Dit artikel is een vervolg op Het einde van drama en het begin van een Sprankelparadijs: de Gouden Eeuwigheid

We laten ons leiden door onze intuïtie. Je staat in het centrum van jouw ‘cirkel’ en je kunt alle kanten op met je bewustzijn/aandacht. Je keert naar binnen. Je opent jezelf in totale overgave voor de perfectie van wat nu is. Er komt een gevoel van vredigheid over je heen. Je begint jezelf verbonden te voelen met iets wat groter aanvoelt dan jijzelf. Je begint samen te smelten met je Zelf.

De communicatie begint op gang te komen. Je kunt er niet gelijk je vinger op leggen, maar er begint iets in je te groeien. Een weten, een aanwezigheid, zin om aandacht te geven aan bepaalde dingen, zin om dingen te zeggen, te schrijven, te doen. Je weet niet precies waarom, je weet ook niet precies wat het je gaat opleveren. Het enige wat je weet is dat je er zin in hebt. Je voelt je gestuurd, je voelt je geïnspireerd, je laat het gewoon gebeuren en je bent benieuwd naar wat er ontstaat.

Je verbaast jezelf over je eigen woorden en daden. “Ben ik dit? Wauw. Dit is gaaf!”

Co-creëren met je Zelf in jouw Cirkelbubbel

Het vertrouwen in deze co-creatie groeit. Je wordt vaker stil, je keert naar binnen, je voelt en opent jezelf weer voor de connectie. De aanwezigheid van je Zelf in jou groeit. Je bent blij om samen te zijn. En omdat je zo blij bent om samen te zijn in jezelf, heb je ook zin om samen met anderen te zijn.

Je bent je ervan bewust dat zij net als jij zo’n bijzondere connectie hebben. Je ziet ze lopen met hun Zelf om hen heen. Een Zelf dat hen omarmt en verwarmt en liefde in hun cirkelbubbel laat stromen, zo goed als dat ze kunnen.

Soms zit de cirkelbubbel potdicht, wordt alles afgeweerd met de gedachte dat er geen liefde voor hen is, dat ze die ook niet verdienen, dat ze niets voorstellen… Je probeert ze er niet van te overtuigen dat het anders is.

Je respecteert hun perspectief en ervaring. Maar je laat ze wel voelen dat het anders kan. Gewoon door jezelf te zijn en jouw cirkelbubbel te laten zien. Je laat haar prachtig stralen, ze geeft licht en ze brengt je overal waar je maar wilt zijn. Het valt anderen op.

Je cirkelbubbel showen als een trotse, blije, tevreden mannequin

Degenen die door de duisternis in hun eigen cirkelbubbel niet zoveel licht kunnen verdragen, mijden je het liefst, jouw licht doet pijn in hun ogen. Je snapt dat en hebt hier begrip voor. Toch laat je je niet door hen tegenhouden. Je richt je op je eigen cirkelbubbel en alles wat je ermee kunt.

Je wordt volledig in beslag genomen door de ongelimiteerde mogelijkheden die jouw cirkelbubbel blijkt te bieden. Er zijn zoveel ‘knopjes’ om op te drukken en uit te proberen wat er dan gebeurt!

Je stroomt over van opwinding en je bent nieuwsgierig naar anderen die hun eigen cirkelbubbel ook ontdekt hebben. Je vraagt je af wat zij er allemaal mee doen en kunnen…

Onderweg kom je mensen tegen die hun eigen cirkelbubbel nog niet ontdekt hebben, maar wel heel graag de mogelijkheden hiervan willen ontdekken. Ze staan open en zijn nieuwsgierig. Ze zijn er klaar voor om zich de relatie met hun Zelf te herinneren en te herenigen.

Je hebt er plezier in om je eigen cirkelbubbel te laten zien. Als een mannequin op een modeshow loop je over de catwalk, blij en trots over alles wat je ontdekt hebt. Je weet dat je de cirkelbubbel niet bij een ander kunt activeren. Dat kunnen zij alleen zelf. Maar door jouw voorbeeld herinneren ze zich weer waar ze moeten kijken en welke knopjes er allemaal in te drukken zijn.

