Co-Creëren

door samen te zijn

Sparkleflix

Een gratis en continu groeiend aanbod van diverse Sprankelseries, gesprekken, interviews en meer. Laat je inspireren en upliften rondom de onderwerpen die jou nu interesseren.

Sparkle Community

Ontmoet gelijkgestemden op dit pad van ontwaken naar zelfrealisatie, deel ervaringen, blijf op de hoogte van de nieuwste Sparkleflix toevoegingen en wissel inspiratie uit.

Sparkle Angel Netwerk

Wil je financieel en ook creatief bijdragen aan het Sparkle Paradise platform en alles wat het (gratis) te bieden heeft? Dan ben je een engel voor velen en krijg je hele fijne voordelen.

Sparkle Events

Kom genieten van je sensualiteit, je soevereiniteit en simpelweg ZIJN. Bekijk de kalender voor het actuele aanbod van events, bijeenkomsten en andere activiteiten.

Sparkle Sessions

Ondersteuning op jouw pad van ontwaken tot zelfrealisatie in het dagelijks leven. Online of fysieke Sprankelsessies met mij gedurende een bepaalde transformatieperiode in je leven.

Sparkle Retreats

Op een heerlijke plek midden in de natuur kun je samen met mij diep ontspannen, in contact komen met je lichaam, je bewustzijn, je gevoel, je energie, je verlangens en je Essentie.

Sparkle Cocoon

Kom gedurende een jaar in deze cocon indien je werkelijk de Shift wilt maken van mens naar Belichaamde Master. Laat je door ons allen ondersteunen tijdens dit natuurlijke proces.

Sparkle Masters

Sparkle Masters maken deel uit van Mariëlle’s Inner Circle. Een hechte groep die samen leven, creëren en manifesteren in het dagelijks leven. Goddelijk en Groots Genieten met elkaar. 

Sparkle Facilitators

Faciliteren vanuit de Nieuwe Energie is totaal anders dan we gewend waren. Alles draait om jou en jouw eigen afstemming. Sluit je aan bij dit creatieve netwerk van Sparkle Facilitators.