Connect met mij

Wat wil je delen?

Ik hoor graag van je. Gebruik alsjeblieft een van de contactopties hieronder of stuur me een bericht via het formulier. Ik reageer zo spoedig mogelijk. Je kunt ook eerst de veelgestelde vragen hieronder bekijken om te zien of je vraag al is beantwoord.

Ja die is er. Klik hier en maak een veilige betaling over via Plink aangeboden door Mollie. Vul het juiste aantal euro’s in en geef bij de beschrijving je e-mailadres & de naam en datum van het evenement door waarvoor je je wilt aanmelden. Klik dan op nu betalen. Vervolgens kun je je betalingsmethode kiezen. Zoals iDeal, Bancontact of creditcard. Na het handmatig voor je geregeld te hebben, mail ik je zo snel mogelijk terug met alle details. (Zorg voor een responstijd van minimaal 1 uur vóór een evenement.)

Ja dat kan. Klik hier en maak een veilige betaling via Plink aangeboden door Mollie. Vul het gewenste bedrag aan euro’s in dat je naar mij wilt overmaken en laat desgewenst een persoonlijk bericht achter. Klik dan op nu betalen. Vervolgens kun je je betalingsmethode kiezen. Zoals iDeal, Bancontact of creditcard. Je ontvangt niet automatisch een factuur. Laat me per e-mail weten of je er een wilt ontvangen. Dank je!

Deze website is ontwikkeld in een sprankelend co-creatieproces met Antal Hendrix van Spronsen van Blauwe Nacht. De foto’s zijn gemaakt door de getalenteerde Elly Staes.

Ja, stuur me de details van je verzoek via het contactformulier hierboven.

Ontvang het laatste nieuws in je mailbox
Nieuwsbrief

Als je regelmatig een inspirerende Sparkle Mail wilt ontvangen, vul dan dit formulier in.