Thuiskomen in je Essentie

Wil je vanuit je hoofd zakken in je lichaam?
Wil je vanuit je intuïtie en het moment leven?
Wil je jezelf sensueel en sprankelend voelen?

Dan ben je toe aan het openen voor het contact met je Energetische Essentie.
Zodat je in jezelf alles kunt vinden wat je zoekt en gaat Stromen vanuit Overvloed.
Lees meer

Thuiskomen in je Essentie

Wil je vanuit je hoofd zakken in je lichaam?
Wil je vanuit je intuïtie en het moment leven?
Wil je jezelf sensueel en sprankelend voelen?

Dan ben je toe aan het openen voor het contact met je Energetische Essentie. Zodat je in jezelf alles kunt vinden wat je zoekt en gaat Stromen vanuit Overvloed.
Lees meer

Je Ervaring is de Essentie

Open om haar volledig te kunnen ontvangen

Op een gegeven moment kom je erachter dat niets wat zich in de buitenwereld bevindt je werkelijk kan vervullen. Geluk is altijd vluchtig. Totdat je contact gaat maken met waar het je werkelijk om gaat. De Essentie. Jouw Essentie. Die stromende Bron van Levensenergie. Dat gevoel van innerlijke vreugde en een big smile van oor tot oor. Speelsheid. Diepgaand contact ervaren met je Zelf en met anderen. Voelen dat je met elkaar verbonden bent en kunnen delen vanuit stromende spontaniteit en innerlijke vrijheid. Golven van genot, zelfs zonder aanraking…
 • Heb je geprobeerd om dingen in je leven te manifesteren met de Wet van Aantrekking maar lijkt het voor jou niet te werken?
 • Zou je graag meer vervulling ervaren en een diepere laag van schoonheid en overvloed in de wereld ontdekken?
 • Zou je graag een relatie willen, meer vrienden, meer vriendinnen, meer ontspannen contact met mensen in het algemeen?
 • Zou je graag meer diepgang, liefde, verbinding, ontspanning, opwinding, vrijheid, zelfvertrouwen en spontaniteit ervaren?
 • Zou je graag meer contact hebben met je intuïtie, je hoger zelf, je ziel, je overziel en je goddelijke energetische essentie?
 • Zou je jezelf meer willen openen voor sensuele aspecten van jezelf die je weggestopt hebt omdat er angst of schaamte op zit?
 • Zou je een relatie met jezelf en anderen willen ontwikkelen die gebaseerd is op onvoorwaardelijke liefde en waardering?
 • Zou je jezelf graag compleet vervuld, relaxed en rustig in het NU willen kunnen voelen ongeacht wat er speelt in je leven?
 • Zou je jezelf graag meer laten leiden door het deel van jou dat overzicht heeft over het grotere plaatje en weet wat je wilt?
 • Zou je jezelf graag overgeven aan de Liefde van je Essentie?

Kom thuis in de levensvreugde van je Essentie en belichaam haar sprankelende frequentie

“Ontvang het cadeau van Onvoorwaardelijke Liefde die haar Licht op jouw Essentie laat schijnen, totdat je haar Zelf ook weer gaat voelen.”

— Mariëlle Duijndam

Mijn naam is Mariëlle Duijndam, creator van Sparkle Paradise en ik zie er naar uit om je te mogen begeleiden en supporten terwijl je jezelf gaat openen voor je Essentie. Dit is het meest essentiële en efficiënte wat je ooit voor jezelf kunt doen.

Vanuit eigen ervaring weet ik dat alles wat ik in de buitenwereld zocht en nastreefde en probeerde te manifesteren of zelfs gemanifesteerd had, mij niet echt gelukkig maakte. Of het verdween na een tijdje weer omdat ik het zelf nog niet helemaal belichaamde. Thuiskomen in mijn Essentie zorgde ervoor dat ik de belangrijkste relatie in mijn leven voorop ging stellen en daar mijn levensenergie en vervulling vandaan kon gaan halen. Wat de basis is voor blijvende manifestaties en relaties, omdat je er niet meer aan gehecht bent.

Ik nodig je uit als je verliefd wilt worden op jezelf, anderen en de levensenergie die door alles en iedereen heen stroomt, zodat je gaat ontspannen en datgene gaat vinden en ontvangen waar je mogelijk al lang naar op zoek bent…

Ik heb een hele fijne relatie opgebouwd met mijn lichaam en mijn levensenergie. Ik vind het heerlijk om in mijn lichaam te zijn en het leven vanuit mijn centrum te ervaren. Soms zorgen pijnlijke ervaringen en herinneringen ervoor dat je uit je lichaam wilt schieten. Maar dat is geen duurzame oplossing als je echt van het leven wilt genieten en alles eruit wilt halen wat erin zit.

Essentie draait dan ook om overgave en openen voor alle aspecten van jezelf. Want pijn en genot liggen heel dicht bij elkaar. Wie pijn afwijst en probeert te voorkomen, duwt tegelijkertijd ook het grote genot weg. Door te focussen op je Essentie, kom je vanzelf tegen wat er nog tussen zit en lost het op.

Open om te kunnen Ontvangen vanuit een diepe Onvoorwaardelijke Liefde voor je Zelf

Wil je ongegeneerd groots genieten?

Dan kun je gebruik maken van deze mogelijkheid

Zak stap voor stap vanuit je hoofd in je lichaam. Kom in contact met je gevoel en intuïtie. Ervaar ruimte en verbinding in en met jeZelf. Geniet van je ademhaling en het steeds meer laten stromen van (seksuele) levensenergie, waardoor je zin in het leven bloeit en gevoel van vervulling groeit. Een wekelijkse bijeenkomst om jezelf vanuit ultieme vrijheid te laten sprankelen.

 • Vrijwel elke dinsdagochtend om 09:00 uur
 • Gelegenheid om te ontspannen & te voelen
 • Gelegenheid om samen energie te laten stromen
 • Gelegenheid om steeds vrijer te worden in je expressie
 • Gelegenheid om te genieten van levensenergie & genot
 • Gelegenheid om je intuïtie en Essentie te leren kennen
 • Gelegenheid om aan je Grootsheid en Kracht te wennen
 • Deel met gelijkgestemden in kleine intieme subgroepjes
 • Beluister naderhand de opnames in je eigen tijd

ESSENTIE Abonnement: €50,- per maand incl. BTW

Of wil je liever privé aandacht?

Dan kun je gebruik maken van deze mogelijkheden

Laat je gegevens achter om samen de details te bespreken:

14 + 4 =

Pin It on Pinterest