Jaargroep 2019

Mariëlle · June 28, 2019

Een jaar lang co-creëren op z’n best!

“En dan… dan gebeurt er iets magisch… Dan klikt alles op z’n plek zoals het bedoeld is. Alsof de mens altijd al gemaakt is om te co-creëren. Wie hier eenmaal van geproefd heeft, wil nooit meer terug naar het oude paradigma van afgescheidenheid en eenzaamheid.”

— Mariëlle Duijndam

Door deel te nemen aan de Alignment Mastery | Co-Creatie Cirkel Jaargroep zul je de eerste weken voorbereid worden op het optimaal gebruik maken van je eigen Co-Creatie Cirkel om vervolgens opgedeeld te worden in groepjes van ongeveer 8 mensen en samen met hen, onder begeleiding van Mariëlle en haar Sparkle Partners, een jaar lang wekelijks online bewust af te stemmen op – en vooral te genieten van – de gevoelsessentie van je verlangens, in verbinding met het Veld.

Wij mensen zijn geweldig. In het bijzonder wanneer we vanuit liefde voor onszelf, elkaar en het grotere geheel samen komen. Dan zijn we onoverwinnelijk. Want niets in het leven is meer waard dan het gevoel van Verbinding, van Samen, van Thuis en van Geluk. Echt, diep, voelbaar, levensgeluk. Waar je hart bijna vanuit elkaar klapt, zoveel vreugde.

Dat is wat de Co-Creatie Cirkels je kunnen bieden. Dat je met plezier door de grootste bewustzijnsshift op Aarde ooit gaat, op dagelijkse basis gaat leven vanuit je Essentie, moeiteloos je Droomleven realiseert en Meesterschap ontwikkelt over Fysieke Realiteit voor een Leven in Ultieme Vrijheid, dat is bijzaak. Een natuurlijk gevolg.

In een Co-Creatie Cirkel gaan we er al vanuit dat je heel en compleet bent en dat je over alles beschikt dat je nodig hebt. We weten dat alles zich IN jou bevindt. En we zien de perfectie van waar je nu staat. We houden van je zoals je bent en we zien dwars door alle laagjes heen jouw sprankelende Essentie.

Jij bent de Goddelijke Creator van jouw eigen realiteit en alles wat je jezelf voor kunt stellen, kan jouw realiteit worden. Niet morgen, niet later, maar NU, middenin een Co-Creatie Cirkel. Een ervaring die je deelt en viert met jouw cirkelleden. 

Mariëlle Duijndam

Wat je uitzendt ontvang je terug

Wat je in een Co-Creatie Cirkel plaatst, is wat met versnelde kracht gaat groeien. Het is als een snelkookpan van liefde die het eten extra snel gaar maakt, doordat de leden hun harten en hoofden op 1 lijn brengen. Niet alleen hun eigen hart en hoofd, maar ook al hun harten en al hun hoofden met elkaar.

En dan… dan gebeurt er iets magisch… Dan klikt alles op z’n plek zoals het bedoeld is. Alsof de mens altijd al gemaakt is om te co-creëren. Wie hier eenmaal van geproefd heeft, wil nooit meer terug naar het oude paradigma van afgescheidenheid en eenzaamheid.

We mógen gebruik maken van elkaars support. 

We mógen gebruik maken van het feit dat we Eén zijn.

Mariëlle Duijndam

Dat energetische veld zijn WIJ

We zijn niet voor niets met elkaar verbonden via een onzichtbaar energetisch veld. Dat energetische veld zijn WIJ.

En WIJ kunnen het samen vorm geven zoals we willen. Dat hebben we altijd al gedaan en zullen dat altijd blijven doen. Maar dan nu bewust, door stil te staan bij wat we écht willen, zowel individueel als collectief.

Wij kunnen de kanalen zijn voor die frequenties.

Voor de energetische trilling van die realiteit.

En VIA ons wordt die visie dan werkelijkheid.