Downloads ontvangen in je eigen cirkelbubbel

De opwinding groeit en groeit. Steeds meer mensen hebben plezier met hun cirkelbubbel en ze wisselen hun ervaringen uit. Samen ontdekken ze meer en meer mogelijkheden. Drukken ze op een bepaald knopje, dan blijkt de cirkelbubbel aan de bovenkant open te gaan en komt er een totaal nieuwe realiteit de cirkelbubbel binnen. Dat is altijd even wennen, vooral omdat het zo snel gaat. Maar nu ze zich ervan bewust zijn wat er precies gebeurt, weten ze ook hoe ze er het beste mee om kunnen gaan.

In het begin was alles wat nieuw was een beetje eng, want het riep ook angst op: “Wat zou er met het oude gebeuren? En kan iedereen die me lief is wel meekomen in deze nieuwe realiteit?”

Maar al snel besefte iedereen dat er nooit iets te vrezen valt. De downloads kwamen sneller en sneller de cirkelbubbels in, er werd volop mee gespeeld, totaal nieuwe realiteiten werden uitgeprobeerd en het concept ‘tijd’ verdween steeds meer naar de achtergrond. Als een vergeten oude lappenpop waar vroeger zo gretig en dankbaar mee gespeeld werd, maar nu niets meer voorstelt in vergelijking tot de 5-dimensionale cirkelbubbels. Inmiddels werden ze ook geen cirkelbubbels meer genoemd, maar Sprankelbubbels.

Nu iedereen wist dat je zelf de keuze hebt, koos iedereen altijd zo snel mogelijk weer voor een sprankelperspectief en realiteit, wat ervoor zorgde dat hun cirkelbubbel begon te stralen en sprankelen. Mensen met een Sprankelbubbel kun  je zo van heinde en verre al herkennen. En zo wisten steeds meer mensen met een Sprankelbubbel elkaar te vinden. En hun thuis? Dat is het Sprankelparadijs.

Het Sprankelparadijs: “Ruimte om te sprankelen”

Het Sprankelparadijs biedt mensen de ruimte om te sprankelen, om zich bewust te worden van hun eigen ongelimiteerde cirkelbubbel en al haar mogelijkheden, terwijl ze ondertussen de shift maken van lineair naar circulair leven.

De mensen die het Sprankelparadijs aantrekt zijn voorlopers. Ze zijn de eersten die het Sprankelparadijs ontdekken en manifesteren in hun leven. Of ze zich nu bewust een leraar voelen of niet, hun aanwezigheid en voorbeeld zal anderen inspireren en nieuwsgierig maken. Ze zullen geobserveerd worden door een heleboel mensen, mensen die liever eerst even de kat uit de boom kijken, maar op een gegeven moment zover zijn om een sprong in het diepe te wagen. Ze zullen willen weten of zo’n leven voor hen ook mogelijk is…

Het Sprankelparadijs kent diverse mogelijkheden. Je kunt je door je intuïtie laten leiden en starten waar je wilt. Ieders startpunt is anders wanneer ze ons Sprankelparadijs binnen komen. Klik hier om meer te lezen over ons Sprankelparadijs.

Je bent van harte welkom hier! Een heerlijke plek om gelijkgestemden te ontmoeten en samen te Zijn.

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Oprichter Sparkle Paradise | Co-Creatie Cirkel Visionair & Facilitator | Sprankelend Leiderschap | Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde
Ik help mensen om in verbinding te komen met zichzelf, hun Essentie, Hoger Zelf, het Veld en elkaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van Vrede-Met-Wat-Is en komt er ruimte om uit te gaan kijken naar wat we wensen en diep van binnen al voelen dat komen gaat. Door onszelf bewust energetisch af te stemmen op – en te openen voor – deze realiteiten die in potentie al aanwezig zijn in ons, kunnen ze moeiteloos en met plezier gaan manifesteren. Niet langer ben je gehecht aan een uitkomst in de toekomst, omdat je in het NU veel gelukkiger bent, meer geniet en meer sprankelend genot en vervulling ervaart. Neem gerust contact op.

Pin It on Pinterest