Fase 3

DEEP DIVE

De Deep Dive is de fase waar je helemaal je eigen cocon in gaat. Om te ontpoppen van rups tot vlinder. Om de verschuiving te maken van je persoonlijke identiteit en lineaire levenspad, naar het zijn van Wie Je Werkelijk Bent in het circulaire, NU.

Een mens met de vleugels van een Master. Een combinatie van beide. Je kunt er niet naartoe werken. Het is een kwestie van toelaten. Jezelf openen en diep in je Zelf durven duiken.

Zelfrealisatie

belichamen Wie Je Werkelijk Bent

Het is zover. De grote Shift. De verschuiving waar niemand je echt op voor kan bereiden omdat je het niet via je verstand kunt begrijpen. Het is een ervaring, een acceptatie, een ontdekking… thuis komen. 

Je mind heeft genoeg gestreden. Je hebt alles geprobeerd en ontdekt dat je er via het denken niet komt. Je kunt en wilt niet anders meer dan jezelf overgeven. Je overgeven aan de ervaring van je Zelf Zijn. 

100% overgave aan je Zelf, aan het genieten van dit moment, aan totale zelfacceptatie en integratie van al jouw zelfgecreëerde aspecten.

Deconstructie- en Integratietijd

Mijn tijd van rups naar vlinder was intens. Wanneer je de controle begint op te geven, komen alle door jou gecreëerde aspecten omhoog om je op hun manier te proberen te waarschuwen voor waar je mee bezig bent. Je kent ze wel: stemmetjes in je hoofd die je op andere gedachten willen brengen, die op je inpraten en je proberen te manipuleren. Het zijn dezelfde stemmetjes die jou ertoe aangezet hebben om anderen te manipuleren. Zo ben je altijd bezig geweest om voor elkaar te krijgen wat je wilt.  

In deze fase wordt het zo confronterend helder en duidelijk hoe je als mens gefunctioneerd hebt en welke aspecten de show hebben gerund. Ik zag o.a. het slachtoffer in mij, de criticus, de angstige, de behoeftige, de beschermende, de leraar, de coach, de ondernemer, de healer, de redder, de gevoelige, de begripvolle…

Ik was zo aanwezig dat ik het allemaal kon observeren, waarnemen en doorbreken. Niet langer functioneerde ik op de automatische piloot. Ik liet al mijn aspecten thuiskomen in de onvoorwaardelijke liefde van Wie Ik Werkelijk Ben. Wie dit aandurft is in mijn ogen echt een held. Want het is een beetje als dood gaan… 

"Hoe kom je in de hemel? Door middel van fysieke incarnatie op Aarde. Door elk aspect van jou in dit NU-moment te laten versmelten. Door alles van jezelf te accepteren. Door je leven ten volste te leven in het huidige moment."

- Adamus St. Germain -

Vol Aanwezig en Vol Vertrouwen

Waar al mijn zelfgecreëerde aspecten eerder dachten het hun verantwoordelijkheid was om goed voor mij te zorgen, ontstaat er door de overgave aan het Zijn van Wie Ik Werkelijk Ben steeds meer vertrouwen in de zorg van mijn Essentie voor mij. Het blijkt dat het echt veilig is om mezelf hieraan over te geven, dat mij niets kan gebeuren, zelfs niet wanneer ik JA zeg tegen een ervaring die voelt alsof ik op een bepaalde manier dood ga. Juist door JA te zeggen kunnen mijn lichaam en geest volstromen met mijn eigen goddelijke bewustzijn. 

Hoe meer tijd ik doorbreng in die staat van zijn, hoe meer ik voel dat het goed is. Dat waar ik ook doorheen ga, dat het goed komt. Sterker nog: dat het al goed is. Ik voel het. Ik weet het. Van binnenuit. En zo word ik vrij. Zo begin ik steeds helderder te stralen, zo word ik steeds minder vatbaar voor invloeden van buitenaf. 

En wanneer ik zo vrij aanwezig ben in mijn eigen bewustzijn, krijg ik toegang tot het Veld van Ongelimiteerde Mogelijkheden. Nu begin ik multidimensionaal te leven. Want terwijl ik leef in de ene realiteit, ben ik ondertussen aanwezig in een andere realiteit. Met vleugels kun je overal heen vliegen…

"Er is nu, precies hier, op dit moment, een oneindige voorraad van alles wat je maar kunt bedenken. de sleutel om toe te staan ​​dat deze oneindige voorraad zich manifesteert in wat je wilt, is om wat je je voorstelt reëler te maken dan wat je ziet."

- Communion of Light -

Leven in het Huidige Moment

Wanneer je echt leeft in het huidige moment, dan doe je niets. Je hebt geen agenda. Je bent nergens mee bezig. Dat is ook niet nodig. Want er is geen verleden en er is geen toekomst. Alles komt samen in dit NU-moment. Daarin is alles aanwezig. Elke potentiële mogelijkheid. Elke potentiële realiteit. 

De enige vraag die overblijft is: op welke potentiële mogelijkheid schijn jij NU jouw licht van bewustzijn? Welke potentiële realiteit laat jij jezelf ervaren? Van welke gedachten en gevoelens laat jij jezelf genieten?

Wanneer je zo stevig in je ZELF en jouw KEUZES staat, dan komt alles naar jou toe. Dan hoef je niets te managen en niemand, inclusief jezelf, te manipuleren om voor elkaar te krijgen wat je wilt. 

Dan kun je echt moeiteloos gaan leven. Je overgeven aan de flow. Leven met passie en alles simpel houden. Dan hoef je niets meer. Dan is niets meer nodig om te moeten doen. Je energie brengt je alles wat je wilt.

Wat overblijft is toelaten. Onvoorwaardelijk mogen ontvangen waar jij het licht van jouw bewustzijn op schijnt. De mogelijkheden zijn oneindig en grenzeloos. Dat is het leven van een Belichaamde Master. 

Uitnodiging

om de master in jou te belichamen

Ik bied je mijn voorbeeld, energie, perspectieven, ervaring, bewustzijn en focus op Wie Jij Werkelijk Bent en Wat Jij Werkelijk Wilt. Daarnaast faciliteer ik de ruimte waarin jij in contact kunt komen met andere gelijkgestemden, om samen de reis te maken.

Deze ervaring is niet te vergelijken met welk ander programma dan ook. Het is namelijk geen programma. Er is geen doel. Er is geen pad. Er is geen sprake van het bieden van hulp en ondersteuning. Er zijn geen leringen en er is geen leider. Er is alleen maar NU. En daarin zullen we écht geïnspireerd Samen Zijn. Meer heb je ook niet nodig. Dat ontdek je vanzelf. Het is misschien even wennen, maar je zult het uiteindelijk gaan ervaren als een verademing.