Hemel op Aarde

Mijn Verhaal & Ervaring

Een persoonlijke uitnodiging voor jou

Ervaringen van anderen

Co-Creatie Cirkel deelnemers vertellen

Ik heb in 2016 een jaar lang wekelijks online meetings gehad met gelijkgestemde co-creators tijdens de opleiding tot sprankelcoach bij Mariëlle. Het was toen al echt fijn om regelmatig samen af te stemmen op hogere frequenties en een beter voelende werkelijkheid. Nu het zich aandiende om opnieuw deel uit te maken van een Co-Creatie Cirkel voelde ik dan ook direct een ja!  Het voelt iedere keer weer heel bijzonder om samen af te stemmen op de intenties van het verlangen. Het grote veld wat zo duidelijk voelbaar wordt en waarin ieder van ons de mooiste inspiraties ontvangt is steeds weer een cadeau om te beleven. Ik voel me meer verbonden met mijn eigen kern en ben daardoor meer afgestemd op de inspiratie die ik krijg vanuit mijn hart. Ik heb daardoor meer energie en voel me blijer en liefdevoller naar mezelf en naar anderen. Het wordt steeds makkelijker om in te tunen op het grote energieveld wat ons draagt en de verbinding hierin te voelen met de co-creators. Dat we waar we ook zijn altijd deze verbinding kunnen voelen, ook buiten de meetings om. Het online aspect maakt het ook zo heerlijk moeiteloos om te verbinden.

Brendy Vorderman

Sparkle Partner, Maekbaar


“Ik koos ervoor om onderdeel te worden van deze online Co-Creatie Cirkel omdat ik van binnen een hele Grote JAAA voelde. Ik weet dat groepsenergie super krachtig is en toen ik Mariëlle over haar idee hoorde praten wist ik gewoon dat het me meer moois zou brengen dan ik kon bedenken. Ik zei JA tegen het avontuur van energie, waarbij ik niet tot in detail hoefde in te vullen wat ik zou willen dat het me bracht, maar me meer en meer wilde openen voor het eindeloze vertrouwen dat het Leven alleen maar goeds voor me in petto heeft. Daarbij anderen ook te ondersteunen in dit stuk; puur doordat je aanwezig bent, dat wou ik dolgraag ervaren. En ik geniet er iedere bijeenkomst intens van.

Na afgelopen periode, dat we wekelijks 2 x een online bijeenkomst hadden, heb ik zoveel meer rust in mijn systeem. Is het vertrouwen gegroeid en gesterkt en voel ik de drijvende kracht van het Leven zelf nog sterker. Ik maak daardoor makkelijker keuzes die voor mij voedend zijn (ongeacht de uitkomst) en ik ervaar meer speelsheid en fun in mijn leven. Ook zie ik in mijn omgeving shifts naar steeds meer leven vanuit je essentie. Daarbij is de groep zo ontzettend leuk, fijn en warm om me mee te omringen.

Als laatste deel ik graag dat ik wellicht tot nu toe nog het meeste heb gehad aan het helder en concreet benoemen van mijn verlangens in een groep. Letterlijk te zeggen waar ik zin in heb. Voor mezelf doe ik dat al jaren en daar geniet ik enorm van. Toch; dit nu met een groep te delen en werkelijk te gaan naar wat je Echt graag wilt, dat voelde als een verademing. Het mogen benoemen en daarmee de energie toe te laten. Heerlijk en Krachtig tegelijk. Jezelf die toestemming geven, jezelf dus belangrijk genoeg vinden om werkelijk aandacht te hebben voor dat wat in jou leeft; dat is wat ik iedereen gun.

Thea Jurina

Sparkle Partner, Thea Jurina


Co-Creatie Cirkel Jaargroep

6 Alignment Mastery Masterclass webinars

Het Co-Creatie Cirkel Jaar start met 6 wekelijkse LIVE Masterclass Webinars waarin we de volgende onderwerpen zullen behandelen:

– Openen & Ontvangen
– Keuzes maken & Focus
– Alignment & Consistentie
– Hoofd & Hart Verbinding
– Co-Creëren & Manifesteren
– Co-Creatie Cirkel Suggesties

De geplande dag en tijd hiervoor is wekelijks op woensdagochtend van 10:00 tot ongeveer 11:30 uur. Kun je er niet LIVE bij zijn, dan kun je vrijwel direct daarna de opname terugzien in het archief in de besloten omgeving van de CCC Jaargroep. Dit werkt net zo goed. Vragen kunnen ook naderhand nog per e-mail gesteld worden.Z

Vorming van de Co-Creatie Cirkels

Na de opstartfase zal de hele groep opgedeeld worden in groepjes van ongeveer 8 mensen. De rest van het jaar ga je co-creëren met jouw eigen Cirkelleden. Hiervoor kom je het liefst wekelijks (of vaker) online met elkaar samen via bijvoorbeeld Zoom of Skype.

