Sparkle Paradise Specialiteiten

Bekijk ons aanbod en voel wat resoneert

Deze tijd wordt de Gouden Eeuw genoemd. De tijd waarin meer mensen dan ooit tegelijk zullen ontwaken en bijeen zullen komen om samen Hemel op Aarde te creëren. Nieuwe leiders zullen opstaan en laten zien hoe het anders kan, door de Hemel op Aarde eerst zelf te gaan belichamen, waardoor dit nieuwe bewustzijn zich als vanzelf zal gaan verspreiden.

Tijdens deze lezing word je meegenomen in een ervaring. Door middel van vraag en antwoord ontstaat er helderheid over wat de Shift naar de vijfde dimensie allemaal inhoudt en kun je jezelf bewust worden waar jij nog meer zou kunnen openen voor je Zelf, het moment en de ongelimiteerde mogelijkheden waar je over beschikt om jouw Hemel op Aarde hier en NU te ervaren en te manifesteren.

Klik hier voor meer informatie over de Shift van de derde naar de vijfde dimensie en wat er dan allemaal gaat verschuiven.

Klik hier voor het aanbod van lezingen in de Activiteiten Agenda.

Klik hier om deze lezing te organiseren en hosten bij jou in de buurt.

Als je eraan toe bent om echt te gaan Leven in Ultieme Vrijheid, dan is een Sparkle Session een hele fijne manier om jezelf persoonlijk te laten ondersteunen terwijl je door de Shift van 3D naar 5D bewustzijn gaat. Ervaar wat het is om gezien te worden als Wie Je Werkelijk Bent en ontdek wat voor effect dit op jou heeft.

Oude sociale conditioneringen verdwijnen, terwijl de focus komt te liggen op het volgen van jouw pad van opluchting en vervulling in het moment, vanuit Onvoorwaardelijke Liefde voor je Zelf. Waardoor jouw hemel op aarde vanzelf steeds meer voelbaar en zichtbaar wordt.

Een Sparkle Session kan een eerste stap zijn, een verdieping op een ervaring die je gehad hebt tijdens een lezing, een circle, een experience of een retreat – of een heerlijk cadeau dat je jezelf regelmatig gunt.

Klik hier voor meer informatie over de Shift van de derde naar de vijfde dimensie en wat er dan allemaal gaat verschuiven.

Klik hier voor een Sparkle Session met Mariëlle Duijndam.

Als het mannelijke en het vrouwelijke aspect van het creatieproces bij een vrouw in balans zijn, dan ervaart zij zichzelf als Godin en schept zij moeiteloos haar hemel op aarde. Ze is in staat om te geven én te ontvangen. Ze weet Wie Ze Werkelijk Is, prikt door de illusie van afgescheidenheid heen en is vol compassie voor hen die tijdelijk het gemis van eenheid ervaren. Ze voelt zich rijk, wijs, krachtig, waardevol, vrij en vreugdevol – en volgt haar eigen pad…

Tijdens deze Sparkle Circles creëren we een gewijde ruimte waarin de focus ligt op het eren, vieren, voelbaar en zichtbaar maken van de Goddelijke Vrouw. Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde is de sleutel en het NU-moment biedt ons alles wat we nodig hebben hiervoor.

Deze Sparkle Circles worden geleid door een vrouw en zij kan daarbij begeleid worden door andere vrouwen én mannen uit het Sparkle Team, zodat er elke keer weer andere dynamieken ontstaan en Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde op vele manieren beleefd kan worden.

Klik hier voor het aanbod van Sacred Women Space – Sparkle Circles in de Activiteiten Agenda.

Als het mannelijke en het vrouwelijke aspect van het creatieproces bij een man in balans zijn, dan ervaart hij zichzelf als God en schept hij moeiteloos zijn hemel op aarde. Hij is in staat om te geven én te ontvangen. Hij weet Wie Hij Werkelijk Is, prikt door de illusie van afgescheidenheid heen en is vol compassie voor hen die tijdelijk het gemis van eenheid ervaren. Hij voelt zich rijk, wijs, krachtig, waardevol, vrij en vreugdevol – en volgt zijn eigen pad…

Tijdens deze Sparkle Circles creëren we een gewijde ruimte waarin de focus ligt op het eren, vieren, voelbaar en zichtbaar maken van de Goddelijke Man. Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde is de sleutel en het NU-moment biedt ons alles wat we nodig hebben hiervoor.

Deze Sparkle Circles worden geleid door een man en hij kan daarbij begeleid worden door andere mannen én vrouwen uit het Sparkle Team, zodat er elke keer weer andere dynamieken ontstaan en Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde op vele manieren beleefd kan worden.

Klik hier voor het aanbod van Sacred Men Space – Sparkle Circles in de Activiteiten Agenda.

