Connectie, Creatie, Manifestatie – Inspiratie Avond met Mariëlle

“Connectie, Creatie en Manifestatie laten plaatsvinden.
Dat is waar we ruimte voor creëren en waar we van houden om te doen.
Moeiteloos en met plezier.”

Mariëlle Duijndam

Wat is een Inspiratie Avond?

Een Inspiratie Avond is een avond om kennis te maken met Mariëlle, met de energie van Sparkle Paradise en met andere gelijkgestemden die zich aangetrokken voelen om te komen. Daarnaast staan de kernwoorden van Sparkle Paradise centraal qua intentie en focuspunt:

Connectie: Verbinden met je Zelf en je ware verlangens op elk gebied in je leven. En het vinden van verbinding met andere gelijkgestemde mensen.

Tijdens deze avond zullen we aandacht geven aan de verbinding met onszelf, elkaar, het Veld en het Moment. Vanuit die verbinding zal inspiratie ontstaan en deze zullen we volgen. Mariëlle zal geïnspireerd spreken vanuit haar Essentie, er kunnen vragen aan haar gesteld worden en er zal ruimte zijn voor jou om te delen en meer voelbaar verbonden te raken met je dromen en verlangens.

 

Creatie: Creëer je eigen (droom) realiteit door te leren om gedachten, woorden en acties die NU beter voelen toe te laten. Maak een enorme shift in bewustzijn van lineair (3D) naar circulair (5D) leven.

Of Bewust Creëren en Moeiteloos Manifesteren nou nieuw voor je is of niet, je bent van harte welkom. Dit is de ideale gelegenheid om te proeven of dit pad nu past bij jou. Veel mensen hebben inmiddels wel van de Wet van Aantrekking of The Law of Attraction gehoord. Begin 2010, was Mariëlle een van de eerste Wet van Aantrekking coaches in Nederland. Sindsdien heeft zij een enorme innerlijke transformatie doorgemaakt. Want het ontdekken dat je de creator bent van je eigen realiteit en werkelijkheid is het begin van een enorme Shift in Bewustzijn.

“In het begin lijkt het te gaan om het manifesteren van je droomleven. Maar als je dieper gaat en er langer mee bezig bent, dan kom je erachter dat het draait om het besef dat je al IN jouw droomleven leeft”, aldus Mariëlle. “En dat te accepteren, blijkt voor velen het moeilijkste wat er is. Want we zijn gewend om te werken voor wat we willen. We geloven dat we er iets voor moeten doen, dat we onszelf moeten bewijzen om het te verdienen. Simpelweg leren toelaten wat we in potentie al IN onszelf beschikbaar hebben, is hele andere koek. Daarvoor dien je eerst weer te gaan voelen, in je lichaam te zakken, je hart te openen, tot rust te komen en Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde & Vrede-Met-Wat-Is te ontwikkelen.”

Om een idee te krijgen van de schaal van deze Shift in Bewustzijn – ook wel de Shift van de Derde naar de Vijfde Dimensie genoemd –  waar de mensheid nu doorheen gaat, kun je onderstaand overzicht bekijken en hier tijdens de Inspiratie Avond eventueel vragen over stellen:

 

Manifestatie: Door samen te zijn met mensen die verbonden zijn met zichzelf en hun dromen, bouwt deze vrijheid, energie en overvloed aan mogelijkheden zich op en zal zich over de hele groep verspreiden. Je dromen zullen niet langer iets buiten jezelf zijn in de toekomst. Je zult het leven waar je naar verlangt gaan leven, belichamen, tot expressie brengen en manifesteren, door met heel je hart te worden Wie Je Werkelijk Bent.

Als er iets is dat we binnen Sparkle Paradise ontdekt hebben, dan is het wel de kracht van Co-Creatie. Ieder van ons is een goddelijke soevereine creator van z’n eigen werkelijkheid. Met andere woorden: er is niemand die voor jou in jouw wereld kan creëren – jij bent de alleenheerser in jouw koninkrijk. Zelfs God heeft niet meer invloed dan jij. Want jij bent God namelijk zelf. God – Source – BronEnergie – Al-Wat-Is, of hoe je deze onmetelijke kracht ook wilt noemen – wil voor jou wat jij voor jezelf wilt. Want het enige dat ‘God’ zelf wil, is zichzelf ervaren via JOU; één van de vele miljarden unieke varianten van Zelf-Expressie.

MAAR, het blijkt wel zo te zijn dat we elkaar sterk kunnen beïnvloeden. En dat we onze krachten kunnen versterken door onszelf open te stellen voor de connectie met anderen en het Veld, via ons hart. Wanneer we onszelf gaan verbinden met anderen die ook verbonden zijn met deze Stroom van BronEnergie, dan komt er een co-creatieve inspanning tot stand die door niets in het hele Universum geëvenaard kan worden.


“One who is connected to the Energy Stream is more powerful than a million who are not. And two who are harmoniously focused and connected to the Energy Stream brings about a co-creative endeavor that cannot be matched by anything else in all of the Universe.”

— Abraham-Hicks

 

Het is altijd en overal Mariëlle haar intentie om aanwezig te zijn in verbinding met de Energie Stroom en haar en jouw dromen. Waardoor dit gevoel van vrijheid, vreugde, liefde, waardering, weten en kracht als vanzelf via haar overstroomt en zich over de hele groep verspreidt. Natuurlijk moet je er wel zelf voor open staan, maar daar gaan we vanuit als je komt.

Deze avond kun je proeven van het gevoel en het effect dat dit op jou heeft, om vervolgens dieper te gaan en verder te experimenteren en te spelen met de ongelimiteerde mogelijkheden van het kwantumveld en Co-Creatie Cirkels, tijdens workshopdagen of meerdaagse retraites.

Deelnemen?

Als deze tekst je interesse wekt, dan is een Connectie, Creatie, Manifestatie – Inspiratie Avond echt iets voor jou. Het kan het begin zijn van een compleet nieuwe fase in je leven, of een enorme verdieping en/of verrijking op de weg die je al ingeslagen was. De invulling van de Inspiratie Avonden ontstaat op basis van de aanwezigen en de inspiratie die er als gevolg van deze samenstelling van mensen, stroomt.

Reacties van deelnemers

“Het was een hele inspirerende avond. Alsof dit een nieuw begin punt is. Ik ga je zeker vaker zien. Dit gaat verder dan enkel Leven in het NU. Dit opent een compleet nieuwe wereld van ongekende mogelijkheden waardoor je niet alleen tot rust komt, maar ook nog eens echt gaat sprankelen van vreugde en levenslust!” 

“Als je echt ‘down the rabbit hole’ wilt gaan, dan moet je bij jou zijn. Dit gaat diep.”

Praktische details

  • De avond begint om 19:30 uur en eindigt rond 21:30 uur.
  • Vanaf 19:20 uur kun je terecht voor een kopje koffie of thee.
  • Uitwisseling van Waardering: €20,-  (of meer naar eigen wens.)
  • Locatie: Zie de adresgegevens hieronder van Het Boomhuis in Delft
  • Er is gratis parkeerplek bij en (meestal) achter het gebouw bij de Bieslandhof.
  • Parkeer niet op de van Miereveldtlaan voor het gebouw, dit is voor vergunninghouders.
  • Indien er geen plek meer is kun je navigeren naar ‘De Markt’-parkeergarage. De loopafstand is dan 5 minuten.
  • Het Boomhuis Delft is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf NS-station Delft-Centraal neem je bus 60 en stap je uit bij halte ‘Bieslandhof’. Deze halte bevindt zich aan de achterzijde van het pand.


“The sole purpose of money is to express appreciation.”

— Arnold Patent

Aanmelden voor de Inspiratie Avond

Vooraf aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon langskomen en contant (gepast) betalen.

Vooraf samen eten?

Arjen en ik hosten deze Inspiratie Avonden samen en vinden het ook heel gezellig om vooraf samen met een klein clubje te eten. Hier dien je jezelf wel voor aan te melden. Als je dit wilt ben je vanaf 18:15 uur welkom op bovenstaande locatie. We gaan om 18:30 uur eten. De Uitwisseling van Waardering inclusief een simpele avondmaaltijd is in dit geval €30,- (of meer naar eigen wens.)

Klik hier om naar het contactformulier te gaan om ons te laten weten op welke datum je mee wilt eten.

Het is een mooie gelegenheid om elkaar in een intieme setting te ontmoeten en beter te leren kennen.

We wensen dat deze avonden je op vele manieren een gevoel van ‘thuis komen’ mogen bieden… Een gelegenheid om te connecten met jezelf, je verlangens, het Veld, de Shift, het grotere plaatje en nieuwe inspiratie.

Je bent van harte welkom!

Mariëlle Duijndam

 

|||::
Beukenlaan 2a, 2612 TA Delft, Nederland

Pin It on Pinterest