Droomleven – Online Meeting met Mariëlle Duijndam

Wil je NU gaan genieten en plezier beleven aan alles waar je van droomt en de Wet van Aantrekking haar werk laten doen?

Deze meetings zijn voor mensen die al vertrouwd zijn geraakt met hun Essentie en het voelen van de verschillen tussen allerlei frequenties. Ze voelen zichzelf al ontspannen en tevreden met wie ze zijn en wat ze hebben. En nu willen ze aandacht gaan geven aan frequenties die voor hen nieuw en heerlijk zijn om verbinding mee te maken om deze stap voor stap eigen te maken en te integreren als onderdeel van hun natuurlijke staat van zijn.

Alles wat we onszelf voor kunnen stellen is al een realiteit en deze vibreert op een geheel unieke frequentie. Tijdens deze meetings creëer ik de ruimte waarin je kunt gaan voelen waar jouw energie van gaat stromen. Je verlangens zullen helderder worden, je gaat meer inspiratie krijgen, je gaat meer open staan voor alles wat er mogelijk is en je bereidheid om te ontvangen en te voelen voorbij dat wat je gewend was om jezelf te gunnen, zal groeien. Met tijd en aandacht zul je zo elk aspect van je leven (werk, relaties, liefde, lichaam, lifestyle, spiritualiteit, multidimensionaliteit et cetera) kunnen upgraden naar de sprankelende frequenties die voor ieder van ons beschikbaar zijn.

Door op regelmatige basis deel te nemen aan deze online meetings zul je met support en plezier op vrij eenvoudige wijze nieuwe gewoontepatronen kunnen ontwikkelen, waar je jezelf ook bevindt in de wereld. Ik leid deze bijeenkomsten vanuit het contact met mijn/onze Essentie en intuïtie in het moment en maak daarbij ook gebruik van de mogelijkheid om pauzes in te lassen en de groep in te delen in kleine groepjes of 1-op-1 contact, zodat we zowel de voordelen van de groepsenergie als die van een intieme setting kunnen benutten. De gedeelten waarbij we in een intieme setting werken worden niet opgenomen en zijn speciaal voor de mensen die ervoor kiezen om live deel te nemen en de ervaring echt aangaan. Zo ga je niet alleen steeds meer je Droomleven belichamen, maar ontwikkel je ook nieuwe, fijne relaties en vriendschappen met anderen.

Herinner je weer Wie Je Werkelijk Bent en Wat Je Werkelijk Wilt. Ontwaak in het nieuwe vijfdimensionale bewustzijn en ontwikkel Meesterschap over Fysieke Realiteit, zodat je kunt Leven in Ultieme Vrijheid en een Leider wordt in deze nieuwe Gouden Tijd.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie en om je aan te melden voor het abonnement waarmee je kunt deelnemen aan deze vrijwel wekelijkse meetings op woensdagochtend van 09:00 tot 10:00 uur.

Via de Social Media knoppen onderaan de pagina kun je dit event delen met wie je maar wilt.

 


Pin It on Pinterest