Wanneer een Goddelijke Man en een Goddelijke Vrouw de krachten bundelen, zijn zij op ongekende wijze in staat om samen Hemel op Aarde te creëren. Thuis, in hun gezin, in hun familie, in hun land en in hun wereld. Ze doorzien de illusie van problemen en weten deze moeiteloos te benutten als katalysator voor de manifestatie van hun eigen verlangens en die van anderen. Ze dansen met het leven en verwelkomen alles wat op hun pad komt met liefde en plezier…

Tijdens deze Sparkle Circles creëren we een gewijde ruimte waarin de focus ligt op het vieren, voelbaar en zichtbaar maken van jullie Hemel op Aarde. Jullie persoonlijke verlangens vormen de sleutel en het NU-moment biedt ons alles wat we nodig hebben.

Deze Sparkle Circles worden geleid door een stel en zij kunnen daarbij begeleid worden door andere stellen uit het Sparkle Team, zodat er elke keer weer andere verlangens besproken worden en het Goddelijke Stel (hetero & homo) op vele manieren beleefd kan worden.

Klik hier voor het aanbod van Sacred Couple Space – Sparkle Circles in de Activiteiten Agenda.

In plaats van mensen op een spirituele reis, zijn we in feite multidimensionaal bewustzijn op een menselijke reis. Wanneer je je Zelf gaat waarnemen vanuit het bewustzijn van de vijfde dimensie, ontstaan er ineens veel meer mogelijkheden. Je gaat meer van de potentie van je Goddelijke Blauwdruk benutten. Je gaat samensmelten met je Hogere Zelf in je dagelijks leven. Je functioneert voornamelijk op basis van intuïtieve gedachten en impulsen, verbonden met de Stroom van Synchroniciteit.

Tijdens deze Sparkle Experiences creëren we een gewijde ruimte waarin de focus ligt op het vieren, voelbaar en openbaar maken van je Multidimensionale Zelf in een fysiek lichaam. Onze intuïtie vormt de sleutel en het NU-moment zal ons verrassen met alles wat er komt.

Deze Sparkle Experiences worden geleid door meerdere leden van het Sparkle Team, zodat ons multidimensionale bewustzijn via diverse kanalen ervaren kan worden en je de Hemel in je Zelf steeds verder kunt ont-dekken.

Klik hier voor het aanbod van Sacred Soul Space – Sparkle Experiences in de Activiteiten Agenda.

Wanneer mensen samenkomen en elkaar (h)erkennen als multidimensionale wezens die met elkaar verbonden zijn, heb je een vruchtbare bodem waaruit de meest ongelofelijke ervaringen en creaties ontstaan. Meerdere dagen samen doorbrengen is een voorproefje van de Hemel op Aarde. Wij zijn de pilaren, wij zijn de kanalen waarlangs deze frequenties tot expressie gebracht worden en wij zijn degenen die de ideeën ontvangen die de basis vormen voor een compleet nieuwe maatschappij.

Tijdens deze Sparkle Retreats creëren we een gewijde ruimte waarin de focus ligt op het vieren, voelbaar en openbaar maken van onze Hemel op Aarde. Onze Ontvankelijkheid vormt de sleutel en het NU-moment zal ons verrassen met alles wat er komt.

Deze Sparkle Retreats worden geleid door meerdere leden van het Sparkle Team, zodat zij samen een hoog vibrationeel startpunt in het gedeelde veld kunnen verzorgen en we de Hemel op Aarde met steeds meer mensen kunnen beleven.

Klik hier voor het aanbod van Sacred Soul Space – Sparkle Retreats in de Activiteiten Agenda.

Dit is een tijd waarin er behoefte is aan Wayshowers. Mensen die voorgaan in de Shift en het voor anderen makkelijker maken door middel van hun getransformeerde aanwezigheid en bewustzijn. Mariëlle Duijndam is de wayshower van Sparkle Paradise en mentor voor hen die de stap naar leiderschap in deze Nieuwe Wereld willen zetten. Sparkle Paradise vormt het platform waarop je ervaring op kunt doen in de praktijk terwijl je jouw intuïtie volgt.

Tijdens een mentortraject loop ik naast je en ondersteun ik je bij alles wat je tegen komt. Ik zie je potentie en de leider/healer/teacher die je NU al werkelijk bent. Onze Openheid naar elkaar vormt de sleutel en het NU-moment zal de weg stap voor stap zichtbaar maken.

Een mentortraject omvat persoonlijke aandacht voor jou en helpt je de Liefde toe te laten voor je Zelf, je uniekheid, je creativiteit, je geschreven woord, je gesproken woord, je gechannelde woord, je fotogeniekheid en al die andere talenten die je zelf misschien nog niet eens (h)erkend, zodat je je ‘werk’ kunt maken van Zijn Wie Je Werkelijk Bent, door elke dag de Hemel op Aarde te belichamen.

Klik hier voor meer informatie over het Leiderschap – Hemel op Aarde Belichamen – Mentortraject.

Pin It on Pinterest