In deze video krijg je een kijkje in het heerlijke Co-Creatie Weekend dat we hadden met Heidi Waelkens en haar man Bart. De Stroom van Synchroniciteit bracht ons tot elkaar, het voelde goed, we volgden de signalen, Arjen en ik werden uitgenodigd om op bezoek te komen en binnen de kortste keren zaten we in de auto naar de Franse Ardennen. Heidi en Bart zijn vanuit België net verhuisd en daar druk bezig met het verbouwen en realiseren van hun droomhuis.

Wij kregen de omgeving te zien, sliepen in een heel fijn hotel in het nabijgelegen dorp, genoten samen van verrukkelijk eten, lieten ze kennismaken met een Co-Creatie Cirkel, hadden inspirerende gesprekken en ter afsluiting ook een Sparkle TV interview met Heidi aangezien ze zoveel moois te delen heeft en één van de voorlopers is in deze tijd van de Shift naar de vijfde dimensie. Sindsdien is ze een nieuw lid van mijn Co-Creatie Cirkel en Partner van Sparkle Paradise. Dus bij deze stel ik je graag aan haar voor.

Maar om haar echt beter te leren kennen, kun je het beste de video bekijken van ons interview (en daarna eventueel zelf contact met haar opnemen): Klik hier om dit te doen.

Wil je Arjen en mij ook ontmoeten en met ons Co-Creëren? Klik dan hier om contact op te nemen en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Magie & Mogelijkheden,

Mariëlle

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Oprichter Sparkle Paradise | Co-Creatie Cirkel Visionair & Facilitator | Sprankelend Leiderschap | Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde
Ik help mensen om in verbinding te komen met zichzelf, hun Essentie, Hoger Zelf, het Veld en elkaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van Vrede-Met-Wat-Is en komt er ruimte om uit te gaan kijken naar wat we wensen en diep van binnen al voelen dat komen gaat. Door onszelf bewust energetisch af te stemmen op – en te openen voor – deze realiteiten die in potentie al aanwezig zijn in ons, kunnen ze moeiteloos en met plezier gaan manifesteren. Niet langer ben je gehecht aan een uitkomst in de toekomst, omdat je in het NU veel gelukkiger bent, meer geniet en meer sprankelend genot en vervulling ervaart. Neem gerust contact op.

Pin It on Pinterest