Opleiding tot Bewuste Creator | Leven in Ultieme Vrijheid

Leven in Ultieme Vrijheid

Mariëlle · 12 oktober 2019

“Een Bewuste Creator weet dat we allemaal Leven in Ultieme Vrijheid en maakt optimaal van die vrijheid gebruik door zich tussen dualiteit en eenheid te bewegen en zo elk verlangen moeiteloos te manifesteren als realiteit.”

Deze opleiding is er voor iedereen die de Bewuste Creator Levensstijl in z’n leven wil integreren en gebruik wil maken van de Ultieme Vrijheid waarin we leven om op die manier levensdromen te realiseren, het gevoel van overleven om te zetten in een gevoel van overvloed en voorwaardelijke liefde om te zetten naar onvoorwaardelijke liefde; voor jezelf, je leven en anderen.

Iedereen die nu aan het ontwaken is beseft het. De tijden zijn aan het veranderen. Nieuwe mogelijkheden staan tot onze beschikking en een totaal andere manier van leven begint zich vorm te geven. Het oude valt ineen en wijkt voor het nieuwe. Het is het natuurlijke gevolg van onze diepste verlangens. En nu is de tijd rijp om de vruchten van ons eigen werk te plukken en te leren hoe we eenheid (verbinding) kunnen ervaren met alles waar we om gevraagd hebben. De vraag is niet of het mogelijk is om te realiseren wat je wenst. De vraag is hoe lang jij erover doet om jezelf af te stemmen op de essentie van waar je naar verlangt. De creatie is er al.

Maak een einde aan de zoektocht

Deze opleiding is het resultaat van mijn persoonlijke ontdekkingsreis op weg terug naar meZelf. En dankzij deze opleiding is de zoektocht naar mezelf ten einde gekomen. Ik weet weer Wie Ik Werkelijk Ben en waarom ik hier ben en het is mijn persoonlijke verwachting dat iedereen die deze opleiding doorleeft op datzelfde punt van vrijheid, vreugde, liefde, kracht, waardering en weten uit zal komen. En eenmaal daar aangekomen zul je net als ik weten wat je wilt doen in je leven en weten hoe je dit kunt realiseren. Maar bovenal zul je (weer) een ongelofelijk groot plezier aan het leven beleven.

Theorie werkelijk omzetten in de praktijk

De opleiding bestaat uit drie theoriegedeelten waar je gedurende 30 dagen doorheen gaat. Deze zullen je prikkelen, uitdagen en tot bewustwording en verandering aansporen door middel van vragen en antwoorden. Vervolgens kom je terecht in het 100 dagen durende Vortex Praktijkprogramma waarin je elke week met een ander aspect van de Bewuste Creator Levensstijl aan de slag gaat, zodat je alle informatie omzet in ervaring.

Inhoudsopgave Online Opleiding tot Bewuste Creator

Om je alvast een idee te geven van wat je te wachten staat, deel ik hieronder de inhoudsopgave met je. Dit materiaal is diepgaand en zal voor de meeste mensen zeer vernieuwend zijn. Het fundament is gebaseerd op de leringen van Abraham-Hicks en Bashar, maar ontwikkelt zich daarvandaan nog verder. En dat was precies dat stukje van The Bigger Picture wat voor mij nog ontbrak en mogelijk ook wel voor jou…

Deel 1 – De Universele Wetten van Creatie

 1. De 4 Wetten van Creatie
 2. Je fysieke en niet-fysieke Zelf
 3. Het Co-Creatie Proces
 4. Wie Je Werkelijk Bent
 5. Innerlijke (bege)leiding

Deel 2 – Bewustwording integreren

 1. Prioriteiten stellen
 2. De invloed van het verleden en het onderbewuste
 3. De kracht van momentum en de buffer van tijd
 4. Weerstand verzachten en loslaten
 5. De kunst van het toelaten
 6. Voor afleiding kiezen
 7. Je Totale Zelf zijn

Deel 3 – Bewust leren creëren van binnenuit

 1. De kracht van je Vortex van Creatie
 2. Tussen Dualiteit en Eenheid bewegen
 3. Individualiteit binnen de Eenheid
 4. Het pad van Totale Synchroniciteit
 5. Het Spoor van Verlichting volgen
 6. Zelfrealisatie en de 5e Dimensie

Leven in Ultieme Vrijheid Perspectief

Vortex Praktijkprogramma

Week 1 – Ruis opruimen

Week 2 – Ruimte creëren

Week 3 – Creaties toe eigenen

Week 4 – Waarderen van weerstand

Week 5 – Reageren omzetten in creëren

Week 6 – Verbinden met het Veld van NU

Week 7 – (Be)Leven als zijnde het Veld

Week 8 – Afscheiding omzetten in eenheid

Week 9 – Innerlijke inspiratie volgen

Week 10 – Leven in je Vortex!

Wat je uit de opleiding mee zult nemen

De Basis van het Leven

De 4 Wetten van Creatie

 1. Je bestaat
 2. De Ene is Al-Wat-Is en Al-Wat-Is is Eén
 3. Wat je uitzendt, is wat je terug ontvangt
 4. Verandering is de enige constante, met uitzondering van de eerste 3 wetten

En het besef dat we binnen deze basiswetten, die we niet kunnen veranderen, beschikken we over de Ultieme Vrijheid om elke waarheid en realiteit te creëren die we maar wensen.

