Ervaar je Droomleven NU

Wil je nu genieten van alles waar je van droomt?
Wil je de Wet van Aantrekking voor je laten werken?
Wil je samen met anderen moeiteloos manifesteren?

Na de Shift en het stromende contact met je levensenergie en Essentie,
ben je er klaar voor om verbinding te maken met elke gewenste Frequentie.
Lees meer

Ervaar je Droomleven NU

Wil je nu genieten van alles waar je van droomt?
Wil je de Wet van Aantrekking voor je laten werken?
Wil je samen met anderen moeiteloos manifesteren?

Na de Shift en het stromende contact met je levensenergie en Essentie, ben je er klaar voor om verbinding te maken met elke gewenste Frequentie.
Lees meer

Je Droomleven is er al

Durf jij er nu al van te genieten?

Je verlangens en dromen zijn er om gerealiseerd te worden. En dit gaat sowieso gebeuren. Met perfecte timing. Net zoals de realiteit die je nu ervaart perfect is en met jou een exacte match is. Ook al denk je dat je nu mogelijk iets heel anders wilt, toch was er een dag dat je gedroomd hebt over het leven dat je nu leeft. Alleen besef je dat nu waarschijnlijk niet meer omdat je niet meer gericht bent op wat je hebt, aangezien je ondertussen alweer zoveel nieuwe verlangens ontwikkeld hebt… Het manifesteren van je Droomleven gaat over het vinden van de balans tussen waarderen wat je hebt en uitkijken naar wat komen gaat. Zodat je NU écht kunt gaan genieten van je voorstellingsvermogen.
 • Zou je jezelf graag de kunst van het afstemmen op je Droomleven eigen maken, zodat deze moeiteloos kan manifesteren?
 • Zou je graag ondersteuning ontvangen bij het afstemmen op je dromen en verlangens, zodat je gaat herkennen hoe het voelt?
 • Zou je graag op regelmatige basis samenkomen met anderen om te genieten van heerlijke verlangens, realiteiten en frequenties?
 • Zou je graag op regelmatige basis samenkomen met anderen om geïnspireerd en ge-enthousiasmeerd te raken door hun verlangens?
 • Zou je graag de grenzen oprekken van wat jij durft te verlangen en ontvangen? Zou je de overtuiging willen ontwikkelen dat niets ooit teveel gevraagd is en dat alles wat je wenst je al gegeven IS?
 • Zou je graag eigenwaarde ontwikkelen op het niveau van je goddelijke, multidimensionale, ongelimiteerde niet-fysieke Zelf?
 • Zou je graag steeds meer helderheid krijgen over waar jouw energie werkelijk enorm van gaat stromen?
 • Zou je de favoriete frequenties van jouw unieke Essentie steeds meer willen integreren in je dagelijks leven?
 • Zou je graag in de toekomst ook anderen helpen om afgestemd te raken op de frequenties van hun Droomleven?

Beleef plezier aan het ervaren van je Droomleven en laat de Wet van Aantrekking haar werk doen

“Ontvang het cadeau van Onvoorwaardelijke Liefde die haar Licht op jouw Droomleven laat schijnen, totdat je het Zelf ook ervaart als realiteit.”

— Mariëlle Duijndam

Mijn naam is Mariëlle Duijndam, creator van Sparkle Paradise en ik zie er naar uit om je te mogen begeleiden en supporten terwijl je gaat wennen aan je Droomleven. Alles wordt geboren vanuit je eigen voorstellingsvermogen en aannames over wat werkelijkheid is.

Elke keer als ik de tijd neem om eerst helemaal te zakken in mijn Essentie en mezelf vervolgens inleef in mijn verlangens en de visies die ik intuïtief ontvangen heb, beginnen ze tot leven te komen. Ze sturen me aan, ze wijzen me de weg, ze laten me dingen doen die ik anders niet zou doen of durven. Maar als ik echt accepteer dat het al een realiteit IS, dan wordt het heel normaal om zo te zijn, te denken, te praten en te handelen. Op deze manier heb ik heel veel dromen gerealiseerd, terwijl ik van de reis genoot.

Ik nodig je uit als je wilt gaan genieten van je leven, dromen, verlangens, visies, voorkeuren, talenten en alles wat jou JOU maakt, zodat je er meer en meer en meer van krijgt, ziet, waarneemt, waardeert, viert en deelt…

Ik heb een hele fijne relatie opgebouwd met mijn leven en verlangens. Ik vind het heerlijk om te genieten van wat ik heb en uit te kijken naar wat komen gaat. Soms krijg je het idee dat je bepaalde dingen mist of tekort komt in je leven waardoor je moeite gaat doen om deze verlangens te vervullen. Maar het managen van je realiteit geeft je geen fijn leven, enkel een hoop dingen om je druk over te maken.

Droomleven draait dan ook om overgave en openen voor de essentie van de gevoels-ervaringen waar je naar verlangt, hier en NU. Want dit moment is het enige dat je ooit écht zult kunnen ervaren. En hoe meer momenten van vervulling je beleeft, hoe mooier je leven wordt.

Haal de toekomst naar het NU zodat je kunt ervaren waar je energie van gaat stromen

Wil je je droomleven accepteren als realiteit?

Dan kun je gebruik maken van deze mogelijkheid

Maak stap voor stap de Shift in je bewustzijn naar je Droomleven. Kom los van de gewoonte om te reageren en te observeren wat nu is en begin bewust te creëren. Een wekelijkse bijeenkomst om in te tunen op de realiteit die je voor jezelf wilt accepteren als realiteit.

 • Vrijwel elke woensdagochtend om 09:00 uur
 • Gelegenheid om in te tunen op je Droomleven
 • Gelegenheid om ondersteuning te ontvangen
 • Gelegenheid om te wennen aan je nieuwe Zelf
 • Gelegenheid om expressie te geven aan je nieuwe Zelf
 • Gelegenheid om je manifestatie-ervaringen daarna te delen
 • Gelegenheid om steeds meer energetisch momentum op te bouwen
 • Ontmoet andere bewuste creators in kleine intieme subgroepjes
 • Beluister naderhand de opnames in je eigen tijd
 • Wen aan een nieuwe manier van dromen realiseren

DROOMLEVEN Abonnement: €100,- per maand incl. BTW

Of wil je liever privé aandacht?

Dan kun je gebruik maken van deze mogelijkheden

Laat je gegevens achter om samen de details te bespreken:

11 + 11 =

Pin It on Pinterest