Sparkle Shift – Droomrelatie

Belichaam je Droompartner

Een relatie is een van de meest geweldige dingen die er zijn in het leven. Dingen samen met iemand anders kunnen beleven, samen door dieptepunten en hoogtepunten heen gaan, elkaar ten diepste leren kennen en toch ook steeds weer opnieuw ontdekken…

Mijn relatie heeft me laten zien dat ik de creator ben van mijn eigen werkelijkheid en mijn partner heeft me precies laten zien wat ik over hem en over mezelf dacht, geloofde en wat ik bewust en onbewust verwachtte.

Wanneer ik anders begon te focussen, begon hij anders te reageren. Wanneer ik mezelf meer opende, ging hij zichzelf meer openen. Wanneer ik meer in mijn kracht ging staan, ging hij meer in zijn kracht staan. Mijn droompartner leeft in mij en hij is een weerspiegeling daarvan. Wanneer ik mijn droompartner aandacht geef, manifesteert hij in mijn realiteit, elke dag weer.

Toen ik hem leerde kennen was hij niet spiritueel aangelegd. Hij stond wel overal voor open. Inmiddels werken we samen in Sparkle Paradise en voel ik me niet alleen geliefd, maar ook gesteund en versterkt door hem. Iets wat ook zeker weleens anders is geweest.

We hebben samen een enorme reis gemaakt en die zal zich door blijven ontwikkelen, net als wij. Maar nu zijn we beide op het punt gekomen dat het ons plezier brengt om onze ervaringen en onszelf beschikbaar te stellen voor hen die ook hun droomrelatie willen manifesteren.

Zal je relatie elke dag rozengeur en maneschijn zijn? Nee. Sterker nog, het kan soms best heel intens worden. Zeker wanneer je (allebei) de intentie hebt om te Leven in Ultieme Vrijheid en Meesterschap te ontwikkelen over Fysieke Realiteit. Maar ik wil je laten zien hoe al die ervaringen juist in je voordeel zijn en hoe je samen steeds meer kunt groeien via de weg van liefde in plaats van pijn.

Ben je single of in een relatie en wil je de bewuste creator worden van je eigen werkelijkheid, zodat je de relatie kunt ervaren waar je van droomt?

Ik wil je helpen om niet alleen een vervullende relatie te vinden, maar ook om deze te behouden en optimaal te benutten voor je persoonlijke groei en de hoeveelheid levensvreugde die je ervaart.

Transformaties die ik voor ogen heb als gevolg van onze samenwerking:

 • Je staat open om te ontvangen
 • Je geniet van vreugde en genot
 • Je voelt jezelf geliefd en vervuld
 • Je voelt jezelf vrij en onafhankelijk
 • Je voelt jezelf krachtig en aantrekkelijk
 • Je ontmoet iemand dit dit weerspiegelt
 • Je hebt vertrouwen in jezelf en de ander
 • Je groeit sneller dan ooit dankzij je partner
 • Je partner transformeert mee met jouw visie
 • Je ontwikkelt onvoorwaardelijke (Zelf-)Liefde
 • Je voelt je goed voorbereid op tegenslagen
 • Jullie leven wordt beter en beter en beter

Sparkle Shift Opties

Sparkle Shifts zijn er in 2 varianten: de groepsvariant en de 1-op-1 variant. Beide zijn een intieme samenwerking tussen jou en mij.

Vandaar dat het belangrijk is dat we een echte klik voelen. Want dan gaat het een geweldige ervaring worden. Dat is de reden dat ik dit werk doe. Om samen plezier te hebben. Ik geniet ervan om jou te zien zoals je wilt zijn, in het leven dat je graag wilt leven, en bied je met liefde en toewijding de ruimte waarin jij jouw innerlijke shift kunt maken.

Als dat gebeurt, dan is de manifestatie onvermijdelijk. Ik wil je graag laten zien hoe simpel het creëren van een droomrelatie is.

De groepsvariant is een combinatie van fysieke en online bijeenkomsten gedurende enkele maanden. De 1-op-1 (of 2-op-2 variant samen met Arjen) kan geheel naar wens ingevuld worden met fysieke, telefonische en online bijeenkomsten op maat, wereldwijd.

Een droomrelatie vraagt niet om geduld, maar om een Shift naar de realiteit waarin je Droomrelatie al een feit IS. Wil je die shift nu echt maken?

Sparkle Shift Aanvragen

Vertel wat je verlangen is

Ik zou je willen vragen om onderstaand vragenformulier in te vullen om te kijken of wat ik bied en wat jij zoekt een match zijn. Op basis van je antwoorden krijg ik inzicht in wat je wilt, waar je nu staat, wat er nog tussen jou en de manifestatie van je droomrelatie staat, en wat je bereid bent om te investeren in jezelf en je nieuwe realiteit. Op basis daarvan kan ik je een passend advies geven voor je volgende stap. Het kan zijn dat ik reageer via e-mail, maar het kan ook zijn dat ik je bel zodat we dieper in kunnen gaan op je antwoorden en welk aanbod nu het beste past.

Pin It on Pinterest