30-daags Liefdesspel voor Onvoorwaardelijke Zelfliefde

Een 30-daagse virtuele reis naar een sprankelende relatie met jezelf, je (toekomstige) partner, je familie, vrienden, collega’s, klanten en (on)bekenden.

Mariëlle · 28 juni 2019

Moeiteloos manifesteren & sprankelende relaties creëren vanuit ware zelfliefde

Het Liefdesspel is een 30-daagse virtuele reis naar een sprankelende relatie met jezelf, je (toekomstige) partner, je familie, vrienden, collega’s, klanten en (on)bekenden. Tijdens deze Online Sprankelreis ga je verandering laten ontvouwen op een manier die veel meer effect heeft dan woorden en daden alléén, ooit kunnen hebben. Het universum kan niet beter voor jou zijn dan jij voor jezelf bent. En vanuit ware zelfliefde leven is het grootste cadeau dat je een ander kunt geven.

Het Liefdesspel is voor jou:

 • Als je een onvoorwaardelijke liefdesrelatie wenst met jezelf.
 • Als je jezelf veel meer door het universum wilt laten steunen.
 • Als je een nieuwe sprankelende liefde wilt toelaten in je leven.
 • Als je meer moeiteloosheid en sprankeling in al je relaties wenst.
 • Als je de wens en bereidheid hebt om oude patronen te doorbreken.
 • Als je begeleiding wenst bij het transformeren van weerstand in toelaten.
 • Als je wilt ervaren hoe heerlijk het leven kan zijn als je weet hoe het werkt.

De intentie achter het Liefdesspel:

Je eigen vibratie prioriteit leren geven boven alles en iedereen, omdat je weet dat er niets belangrijker en effectiever is dan dat. Je zult de gewoonte gaan integreren om al je beslissingen te nemen vanuit zelfliefde.

Wie meedoet aan het Liefdesspel krijgt:

 • Inzicht in het effect dat de Wet van Aantrekking heeft op al je relaties.
 • Stap voor stap begeleiding bij het omzetten van de theorie naar de praktijk.
 • 12 diepgaande theoretische en praktische voorbereidende modules.
 • Eén duidelijk actieplan om elke dag meer vertrouwd mee te raken.
 • 4 weken lang een nieuwe weekmodule met vernieuwende perspectieven.
 • Elke week een aantal vragen voor zelfonderzoek en inzicht in je patronen.
 • Blijvend toegang tot alle modules, zodat je het zo vaak je wilt kunt herhalen.

Wat je kunt verwachten als gevolg van je deelname aan het Liefdesspel:

 • Een complete shift in je denken en energie – je gaat op een hoger bewustzijnsniveau leven en wordt daarmee een voorbeeld voor anderen.
 • Doorbreking van vele beperkende gewoontepatronen die generaties lang zijn doorgegeven. Jij kunt het begin zijn van een totaal nieuw patroon.
 • Je zult anders leren kijken naar de ander, zonder jezelf in verwachtingen te verliezen. En je leert te krijgen wat je wilt zonder anderen te manipuleren.
 • Bevrijding van onrust, schuldgevoelens, machteloosheid, eenzaamheid, onzekerheid etc. Je zult opnieuw respect krijgen voor wie jij bent, zachter worden voor jezelf en je eigen verlangens (opnieuw) ontdekken en leren eren.
 • Druk valt van je eigen schouders omdat je de kracht van het universum leert benutten. Je relaties zullen moeiteloos mee transformeren met de positieve veranderingen in jezelf. Er zal een frisse opschonende wind gaan waaien.
 • Je zult afscheid kunnen nemen van een veel te groot gevoel van verantwoordelijkheid, verplichting en loyaliteit richting anderen, wat de meeste mensen nu nog met zich meedragen maar voor niemand echt helpend is.
 • Je gaat intens genieten van het gevoel van diepe verbinding met jezelf en anderen. Je zult niet langer zoeken naar liefde, waardering en goedkeuring.
 • Je zult ontdekken dat je vanuit innerlijke afstemming anderen meer te bieden hebt. Je hoeft niet langer je best te doen, maar kunt gewoon je sprankelende zelf zijn. En hiermee meer betekenen dan je voor mogelijk hield.
 • Je wordt verrast door allerlei positieve ontwikkelingen die zich ineens aandienen. De sluizen naar alles wat je wenst gaan open doordat jij jezelf ervoor open hebt leren stellen.

Wanneer kan ik beginnen met het Liefdesspel?

Je kunt vandaag nog beginnen met het Liefdesspel. Na je betaling krijg je direct toegang tot de voorbereidende modules, zodat je meteen:

 • kunt lezen over de 4 ontbrekende puzzelstukjes voor de meeste mensen;
 • inzicht krijgt in de grootste belemmerende misvatting die er bestaat;
 • antwoord krijgt op de vraag wat zelfliefde in haar puurste vorm werkelijk is;
 • inzicht krijgt in de reden waarom we (bijna) geen zelfliefde toepassen;
 • kunt leren wat er voor nodig is om daadwerkelijk verandering te creëren;
 • een stukje zelfonderzoek kunt doen en je intentie helder kunt gaan krijgen.