De Zin en het Doel van het Leven

Dat er naast het fysieke deel van onszelf ook nog een niet-fysieke deel van onszelf bestaat en duidelijkheid in de reden waarom dit zo is en waar het voor dient.

Het ‘Hoe’ achter een Vreugdevol Leven

Duidelijkheid over hoe we beide delen van onszelf het beste met elkaar kunnen laten samenwerken, om zo veel mogelijk levensvreugde toe te laten en dromen te realiseren.

De Mogelijkheden van het Leven

Inzicht in Wie Je Werkelijk Bent; de totaalsom van alles waar je om gevraagd hebt en naar verlangt hebt. Het Veld of de Vortex wat alles in potentie al bevat. En gedetailleerde uitleg en stap voor stap begeleiding bij het leren benutten en manifesteren van deze mogelijkheden.

De Ingebouwde Gereedschappen voor een Vreugdevol Leven

Inzicht in de betekenis van je emoties en hoe je je emotionele geleidesysteem als navigatiesysteem kunt gaan benutten, wat je altijd van waardevolle informatie voorziet en op koers houdt (mits je er naar luistert). Zo bereik je altijd je bestemming (of beter), terwijl je ongeremd geniet van de reis.

Een ongekende hoeveelheid Levensenergie, Levenskracht en Levensvreugde

Door middel van een superkrachtig afstemproces, wat ik zelf ook gebruik, zul je perspectieven, verhalen en overtuigingen van een lage frequentie (trilling/ vibratie/ energie) zoals schaamte, schuldgevoelens, minderwaardigheid, angst, onzekerheid, twijfel, frustratie, boosheid en zorgen in korte tijd om kunnen zetten naar gedachten, perspectieven, verhalen en overtuigingen van een hoge frequentie, zoals optimisme, hoop, tevredenheid, geloof, positieve verwachting, enthousiasme, hartstocht en uiteindelijk (onvoorwaardelijke) liefde, waardering, weten, kracht, vrijheid en vreugde.

Vanaf het moment dat je minimaal 55% van de dag doorbrengt in een hoge frequentie, zul je een significante verschuiving ervaren in wat er plaatsvindt in je leven. Vandaar dat de hele opleiding erop gericht is om jou in vibrationele harmonie te brengen met je verlangens. Het is jouw werk om jezelf in die fijne energie te brengen, daarna volgt de rest vanzelf. Ik ga je leren hoe je dat doet!

Voor wie is de opleiding bedoeld?

Voor iedereen die als Bewuste Creator wil leren om zichzelf in vibrationele harmonie te brengen met z’n verlangens, om op die manier gebruik te maken van de energie die werelden creëert. Dus of je nu student bent, in loondienst, gepensioneerd, Z(Z)P’er, ondernemer, huisvrouw, huisman, spiritueel of niet spiritueel, deze opleiding is voor iedereen geschikt. Het is niet zweverig, ook al praat ik niet alleen over dingen die tastbaar en zichtbaar zijn, maar juist heel praktisch ingericht om van je dagelijks leven een feestje te maken, hoe jouw (ideale) leven er ook uit ziet. Het werkt voor iedereen hetzelfde.

Hoe hebben anderen de opleiding ervaren?

Vele mensen zijn je al voorgegaan. Een aantal van hun enthousiaste reacties kun je hieronder lezen:

Voor wie zoekt naar meer positiviteit en harmonie in zijn leven: kijk eens naar de site van Mariëlle Duijndam. Echt! Ik als ras-positivo heb ook momenten dat ik niet begrijp waarom sommige dingen gebeuren en ik me afvraag hoe ik kan bereiken wat ik wél wil. Mariëlle heeft me enorm veel geleerd toen ik in januari het Welvaartspel volgde (aanrader!). Ik vond het ongrijpbaar, maar besloot me open te stellen voor deze nieuwe informatie en nieuwe manier van kijken naar het leven en de invloed die je zelf hebt op hoe je leven verloopt.Op dit moment volg ik de opleiding tot bewuste creator en al in de eerste modules heb ik weer zoveel waardevolle inzichten opgedaan. We leven in een gekke, heftige tijd waarin alles wat we kenden verandert. Op zoek naar begrip van en grip op wat er gebeurt, is meedoen aan het Welvaartsspel of de Opleiding tot Bewuste Creator volgen, echt een heerlijk gevoel. — Marloes Halmans

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Wat een mooi materiaal heb je gemaakt! Daarnet heb ik weer een module gedaan. Wat confronterend is het soms om te zien wat ik doe en wat eenvoudig kan het zijn om het te veranderen. Ik blijf oefenen en verder werken en blij zijn dat er mensen zijn, zoals jij, die het voordoen aan anderen. Net zoals ik het ook weer laat zien aan anderen.

