De invloed van de Wet van Aantrekking

De Wet van Aantrekking is niet zomaar een natuurwet waarmee je alles kunt manifesteren wat je wilt. Het is de basis waarop ons gehele leven tot stand komt. De Wet van Aantrekking heeft invloed op elk moment van de dag, je hele leven lang. Of je jezelf hiervan bewust bent of niet.

De Wet van Aantrekking, ook wel de Law of Attraction of Wet van de Aantrekkingskracht genoemd, brengt energie die op dezelfde frequentie vibreert bij elkaar. Met andere woorden; de Wet van Aantrekking zorgt ervoor dat je meer krijgt van alles waar je aandacht aan geeft.

Bewust of onbewust creëren?

Ieder mens heeft te maken met de invloed van de Wet van Aantrekking. We zijn allemaal velden van energie die trillen/vibreren op een bepaalde frequentie, afhankelijk van waar we op dat moment onze aandacht aan geven. Wanneer we onze aandacht geven aan dingen die ons blij maken gaat de frequentie van ons energieveld omhoog. En wanneer we aandacht geven aan dingen die ons bezorgd of angstig of boos maken, gaat de frequentie van ons energieveld omlaag. De Wet van Aantrekking reageert direct op deze verschillen.

Wanneer je blij bent heb je energetisch toegang tot gedachten, ideeën, impulsen, ontmoetingen, informatie en gebeurtenissen die je blijdschap zullen vergroten. Wanneer je angstig bent heb je toegang tot gedachten, ideeën, impulsen, ontmoeting, informatie en gebeurtenissen die je angst zullen vergroten.

De Wet van Aantrekking werkt altijd

Er zijn mensen die The Secret hebben gezien of gelezen en zeggen dat de Wet van Aantrekking voor hen niet werkt. Dat is simpelweg niet mogelijk, want de Wet van Aantrekking is altijd actief. Alleen het is geen trucje waarmee je alles kunt manifesteren wat je wilt door bijvoorbeeld enkel plaatjes van je wensen op een vision board te plakken. Het gaat erom dat je leert je energieveld, oftewel vibratie, te beïnvloeden, zodat de Wet van Aantrekking je wel andere ervaringen móet leveren. Want dat is de wet. Je ontvangt wat je uitzendt. Of je jezelf hier nu bewust van bent, of niet.

Foto: PublicDomainPictures

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Ontvang het laatste nieuws in je mailbox
Nieuwsbrief

Als je regelmatig een inspirerende Sparkle Mail wilt ontvangen, vul dan dit formulier in.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.