Co-Creatie Cirkel | Introductiedag met Mariëlle, Joke en Thea

“Een Co-Creatie Cirkel is een cirkel van mensen die verbonden zijn met zichzelf, elkaar en het Veld van Ongelimiteerde Mogelijkheden. Vanuit dit Veld kiezen zij een potentiële realiteit, welke zij samen aandacht gaan geven. Waardoor ze niet alleen direct deze realiteit kunnen voelen en ervaren, maar ook downloads van inspiratie zullen gaan ontvangen die bijdragen aan de fysieke manifestatie in hun werkelijkheid. Een Stroom van Synchroniciteit in de vorm van spontane gebeurtenissen komt op gang, waardoor zij zich gedragen, gezien en gekoesterd zullen voelen door het hele Universum.”

— Mariëlle Duijndam

Denken als Eén

“Al-Wat-Is is Eén en de Ene is Al-Wat-Is.“ —Bashar

Wanneer mensen als één gaan denken, maken we gebruik van de grootste kracht die bestaat in het hele universum.

We keren terug naar het besef van Wie We Werkelijk Zijn. En om Wie We Werkelijk Zijn te kunnen ervaren, dienen we ons hart te openen, zodat we het ook kunnen voelen.

Daar draait het om in de Co-Creatie Cirkels: Verbinding.

Een voelbare verbinding tussen ons en het Veld dat ons allen met elkaar verbindt. En een voelbare verbinding met de gedachten die we willen ervaren als realiteit.

Tijd bestaat niet. Wat we NU ervaren is dat wat IS.

Wat we in een Co-Creatie Cirkel kiezen om te denken is wat we zullen ervaren. En wat we samen ervaren IS, dat wat spoedig manifest zal worden als fysieke realiteit.

Zo krachtig zijn we. Als goddelijke soevereine creators.

Samen kunnen we alles. Er zijn geen grenzen aan wat er mogelijk is. Als we het onszelf voor kunnen stellen, dan kunnen we het ervaren. En als we het kunnen ervaren, dan kan het manifesteren in deze tijd-ruimte dimensie.

Klik hier om de rest van de introductiefolder te lezen.

Tijdens deze Introductiedag

 • Zullen we stil staan bij de mogelijkheden van een Co-Creatie Cirkel
 • Zullen we delen over onze persoonlijke ervaringen met een Co-Creatie Cirkel
 • Zullen we spreken over de basiselementen die belangrijk zijn qua voorbereiding
 • Zullen we een begin maken met het openen voor de verbinding met onszelf en het Veld
 • Zullen we ervaring op gaan doen en oefenen met de overige ‘Ideale Voorbereidingselementen’

Wie zijn wij?


Mariëlle Duijndam

Creator van Sparkle Paradise, Wet van Aantrekking specialist sinds 2010, Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde facilitator, visionair rondom de Co-Creatie Cirkel beweging

Ik ben een spiegel van Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde en van nature een krachtige catalyst bij persoonlijke transformatieprocessen. In mijn aanwezigheid kun je jezelf makkelijker bewust worden van de patronen die je er nog van weerhouden om je eigen goddelijkheid te erkennen, te belichamen, tot expressie te brengen en hier volop van te genieten. Ik kan deze patronen gemakkelijk waarnemen en je hierover informeren. Zo zul je de versmelting met Wie je Werkelijk Bent en de diepe rust die dit brengt direct kunnen gaan ervaren. Een andere mogelijkheid is dat je eerst voelbaar de weerstand tegenkomt die je hier nog op hebt zitten. Dit maakt het mogelijk om het patroon te gaan zien en er daarna volledig uit te stappen. Voor hen die zelf al contact hebben gemaakt met hun eigen goddelijkheid, goedheid en grootsheid, of het sterke verlangen hebben om dit te doen – en hier ook voor open staan, zal het samenzijn ervaren worden als een verademing, ondersteuning en bevestiging op je pad van ontwaken, zelfrealisatie en het shiften naar de volgende dimensie(s).

Joke Nijveld

Energetisch therapeut, expert in begeleiding bij het terugkeren naar het nulpuntenveld, specialist in heling zonder moeite met de kracht van haar aanwezigheid

Ik draag het veld van Onvoorwaardelijke Liefde, de Christus-energie, in mij en om mij heen. Dit veld is een bedding voor alle mensen die ik ontmoet. Daarnaast kan ik eraan bijdragen om deze energie te aarden in je fysieke lichaam. Hierbij maak ik tevens gebruik van mijn hooggevoeligheid, mediamieke gaven en mijn communicatie met de niet-fysieke wereld. Dit wordt vaak ervaren als een soort initiatie waarbij ik je ondersteun bij het openen van jezelf voor de frequenties van deze Christus-energie, waardoor alles wat hier niet langer mee resoneert ook als vanzelf zal oplossen. Als gevolg van deze upgrade van je systeem kun je jezelf bewuster en zelfverzekerder gaan voelen en gemakkelijker manifesteren wat je echt wilt.

Thea Jurina

Intuïtief spreker vanuit haar Essentie, expert in de kracht van woorden, bron van onvoorwaardelijke liefde en voorbeeld van ongegeneerd genieten

Spelen met energie is voor mij het mooiste wat er is. Het onzichtbare voelen en door mijn machtig mooie lijf laten stromen. Beseffen dat de Goddelijke liefdesstroom continu door me heen stroomt en op meesterlijke wijze voor mij zorgt. Ik geloof in authenticiteit en in mijn eigen liefdesstroom en dat er niks, maar dan ook niks belangrijker is dan te luisteren naar mijn intuitieve  zelf. Ik geloof dat er in mij een oneindige potentie aan mogelijkheden aanwezig is en dat het aan mij is daar ongegeneerd van te genieten.

Voor wie is deze dag bedoeld?

 • Mensen die dieper willen gaan voelen
 • Mensen die dieper in overgave willen gaan
 • Mensen die krachtiger willen leren focussen
 • Mensen die onze groepsenergie willen ervaren
 • Mensen die moeiteloos willen gaan mee-resoneren
 • Mensen die het nul-punt in het kwantumveld willen ervaren
 • Mensen die de kracht van Co-Creatie Cirkels willen gaan benutten
 • Mensen die zich willen laten inspireren door nieuwe mogelijkheden
 • Mensen die gewoon nieuwsgierig zijn en zin hebben in een heerlijke dag

Praktische details

 • De dag begint om 10:00 uur en eindigt rond 16:30 uur.
 • Vanaf 09:50 uur kun je terecht voor een kopje koffie of thee.
 • Een lekkere lunch, onbeperkt koffie, thee, water zijn inbegrepen.
 • Uitwisseling van Waardering p.p: €125,- (of meer naar eigen wens.)
 • Locatie: Zie de adresgegevens hieronder van Het Boomhuis in Delft.
 • Er is gratis parkeerplek bij en (meestal) achter het gebouw bij de Bieslandhof.
 • Parkeer niet op de van Miereveldtlaan voor het gebouw, dit is voor vergunninghouders.
 • Indien er geen plek meer is kun je navigeren naar ‘De Markt’-parkeergarage. De loopafstand is dan 5 minuten.
 • Het Boomhuis Delft is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf NS-station Delft-Centraal neem je bus 60 en stap je uit bij halte ‘Bieslandhof’. Deze halte bevindt zich aan de achterzijde van het pand.

Aanmelden

Je kunt jezelf hieronder aanmelden door een kaartje te kopen. De bedragen zijn inclusief 21% BTW. Europese bedrijven kunnen de BTW laten verleggen naar eigen land door bij het afrekenen hun BTW-nummer in te voeren. Betalen kan o.a. via iDeal en Mr. Cash/Bancontact.

Vragen?

Indien je nog vragen hebt kun je hier klikken om een bericht achter te laten.

 

Co-Creatie Cirkel Introductiedag op 24 november
23 november 2018
00:00
125.00
|||::
Beukenlaan 2a, 2612 TA Delft, Nederland

Pin It on Pinterest