Align & Shine | Hemel op Aarde Ervaren met Mariëlle (gratis)

Stem jezelf af & Sprankel

Deze online bijeenkomsten zijn geschikt & toegankelijk voor iedereen, of je nu net nieuw bent hier of al een hele tijd met mij meeloopt.

Het uur wordt verdeeld over een aantal blokken:

  • Samen afstemmen op je/onze Essentie, zodat je gaat ontspannen en (steeds) meer open gaat staan om te kunnen ontvangen wat je wenst te denken, voelen, hebben en doen. Ik ga je hierin voor en begeleid je naar die ontvankelijke Staat van Zijn toe.
  • Mayla vertelt over Hemel op Aarde – Leven in de vijfde dimensie” Mijn Hoger Zelf noem ik Mayla. Zij geeft mij beelden, gedachten en gevoelens door wanneer ik haar vragen stel. Tijdens dit blok geef ik haar de ruimte om te spreken vanuit de realiteit waarin Hemel op Aarde de normaalste zaak van de wereld is. Door de woorden te horen en de energie erachter te voelen, kun je het effect gaan ervaren van deze gedachten en perspectieven op jouw lichaam en geest. Hoe weet je of iets waar is voor jou? Als je ervan gaat sprankelen…
  • In het derde blok creëer ik de ruimte waarin jij specifiek kunt gaan intunen op jouw persoonlijke versie van Hemel op Aarde. Hoe zou jouw leven zijn? Hoe zou de wereld zijn? Hoe zouden de mensen om je heen zijn? Hierna zullen we ervaringen uitwisselen met elkaar waardoor we nog verder geinspireerd en vertrouwd raken met deze realiteit(en).
  • Ik vertel over het laatste nieuws in de Sparkle Paradise Community en beantwoord aan het einde met plezier eventuele vragen over diensten en producten die we aanbieden of waar je graag op verzoek gebruik van zou maken. (Dit kan ook na de meeting 1-op-1 als je wat langer blijft.)

Datum & Tijd

5 Gratis Online Alignment Meetings – neem deel zo vaak je wilt. Herhaling is aan te raden!

Woensdagochtend 9, 16, 23 en 30 januari + 6 februari van 10:00 tot ongeveer 11:00 uur 

Wil je erbij zijn?

Laat dan onderaan deze pagina je gegevens achter. Je ontvangt dan de link die je LIVE toegang geeft, een herinnering een uur voorafgaande aan elke meeting en naderhand tevens toegang tot de MP3 audio opnames van de meetings om ze (opnieuw) te beluisteren.

Door deel te nemen geef je toestemming om de audio-opname beschikbaar te stellen voor hen die niet live aanwezig kunnen zijn.

Wie ben ik?

Ik ben Mariëlle Duijndam. Oprichter van Sparkle Paradise en gek op het gevoel van energetisch afgestemd zijn op mijn Essentie en Hoger Zelf. Hierdoor voel ik mezelf verbonden, helder, krachtig, vrij, blij, rijk, wijs en vol waardering. Ik nodig je graag uit in dezelfde ervaring. Door samen te zijn ga je vanzelf mee-resoneren en creëren we een krachtig veld van afstemming en focus op waar we meer van wensen in ons leven en de wereld.

Wat doe ik?

Ik help mensen om in verbinding te komen met zichzelf, hun Essentie, Hoger Zelf, het Veld en elkaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van Vrede-Met-Wat-Is en komt er ruimte om uit te gaan kijken naar wat we wensen en diep van binnen al voelen dat komen gaat. Door onszelf bewust energetisch af te stemmen op – en te openen voor – deze realiteiten die in potentie al aanwezig zijn in ons, kunnen ze moeiteloos en met plezier gaan manifesteren. Niet langer ben je gehecht aan een uitkomst in de toekomst, omdat je in het NU veel gelukkiger bent, meer geniet en meer sprankelend genot en vervulling ervaart. Dit is met name het geval wanneer we elkaar hierbij ondersteunen en aanmoedigen, aangezien het om een flinke Shift in Bewustzijn gaat. Onze hele manier van denken en doen wordt op z’n kop gezet in deze overgangsfase van de derde naar de vijfde dimensie.

De Alignment Mastery | Co-Creatie Cirkel Jaargroep is mijn hoofddienst voor 2019 en bedoeld om je de ruimte en de support te bieden om een jaar lang met andere gelijkgestemden af te stemmen en te sprankelen zodat je meesterlijk kunt gaan genieten en manifesteren: klik hier voor meer informatie en om jezelf aan te melden.

Ik ontmoet & groet je graag tijdens deze Align & Shine Sparkle Meetings om samen Hemel op Aarde te Ervaren!

Wil je deelnemen en/of de opnames beluisteren? Laat dan hieronder je gegevens achter en ontvang o.a. een welkomstmail, een herinneringsmail voorafgaande aan elke meeting en toegang tot de opnames naderhand.

Met sprankelende groet,

Mariëlle Duijndam

Schrijf je in voor deze Sparkle Meetings
Uitschrijven is op elk gewenst moment weer mogelijk.

Wil je andere mensen ook op de hoogte brengen?

Deel dan de volgende link van dit event met wie je maar wilt en waar je maar wilt op social media:

https://sparkleparadise.com/events/align-shine-hemel-op-aarde-ervaren-met-marielle/

Of gebruik hiervoor de social media knoppen onderaan deze pagina.

Dankjewel!


Pin It on Pinterest