Naast de 12 voorbereidende modules zijn er vervolgens 4 weekmodules:

 • Week 1: Zelfliefde in de relatie met je jezelf.
 • Week 2: Zelfliefde in de relatie met je (toekomstige) partner.
 • Week 3: Zelfliefde in de relatie met je familie & vrienden.
 • Week 4: Zelfliefde in de relatie met je collega’s, klanten en (on)bekenden.

Elke week bouwt voort op het materiaal dat in de voorgaande week behandeld wordt. Per weekmodule kun je zelf bepalen hoeveel tijd je eraan besteedt.

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

Reacties van deelnemers die eerder aan het Liefdesspel hebben deelgenomen kun je hieronder vinden:

Wat een mooie en verhelderende verhalen/antwoorden. Nooit gedacht dat mijn spiegels zo helder waren! En besef nu zo duidelijk wat voor een echte spons ik was. Mijn leven was afgestemd op iedereen die me omringde. Ik schrijf duidelijk in de verleden tijd want wil nu proactiever gaan leven. Wat een bevrijding! Dankjewel allemaal.

Mijn ervaring met het Liefdesspel is dat ik door middel hiervan handvatten heb gekregen om mijn energie te verschuiven. Vooral het afstemproces wat ik van je gekregen heb. Ik ben heel blij met jou en bewonder hoe je iedere keer weer een plan van aanpak weet te bedenken op individueel niveau. Dit is het nieuwe denken en ik hoop oprecht dat dit wortel gaat schieten in de wereld. Ik ervaar je als heel gelijkwaardig, warm en oprecht. Dank je wel. Ga alsjeblieft zo door! Lieve groetjes, Vera

Bij deze wil ik je bedanken voor het Liefdesspel, je kennis en je antwoorden op alle vragen. Dank je dat je bestaat, ik heb een reuze stap gemaakt.

Heel veel liefs en nog meer dank voor deze bijzondere maand. ik heb hier ontzettend veel uit geleerd en ben ook ontzettend verbaasd geweest hoe je dit hebt weten neer te zetten en wat het allemaal heeft teweeg gebracht.Ik ben dan ook ontzettend blij dit te hebben kunnen ontdekken en beleven.Je mag er echt ongelooflijk fier op zijn – respect tot op de hoogste ladder!!!!!

Ik heb het spel als zeer waardevol ervaren.

Ik vond het een magisch magnifiek en heerlijk spel. Een spel wat je jezelf ieder moment in je leven weer cadeau mag doen.

Wow wat is het leven heerlijk als je weet hoe ‘het’ werkt. Mariëlle dank voor al je inzichten! En gek hoe het allemaal werkt. Door meer met mezelf bezig te zijn en te kiezen voor de dingen waar ik me goed bij voel, is mijn leven helemaal omgedraaid. Ik dacht altijd dat met jezelf bezig zijn egoïstisch is, maar het is het beste wat je voor jezelf maar ook voor je omgeving kan doen. Het klinkt misschien ongelooflijk, maar alles wat ik wens, manifesteert zich nu in mijn relatie(s). Er is meer verbinding, mijn vriend is ineens superattent, we genieten samen van het moment en na jaren samengewoond te hebben in het huis dat ik ooit samen met mijn ex kocht, wil mijn vriend ineens samen op zoek naar een huis van ons samen. Ook emoties worden meer getoond en van de week heeft mijn lieve vriend zomaar uit het niets uitgesproken dat hij na het verlies van onze babydochter anderhalf jaar geleden, heel erg graag weer wil proberen om samen met mij een kindje te krijgen. Allemaal mooie dingen die nog geen maand geleden, mijlenver leken! Er stroomt zoveel liefde en geluk dat ik soms denk dat ik droom. Het werkt in alles door, ook in de ontwikkelingen van ons werk! Zo fijn! Ik ga hier heel erg van genieten en laat dit gevoel niet meer los! Ik wens jullie allemaal wat ik nu op dit moment voel! — Frederique

Ik voel waardering voor Mariëlle die het Liefdesspel prachtig mooi heeft weten te creëren. Zij brengt gelijkgestemden tot elkaar, ze is een bron van inspiratie voor mij en velen. Ze deelt graag haar liefde en kennis en is openhartig en durft haar kwetsbare kant en haar unieke kracht te laten zien in haar ondernemerschap. – Jenny

Ik heb de modules eens gelezen die je al beschikbaar hebt gesteld voor het Liefdesspel. Je maakt er toch elke keer je werk van ! Ik vind dat je alles toch heel goed en mooi uitlegt.  Ik voel al meteen de positieve vibraties bij het lezen… Ik kijk al uit om zaterdag te starten met het spel! – Hendrik

Mooi je materiaal, ik geniet! – Gideon

De opdrachten van het liefdesspel doen me tintelen van vreugde! En ik ben in gedachten (gevoel) al hélemaal into de vortex-relatie met mezelf. Merci Mariëlle Duijndam – Elly

Ik ben vol goede moed begonnen. Het gaat lekker. Dank je wel weer voor een super product.

En dan is nu de beurt aan jou…

Mocht je nog iets willen vragen, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Liefs,

Mariëlle

Over de docent

Mariëlle

11 Cursussen

+40 ingeschreven
Niet ingeschreven

Cursus Inclusief

 • 19 Modules