Hier zijn geen extra kosten aan verbonden en technische support is beschikbaar indien gewenst.Z

Inzicht in je maandelijkse ontwikkeling

Om je bewust te blijven van alle veranderingen ontvang je maandelijkse een online enquête. Zo krijgen we tevens een helder beeld van wat er in het grotere geheel plaats vindt, waar eventueel behoefte aan is en wat mooie vervolgstappen zouden zijn.Z

Maandelijkse Webinar Update & Meeting

Deze ontwikkelingen, extra tips en nieuwe ideeën worden elke maand tijdens een LIVE webinar besproken. Hier kan vervolgens in de Co-Creatie Cirkels weer mee geëxperimenteerd worden. Je gaat steeds meer beseffen dat we werkelijk Eén en verbonden zijn.Z

Facebook Groep & Webinar Archief *

Alle leden van de jaargroep kunnen met elkaar in contact komen en communiceren via een besloten Facebook groep. Daarnaast ontvang je via je Sparkle Account toegang tot het archief van opgenomen webinars om terug te kijken wanneer je wilt.

* De Facebook Groep zal op vrijdag 7 december 2018 al geopend worden voor een pre-party van twee maanden waarin je met behulp van een wekelijkse vraag jezelf en andere deelnemers al beter kunt gaan leren kennen, in deze Ruimte voor Connectie, Creatie & Manifestatie. 

De kernkracht achter deze Co-Creatie Cirkel visie

En waarom ik geloof dat jij hier onderdeel van wilt zijn

Circulair Co-Creëren

Je wilt rustig in je eigen tijd en tempo met support van anderen in je eigen visie en verlangens groeien. Alles ontstaat vanuit het NU en kan continu bijgestuurd worden.

Win-Win-Win

Je houdt van gelijkwaardige win-win-win situaties met ongelimiteerde mogelijkheden waardoor je samen in je dagelijks leven als persoon en als groep ontwikkelt.

Ontspanning

Je wilt je gedragen voelen. Door je verlangens in jouw Cirkel uit te spreken en écht open te gaan staan om te ontvangen wat je werkelijk wilt, krijg je vleugels…

Momentum

Door met de hele CCC Community te communiceren, bouwen we samen een momentum op van kennis, ervaring en een rotsvast weten dat alles mogelijk is!

Verbinding

Je verlangt naar verbinding met een groepje mensen die voelen als familie en waar vriendschappen voor het leven uit kunnen ontstaan door samen een jaar op te trekken.

Co-Creatie Kracht

Je wilt bijdragen aan de creatiekracht van een grote community met een intentie waar je je helemaal in kunt vinden: “Hemel op Aarde – begin IN jezelf.”

Moeiteloos

Door te focussen op je eigen verlangens en die van anderen, lost weerstand op. Je hoeft niet meer aan jezelf te werken. Het nieuwe zal automatisch het oude vervangen.

Expansie

De Co-Creatie Cirkels kunnen zich gaan verspreiden als een hele nieuwe manier van leven voor vele mensen. Deelnemers kunnen doorgroeien tot Co-Creatie Cirkel Facilitators.

Wat je verlangens ook zijn; of je nou verlangt naar een upgrade op emotioneel, financieel, spiritueel, relationeel, seksueel of lichamelijk gebied – alles is welkom en mogelijk om te laten shiften in jouw realiteit, wanneer er een shift plaatsvindt in jouw perspectief op de werkelijkheid. En je kunt na de vervulling en manifestatie van een verlangen elke keer weer een nieuwe kiezen!

Klaar om jezelf aan te melden?

Dan kun je kiezen uit deze opties:

Co-Creatie Cirkel | Online Jaargroep

Betaling in 1 keer: €500

 •  6 LIVE Masterclass Webinars
 •  Vorming van de Co-Creatie Cirkels
 •  Inzicht in je maandelijkse ontwikkeling
 •  Maandelijkse Webinar Update & Meeting met extra tips en inspiratie
 •  Facebook Groep & Webinar Archief

AANMELDEN


Co-Creatie Cirkel | Online Jaargroep

Betaling in 12 termijnen: €50/maand

 •  6 LIVE Masterclass Webinars
 •  Vorming van de Co-Creatie Cirkels
 •  Inzicht in je maandelijkse ontwikkeling
 •  Maandelijkse Webinar Update & Meeting met extra tips en inspiratie
 •  Facebook Groep & Webinar Archief

AANMELDEN


Genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW. Europese bedrijven kunnen de BTW laten verleggen door tijdens het afrekenen hun BTW-nummer in te voeren. Restitutie van betaalde bedragen is helaas niet mogelijk. Je kunt je deelname vóór de startdata wel overdragen aan iemand anders.

Vragen kunnen gesteld worden via het contactformulier door hier te klikken.

About Instructor

Mariëlle

5 Courses

Not Enrolled
or $ 500

Course Includes

 • 9 Lessons