Co-Creatie Cirkel Basisweekend

Connectie met de frequentie van je Essentie

“Wil je daadwerkelijk iets kunnen veranderen, zul je terug naar het startpunt moeten. Naar een blanco canvas. Waar geen realiteit bestaat. Dat punt noemen we het nul-punt. Daar waar je geen realiteit of identiteit meer hebt. Daar waar je oplost in Al-Wat-Is.”

— Mariëlle Duijndam

 

Wat is een Co-Creatie Cirkel Basisweekend?

Een weekend om terug te keren naar het begin, het startpunt, de frequentie van je Essentie. Het deel van jou dat oneindig is, wat altijd voort zal blijven bestaan. Het deel van jou dat allesomvattend is en door alles en iedereen heen stroomt: Bron Energie. Oftewel; we gaan terug naar je goddelijke natuur van heelheid, compleetheid en gelukzaligheid. Zonder moeite, zonder inspanning. De weg die we gaan bewandelen is de weg van overgave, ontspanning en openen, zodat je kunt gaan ontvangen wat altijd al van jou is geweest en altijd zal zijn.

Zoals een gezond en vitaal lichaam, een creatieve geest, levensenergie die speels en sprankelend door al je cellen en organen stroomt, plezierige relaties en alles waar je verder naar verlangt… Dit basisweekend is bedoeld om terug te keren naar je basis; de energie centra die zich in de basis van je lichaam bevinden. Daar waar ook de overvloed, de vitaliteit, de levensenergie, de levenskracht en de levensvreugde vandaan komt.

“Volgens ons draait het om de Verbinding tussen Hemel en Aarde. De Verbinding tussen het nul-puntenveld én jouw fysieke lichaam. Het is niet of-of. Het is én-én. We zijn hier wat ons betreft niet om enkel op te lossen in het niets en terug te keren naar waar we vandaan kwamen. We zijn hier juist om die oorspronkelijke energie van onze Essentie IN een fysiek lichaam te beleven en te belichamen.” — Joke en Mariëlle

Door weer herinnerd te worden aan hoe dit voelt, zul je deze connectie steeds meer aandacht kunnen gaan geven en onderdeel laten worden van je dagelijks leven. Het is niet iets nieuws dat we in jou gaan activeren of helen of naar boven brengen. Het is iets wat er nu al is, maar waar door bijna niemand voldoende tijd en aandacht aan gegeven wordt. Omdat we onszelf bezig houden met dingen waarvan we denken dat ze belangrijker zijn. Dingen die er ironisch genoeg juist voor zorgen dat wat we werkelijk wensen steeds voor ons uitgeschoven wordt.

“Waar we ten diepste écht naar verlangen is dat gevoel van vreugdevolle vervulling zonder reden. Een gevoel dat van binnenuit komt en met niets in ‘de buitenwereld’ te maken heeft. Want als we die bron vinden, dan kunnen we Leven in Ultieme Vrijheid. Dan kunnen we Meesterschap gaan ontwikkelen over Fysieke Realiteit. Dan komen we in de zetel van de Observator te zitten. Het deel van ons dat werkelijk in staat is om andere keuzes te maken en iets nieuws te creëren, in plaats van enkel automatisch te reageren.” — Mariëlle Duijndam

De valkuil wanneer we iets proberen te veranderen

Wanneer we onszelf of onze realiteit proberen te veranderen door middel van onze gedachten is er één grote valkuil. En die valkuil is dat we onze realiteit proberen te veranderen vanuit de realiteit waarin we dénken te zijn. Als je aan de ene kant bevestigt dat je in een bepaalde realiteit zit, door te proberen een andere realiteit te creëren, dan werk je met tegenstrijdige krachten.

Wil je daadwerkelijk iets kunnen veranderen, zul je terug naar het startpunt moeten. Naar een blanco canvas. Waar geen realiteit bestaat. Dat punt noemen we het nul-punt. Daar waar je geen realiteit of identiteit meer hebt. Daar waar je oplost in Al-Wat-Is. 

Voor de meesten onder ons is dat in het begin iets engs. We vinden het spannend om los te laten wie we denken te zijn. Wat blijft er dan nog van ons over? En belangrijker nog: wie zorgt er dan dat alles goed blijft gaan en geregeld wordt? Vooral als we héél graag verandering in ons lichaam en leven willen creëren, houden we vast aan onze realiteit. We vinden het moeilijk om te geloven dat iets zal kunnen veranderen wanneer we zelfs niets dóen.

Maar je hoeft niets te doen. Je hoeft alleen maar terug te keren naar je natuurlijke Staat van Zijn – naar het nulpunt in het Kwantumveld. Zodat je vanuit dat Veld van Ongelimiteerde Mogelijkheden een nieuwe realiteit en een nieuwe gedachte kunt kiezen en dit zaadje geplant wordt en kan gaan groeien in vruchtbare grond.

Bovenstaande tekst is een stukje uit de Co-Creatie Cirkel Introductiefolder. Klik hier om deze volledig te lezen via de CCC Introductiepagina.


Tijdens dit Basisweekend

 • Nemen we alle tijd om te zakken in je Zelf
 • Ga je jezelf ten diepste ontvangen en ervaren
 • Zal heling vanzelf plaatsvinden via je Essentie
 • Zullen we uitwisselen over onze ervaringen
 • Zullen we samen het Veld gaan be-leven
 • Zullen we onvoorwaardelijk genieten

Voor wie is dit weekend bedoeld?

 • Mensen die dieper willen gaan voelen
 • Mensen die dieper in overgave willen gaan
 • Mensen die moeiteloos willen leren ontvangen
 • Mensen die onze groepsenergie willen ervaren
 • Mensen die moeiteloos willen gaan mee-resoneren
 • Mensen die het nul-punt in het kwantumveld willen ervaren
 • Mensen die de kracht van Co-Creatie Cirkels willen gaan benutten
 • Mensen die zich willen laten inspireren door nieuwe mogelijkheden
 • Mensen die nieuwsgierig zijn en zin hebben in een heerlijk weekend

 

Deelnemen?

Als deze tekst je interesse wekt, dan is een Co-Creatie Cirkel Basisweekend echt iets voor jou. Dit weekend laat je terugkeren naar de frequentie van je Essentie, wat de basis is voor het optimaal werken met een Co-Creatie Cirkel en het continu leren afstemmen op je Droomleven. Hierna weet je ook zeker of je wilt deelnemen aan een Co-Creatie Cirkel Diepteretraite. De exacte invulling van dit weekend ontstaat op basis van de aanwezigen en de inspiratie die er als gevolg van deze samenstelling van mensen, stroomt.

Bekijk het actuele aanbod hieronder en kies de data en locatie die het beste bij jou past.

Klik hier voor het complete Agenda Overzicht van alle activiteiten indien er momenteel geen CCC Basisweekend gepland staat. Of klik hier om een CCC Basisweekend op maat aan te vragen voor jouw community of bedrijf. Onze Sparkle Partners gaan graag met je in gesprek.

Pin It on Pinterest