Thea Jurina is een van de nieuwe Sparkle Partners van Sparkle Paradise. In deze video stelt zij zich aan jou voor. Ze deelt met je over de manier waarop zij audio’s, verhalen & video’s inspreekt en hoe ze LIVE de interactie met publiek aangaat. En waarom ze dit doet. Je snapt dat ze om die reden een perfecte match is met onze intenties van Connectie, Creatie en Manifestatie. Thea is daar een levend voorbeeld van.

Ze geniet ervan om de vreugde te delen die ze IS. En ze geeft jou graag de ruimte waarin jij hetzelfde kunt gaan doen. Het MAG. En hier herinnert ze je met alle liefde aan, via alles wat ze doet.

Want uiteindelijk is alles wat je zoekt enkel IN jou te vinden. En als je die bron eenmaal gevonden hebt, dan is zij onuitputtelijk beschikbaar voor jou. Om de verbinding met jouw persoonlijke, innerlijke, Hemel op Aarde te voelen, te creëren (tot expressie te brengen) en te manifesteren – als jouw fysieke werkelijkheid en realiteit.

Wil je Thea horen spreken?

Bekijk dan hier de Activiteiten Agenda voor de actuele mogelijkheden.

Wil je Sparkle Audio’s van Thea beluisteren?

Bekijk dan hier het Audio Overzicht van Thea in de Sparkle Shop.

Haar nieuwe Album “Alles draait om JOU | Je mag jezelf vieren” is nu te koop!

“Alles, alles, alles, draait om jou. Werkelijk alles. Jij creëert jouw eigen wereld continu. En van alle kanten krijg je spiegels terug, over wat jij gelooft. Over wat in jouw wereld waar is. Over wat je ten diepste gelooft. Je krijgt alles terug gespiegeld wat je waardeert, maar ook zeker weten alles wat je niet waardeert. En die triggers zul je ook voelen. Maar daarom is het juist zo mooi wanneer je je gaat beseffen dat alles draait om jou en wat er in jou leeft. — Thea Jurina

Geniet van deze heerlijke audio’s en zak langzaam met behulp van de woorden en energie van Thea Jurina in het besef dat alles om jou draait. Herinner jezelf weer dat jij de Creator bent van jouw leven en dat jouw overtuigingen het fundament vormen van de realiteit die zich continu om jou heen manifesteert.

Een overtuiging is enkel een gedachte die je blijft denken; en wanneer je overtuigingen overeenkomen met je verlangens, dan moeten je verlangens je realiteit worden. Abraham-Hicks

Thea, het is een feest om met jou te mogen co-creëren en ik zie uit naar alles wat we samen verder gaan ondernemen. 

Liefs,

Mariëlle

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Oprichter Sparkle Paradise | Co-Creatie Cirkel Visionair & Facilitator | Sprankelend Leiderschap | Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde
Ik help mensen om in verbinding te komen met zichzelf, hun Essentie, Hoger Zelf, het Veld en elkaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van Vrede-Met-Wat-Is en komt er ruimte om uit te gaan kijken naar wat we wensen en diep van binnen al voelen dat komen gaat. Door onszelf bewust energetisch af te stemmen op – en te openen voor – deze realiteiten die in potentie al aanwezig zijn in ons, kunnen ze moeiteloos en met plezier gaan manifesteren. Niet langer ben je gehecht aan een uitkomst in de toekomst, omdat je in het NU veel gelukkiger bent, meer geniet en meer sprankelend genot en vervulling ervaart. Neem gerust contact op.

Pin It on Pinterest