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Sprankelen is het perfecte woord voor de manier waarop Mariëlle mij zo duidelijk en tastbaar heeft helpen herinneren wie ik werkelijk ben. Ik heb net het theorie gedeelte vd opleiding “bewuste creator” afgerond en ik zie er naar uit nu te gaan starten met het praktijkgedeelte. Ik ben heel blij met de inspiratie die je mij geeft! Het is heerlijk om weer bewust bezig te zijn met mij goed voelen, te leren hoe ik meer één word met mezelf en te genieten van de positieve energie die ik voel.   —Nicole Engels

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Lieve Mariëlle, het is geloof ik de eerste keer dat ik je mail, maar dit wil ik toch even met je delen. Ik heb een baan!! Vorige week zag ik een vacature op de ruit bij een culinaire kado winkel. In mijn zoektocht naar een geschikte (bij)baan, leek me dat een mooie stap. Dezelfde middag nog heb ik gereageerd. En toen werd ik gebeld dat ik op gesprek mocht komen, terwijl ik aan de cursus bezig was. Toeval bestaat dus echt niet!! En nu ben ik zo blij! Want het gaat allemaal ontzettend lekker. Voor komende twee weken heb ik een aantal inspirerende gesprekken gepland staan als inspiratie voor mijn beroepspraktijk. Eindelijk komt er weer schot in de zaak! Dus bij deze wilde ik je toch even bedanken voor alle steun tot nu toe. Jouw cursus heeft me al zoveel geholpen met alles. Ga vooral zo door! Liefs

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Ben begonnen met de opleiding tot bewuste creator en nu bezig met het eerste deel. Wat ontzettend gaaf. Wat een verhelderende meditaties! Ben zo blij met deze cursus begonnen te zijn… Liefs, Anita

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

De opleiding heeft mij van alles gebracht, op een manier die ik van tevoren nooit had bedacht. Van dat alles had ik geen idee toen ik eraan begon. Ik vind het vooral knap dat je de Wet van aantrekking op zo’n nuchtere manier kan overbrengen. De opleiding is totaal niet zweverig, maar juist best concreet. Tot ik met de opleiding begon was het voor mij nog heel erg hocus pocus. Ik geloofde er wel in, maar had nog nooit ervaren dat het werkt. Dat gevoel heb ik nu niet meer. Ik heb nu ervaren dat de Wet van aantrekking bestaat. Dankzij deze opleiding heb ik mij er meer voor open gesteld, en ik merkte dat ik ineens allerlei kleine ‘bewijzen’ kreeg. Maar wat ik nog belangrijker vond was het feit dat ik weer zin kreeg om creatief bezig te zijn. Ik vond mijn kracht weer terug. Jij kan mensen de gereedschappen geven om in zichzelf te gaan geloven.

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Ik wil je bedanken voor de opleiding tot bewuste creator. Alles valt op z’n plek nu bij mij. Heerlijk. Hier kan ik echt wat mee.

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Hoi Marielle, ik geniet echt van de opleiding tot bewuste creator. Enorm interessant. Ik probeer er iedere dag even mee bezig te zijn. Dank je wel voor al deze nieuwe inzichten. —Elly Romme van Hooijdonk

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Proficiat voor je aanbod van het Welvaartsspel en Opleiding tot Bewuste Creator – Leven in ultieme vrijheid!! Top kwaliteit en zeer diepgaand en absoluut meerwaarde in je leven. Je mag hier echt apppeeeettttrrrroooottttsssss op zijn. – Lydie van Sweevelt

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Volg sinds kort de online opleiding tot Bewust Creator van @MarielDuijndam en I’m LOVING it! Ik kan het iedereen van harte aanraden <3 – Daniëlle Uleman

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

“Ik ben al goed gevorderd in de “opleiding tot bewuste creator” en leer heel veel bij. Ik had al boeken enz. in verband met die materie gelezen, maar veel heel belangrijke zaken, die ik nog niet wist, heb ik in de cursus geleerd. Zoals dat een slecht gevoel niet veroorzaakt wordt door een negatieve gedachte, maar wel omdat je niet in alignment bent met wat je wel wil. Je cursus VIND IK ECHT EEN MEESTERWERK!!”

Hoe lang duurt de opleiding?

De opleiding duurt gemiddeld drie maanden, afhankelijk van het tempo dat je zelf hanteert en is daarom ook goed te combineren met alle andere activiteiten in je dagelijks leven. Wel is het verstandig om met jezelf af te spreken dat je er echt voor gaat, want het is niet zomaar een transformatieproces, maar een compleet nieuwe manier van in het leven staan en je leven sturen.

Wat kost de opleiding?

Deze uitgebreide zelfstudie opleiding kost €147,- inclusief 21% btw. 

Klik bovenaan de pagina op de Gouden Knop met daarop de tekst Volg Deze Cursus en reken deze af via het winkelmandje en de kassa.

Nadat je betaling is afgerond kun je terug komen naar deze pagina en zul je bovenaan zien dat je toegang hebt en direct met de opleiding kunt starten.

Over de docent

Mariëlle

11 Cursussen

+47 ingeschreven
Niet ingeschreven

Cursus Inclusief

 • 36 Modules
 • 3 Quizzen