Door Joke Nijveld begeleidt worden naar de diepe rust van het nul-puntenveld, door Thea Jurina begeleidt worden naar de connectie & communicatie met je Essentie en de kracht van klank en woorden en daarna met Mariëlle experimenteren en gebruik maken van de kracht van afstemmen & ontvangen in een Co-Creatie Cirkel. Dat is wat er deze dag op het programma stond. 

Met een groot gevoel van dankbaarheid en Vrede-Met-Wat-Is sloten we 2018 af en kregen we een voorproefje van de heerlijke ervaringen en gevoelens die we voor 2019 voor onszelf klaar hebben gezet.

En natuurlijk horen daar op een dag als deze ook oliebollen en een verfrissend (alcoholvrij) drankje met bubbels bij!

Wil je ook bij een van onze Sparkle Events aanwezig zijn? Klik dan hier om de actuele agenda te bekijken.

Wil je liever een Privé Sessie of zoals wij ze liever noemen: een Privé Cirkel ervaren om samen af te stemmen op de gevoelsessentie van jouw verlangens? Klik dan hier om contact op te nemen. Laat een berichtje achter met je vraag en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Magie & Mogelijkheden,

Mariëlle

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Oprichter Sparkle Paradise | Co-Creatie Cirkel Visionair & Facilitator | Sprankelend Leiderschap | Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde
Ik help mensen om in verbinding te komen met zichzelf, hun Essentie, Hoger Zelf, het Veld en elkaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van Vrede-Met-Wat-Is en komt er ruimte om uit te gaan kijken naar wat we wensen en diep van binnen al voelen dat komen gaat. Door onszelf bewust energetisch af te stemmen op – en te openen voor – deze realiteiten die in potentie al aanwezig zijn in ons, kunnen ze moeiteloos en met plezier gaan manifesteren. Niet langer ben je gehecht aan een uitkomst in de toekomst, omdat je in het NU veel gelukkiger bent, meer geniet en meer sprankelend genot en vervulling ervaart. Neem gerust contact op.

Pin It on Pinterest