De Tijd van Ontwaken – Verlichting is NU voor Iedereen

De komende 30 jaar zullen miljoenen mensen tegelijk gaan ontwaken.

– Adamus St. Germain –

De komende 30 jaar zullen miljoenen mensen tegelijk gaan ontwaken. Wat houdt dat in? Dat we massaal wakker worden uit onze geconditioneerde staat van zijn en in verbinding met ons Zelf gaan komen. Waardoor we niet langer leven op basis van herhalende rationele patronen, maar elk moment de inspiratie vanuit ons hart zullen gaan volgen. Niet langer zijn we manipuleerbaar door anderen en de stemmetjes in ons eigen hoofd. Omdat we weten dat we soevereine wezens zijn; er is geen hogere macht boven ons. Angst, schuld, schaamte en twijfel hebben niet langer grip op ons. Het waren enkel aangeleerde programma’s. In werkelijkheid blijkt er niets om bang voor te zijn. Wat een opluchting!

Ik zie ons als de pioniers in deze tijd van ontwaken. Wij zijn de eerste golf die tot verlichting komen. De eerste groep mensen die de opluchting ervaren van de bevrijding van al die oude ballast aan programma’s en patronen. Het hoeft niet meer. We hoeven het niet meer te dragen, we hoeven er niet meer doorheen te werken en we hoeven anderen ook niet meer te helpen om het donker te laten transformeren in licht. Waar het om gaat is de integratie van alles. Het laten thuiskomen van al die programma’s, waardoor ze geen macht meer hebben.

Dan kunnen we gaan zijn Wie We Werkelijk Zijn: Masters. Creators. Soevereine Wezens. Goden en Godinnen die genieten van een ongekend mooi Leven in de Hemel op Aarde. Een leven dat we zelf bewust kiezen en creëren, elk moment opnieuw. Niet langer bang om gebruik te maken van onze macht. In alle rust kunnen we de Energie die Werelden creëert ons nu laten dienen. Door deze macht te gebruiken voor ons eigen leven, kunnen anderen ook gaan ontwaken uit de diepe slaap en zich weer bewust worden van alle mogelijkheden.

Sparkle Paradise zal een plek zijn waar mensen naartoe komen die vragen en verlangens in die richting hebben. Mensen die zélf willen en hier aan toe zijn. Wie resonantie voelt zal vanzelf aangetrokken worden. De intentie is niet om deze Sparkle Movement zo snel mogelijk zo groot mogelijk te laten worden. De intentie is enkel om er te Zijn, voor degenen die zoeken naar begeleiding bij dat laatste stuk tussen Ontwaken en Meesterschap. 

Verlichting of Zelfrealisatie is niet langer weggelegd voor een enkeling. De ene na de andere golf van mensen die tot zelfrealisatie komen zal zich nu aandienen. Het is aan jou en mij om ons niet langer klein te houden. En te stoppen met het testen van onszelf en elkaar of we al goed genoeg zijn. Dit is een tijd van samenkomen om elkaar te ondersteunen in het Worden Wie We Werkelijk Zijn. Door onszelf en elkaar te gaan zien als Wie We Werkelijk Zijn.

Ik ga daarin graag voorop en ik nodig je uit om aan te haken wanneer en zo lang dit geïnspireerd voelt voor jou. Ik ben er voor je als je voelt dat het ook jouw tijd is om een einde aan de zoektocht te maken en deze te verruilen voor de ervaring van Er Zijn. En ik ben er ook om samen plezier te beleven aan de reis en gebruik te maken van de ongelimiteerde mogelijkheden waar we over beschikken als belichaamde verlichte Masters.

Deze reis van ontwaken naar zelfrealisatie valt niet uit te leggen. Deze kan alleen beleefd worden. En wanneer je uit komt bij de acceptatie van jouw zelfrealisatie, kom je erachter dat het eigenlijk nooit een reis of pad is geweest. Het enige waar het om draaide was het nemen van een beslissing in het NU. De beslissing dat je ER BENT. Wat en waar je ook wilt zijn.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Ontvang het laatste nieuws in je mailbox
Nieuwsbrief

Als je het online Sparkle Magazine wilt ontvangen, vul dan dit formulier in.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *