Hoe het begon

Vier jaar geleden voelde Heidi al een connectie met mij en sprak ze de intentie uit dat we elkaar op een dag zouden spreken. Jaren later reageerde ze op een oproep om een experiment te doen met een groep Masters of Alignment. In die groep viel ze al op en daarna deed ze mee aan nog een aantal activiteiten.

Tijdens een Online Inspiratieavond spraken we elkaar wat dieper en ontdekte ik meer over de wijsheid die zich verscholen houdt in Heidi. Een oude wijze ziel, maar zoals zovelen onder ons niet iemand die uit zichzelf snel de spotlight op zal zoeken. Maar juist die mensen zijn zo interessant om mee te spreken!

Ze schreef een blog waarin ik haar overgave voelde en haar bereidheid om zichzelf weer helemaal te openen voor ongelimiteerde mogelijkheden. (We hebben allemaal fases waarin we dit weer even vergeten.) Dat was het moment dat ik haar belde om door te praten over de inspiratie die ik voelde. Nog geen twee weken later waren Arjen en ik voor een lang weekend in de Franse Ardennen, om samen met haar en haar man Bart verder uit te wisselen rondom alle resonantie die we voelden en te kijken wat hieruit zou ontstaan. Dit Sparkle TV interview is daar het begin van…

Vanuit eigen ervaring weet Heidi wat het is om eigenaar te zijn van een bedrijf en dit sneller dan verwacht te laten floreren door haar visie en intuïtie te volgen. Een gesprek over natuurlijk leiderschap vanuit een balans tussen de mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten van het creatieproces: Focus & Verbinding. Niet alleen op zakelijk gebied, maar op alle gebieden in je leven.

Ons ‘Business with the Universe’ Sprankelgesprek

Een half uur lang spraken Heidi en ik met elkaar. De volgende onderwerpen kwamen voorbij:

  • Wat houdt Doing business with the Universe in?
  • Wat is hierbij het allerbelangrijkste?
  • Wat betekent het als je een idee ontvangt?
  • Het verschil tussen een idee succesvol proberen te maken en het idee laten ontvouwen.
  • Hoe Heidi zonder reclame te maken toch succesvol én de duurste in haar branche was.
  • Iets doen als coach v.s. beschikbaar zijn als mens.
  • Hoe Heidi met mensen werkt.
  • En nog veel meer…

Nieuwsgierig? Bekijk dan de video hieronder.

Het Sprankelgesprek

Klik op het pijltje linksonder om de video te starten.


Houdt dit in dat adverteren of coachen of ergens moeite voor doen niet goed zou zijn? Nee, absoluut niet. Het gaat erom dat je volgt wat voor jou geïnspireerd voelt. Dat je doet waar jij blij van wordt en zin in hebt en nieuwsgierig naar bent en wat past bij de visie die jij innerlijk via het Universum of je Essentie ontvangt. En dat je dankzij dit gesprek mogelijk extra bevestiging krijgt dat het niet nodig is om meer te doen dan dat. Goed en fout bestaan daarin niet. Maar het kan wel wat tijd vergen voordat hetgeen je wenst te geloven dat waar is ook echt jouw eigen overtuiging is. Dat is het moment dat het leven je zal bevestigen in wat je gelooft en dat het zo simpel kan zijn als dat je wilt dat het is.

Reageren – Contact – Delen

Wil je deelnemen aan het gesprek? Onderaan dit bericht kun je een vraag of reactie achterlaten.

Of neem contact op via een persoonlijk bericht aan Mariëlle en Heidi: klik hier.

Voor meer informatie over Heidi en direct contact met haar: klik hier.

Via de social media knoppen hieronder mag je dit bericht met iedereen delen.

Geniet van het ongelimiteerde gevoel van ‘Doing business with the Universe’!

Liefs,

Mariëlle

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Oprichter Sparkle Paradise | Co-Creatie Cirkel Visionair & Facilitator | Sprankelend Leiderschap | Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde
Ik help mensen om in verbinding te komen met zichzelf, hun Essentie, Hoger Zelf, het Veld en elkaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van Vrede-Met-Wat-Is en komt er ruimte om uit te gaan kijken naar wat we wensen en diep van binnen al voelen dat komen gaat. Door onszelf bewust energetisch af te stemmen op – en te openen voor – deze realiteiten die in potentie al aanwezig zijn in ons, kunnen ze moeiteloos en met plezier gaan manifesteren. Niet langer ben je gehecht aan een uitkomst in de toekomst, omdat je in het NU veel gelukkiger bent, meer geniet en meer sprankelend genot en vervulling ervaart. Neem gerust contact op.

Pin It on Pinterest