiteloos en met plezier gaan manifesteren. Niet langer ben je gehecht aan een uitkomst in de toekomst, omdat je in het NU veel gelukkiger bent, meer geniet en meer sprankelend genot en vervulling ervaart. Neem gerust contact op.

Pin It on Pinterest