Inspiratieavond | Sparkle Lezing

Een bijeenkomst rondom Connectie, Creatie & Manifestatie

“Connectie, Creatie en Manifestatie laten plaatsvinden. 
Dat is waar we ruimte voor creëren en waar we van houden om te doen. 
Moeiteloos en met plezier.”

Sparkle Paradise

“Connectie, Creatie en Manifestatie laten plaatsvinden. Dat is waar we ruimte voor creëren en waar we van houden om te doen. Moeiteloos en met plezier.”

Sparkle Paradise

Wat is een Inspiratie Avond?

Een Inspiratie Avond is een avond om kennis te maken met één of meerdere Sparkle Partners, met de energie van Sparkle Paradise, met de Co-Creatie Cirkel beweging en met andere gelijkgestemden die zich aangetrokken voelen om te komen. Daarnaast staan de kernwoorden van Sparkle Paradise centraal qua intentie en focuspunt, waardoor je waarschijnlijk meer dan eens erbij wilt zijn, omdat het gewoon zo heerlijk voelt om samen in dit veld van energie te baden:

Connectie: Verbinden met je Zelf en je ware verlangens op elk gebied in je leven. En het vinden van verbinding met andere gelijkgestemde mensen.

Tijdens deze avond zullen we aandacht geven aan de verbinding met onszelf, elkaar, het Veld en het Moment. Vanuit die verbinding zal inspiratie ontstaan en deze zullen we volgen. Onze Sparkle Partners zullen geïnspireerd spreken vanuit hun Essentie, er kunnen vragen aan hen gesteld worden en er zal ruimte zijn voor jou om te delen en meer voelbaar verbonden te raken met je dromen en verlangens.

Creatie: Creëer je eigen (droom) realiteit door te leren om gedachten, woorden en acties die NU beter voelen toe te laten. Maak een enorme shift in bewustzijn van lineair (3D) naar circulair (5D) leven.

Of Bewust Creëren en Moeiteloos Manifesteren nou nieuw voor je is of niet, je bent van harte welkom. Dit is de ideale gelegenheid om te proeven of dit pad nu past bij jou. Veel mensen hebben inmiddels wel van de Wet van Aantrekking of The Law of Attraction gehoord. Al onze Sparkle Partners waren zich al vroeg bewust van deze natuurwet. Sindsdien hebben zij stuk voor stuk een enorme innerlijke transformatie doorgemaakt. Want het ontdekken dat je de creator bent van je eigen realiteit en werkelijkheid is het begin van een enorme Shift in Bewustzijn.

“In het begin lijkt het te gaan om het manifesteren van je droomleven. Maar als je dieper gaat en er langer mee bezig bent, dan kom je erachter dat het draait om het besef dat je al IN jouw droomleven leeft. En dat te accepteren, blijkt voor velen het moeilijkste wat er is. Want we zijn gewend om te werken voor wat we willen. We geloven dat we er iets voor moeten doen, dat we onszelf moeten bewijzen om het te verdienen. Simpelweg leren toelaten wat we in potentie al IN onszelf beschikbaar hebben, is hele andere koek. Daarvoor dien je eerst weer te gaan voelen, in je lichaam te zakken, je hart te openen, tot rust te komen en Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde & Vrede-Met-Wat-Is te ontwikkelen.” — Mariëlle Duijndam

Om een idee te krijgen van de schaal van deze Shift in Bewustzijn – ook wel de Shift van de Derde naar de Vijfde Dimensie genoemd –  waar de mensheid nu doorheen gaat, kun je onderstaand overzicht bekijken en hier tijdens de Inspiratie Avond eventueel vragen over stellen:

Manifestatie: Door samen te zijn met mensen die verbonden zijn met zichzelf en hun dromen, bouwt deze vrijheid, energie en overvloed aan mogelijkheden zich op en zal zich over de hele groep verspreiden. Je dromen zullen niet langer iets buiten jezelf zijn in de toekomst. Je zult het leven waar je naar verlangt gaan leven, belichamen, tot expressie brengen en manifesteren, door met heel je hart te worden Wie Je Werkelijk Bent.

Als er iets is dat we binnen Sparkle Paradise ontdekt hebben, dan is het wel de kracht van Co-Creatie. Ieder van ons is een goddelijke soevereine creator van z’n eigen werkelijkheid. Met andere woorden: er is niemand die voor jou in jouw wereld kan creëren – jij bent de alleenheerser in jouw koninkrijk. Zelfs God heeft niet meer invloed dan jij. Want jij bent God namelijk zelf. God – Source – BronEnergie – Al-Wat-Is, of hoe je deze onmetelijke kracht ook wilt noemen – wil voor jou wat jij voor jezelf wilt. Want het enige dat ‘God’ zelf wil, is zichzelf ervaren via JOU; één van de vele miljarden unieke varianten van Zelf-Expressie.

MAAR, het blijkt wel zo te zijn dat we elkaar sterk kunnen beïnvloeden. En dat we onze krachten kunnen versterken door onszelf open te stellen voor de connectie met anderen en het Veld, via ons hart. Wanneer we onszelf gaan verbinden met anderen die ook verbonden zijn met deze Stroom van BronEnergie, dan komt er een co-creatieve inspanning tot stand die door niets in het hele Universum geëvenaard kan worden.


“One who is connected to the Energy Stream is more powerful than a million who are not. And two who are harmoniously focused and connected to the Energy Stream brings about a co-creative endeavor that cannot be matched by anything else in all of the Universe.”

— Abraham-Hicks

 

Al onze Sparkle Partners leven vanuit de intentie om altijd en overal aanwezig te zijn in verbinding met de Energie Stroom, hun eigen dromen en die van jou. Waardoor dit gevoel van vrijheid, vreugde, liefde, waardering, weten en kracht als vanzelf via hen overstroomt en zich over de hele groep verspreidt. Natuurlijk moet je er wel zelf voor open staan, maar daar gaan we vanuit als je komt.

Deze avond kun je proeven van het gevoel en het effect dat dit op jou heeft, om vervolgens dieper te gaan en verder te experimenteren en te spelen met de ongelimiteerde mogelijkheden van het kwantumveld en Co-Creatie Cirkels, tijdens introductiedagen, een basisweekend, diepteretraites, praktijkavonden en onze jaargroepen voor meesterschap en leiderschap.

Deelnemen?

Als deze tekst je interesse wekt, dan is een Connectie, Creatie, Manifestatie – Inspiratie Avond echt iets voor jou. Het kan het begin zijn van een compleet nieuwe fase in je leven, of een enorme verdieping en/of verrijking op de weg die je al ingeslagen was. De invulling van de Inspiratie Avonden ontstaat op basis van de aanwezigen en de inspiratie die er als gevolg van deze samenstelling van mensen, stroomt.

Bekijk het actuele aanbod hieronder en kies de datum en locatie die het beste bij jou past.

Klik hier voor het complete Agenda Overzicht van alle activiteiten indien er momenteel geen inspiratieavond gepland staat. Of klik hier om een Inspiratieavond/Lezing aan te vragen bij jou in de buurt. Onze Sparkle Partners komen graag naar jou en jouw community of bedrijf toe.

Pin It on Pinterest