Essentie – Online Meeting met Mariëlle Duijndam

Wil je contact maken met je Essentie en Ervaring in het moment, zodat je de vervulling en verbinding kunt vinden die je zoekt?

Tijdens deze online Essentie meeting(s) ligt de focus op voelen en ervaren, toelaten, overgave, openen en verzachten. Het vrouwelijke aspect van het creatieproces krijgt hier alle aandacht (voelen & vibreren). Dus als je voornamelijk gewend bent om vanuit je mannelijke energie en kwaliteiten te functioneren (denken & doen), dan zijn deze meetings een verademing om regelmatig aan deel te nemen.

Alles in onze realiteit is in essentie een frequentie; een vibratie die je kunt voelen, ervaren en belichamen als onderdeel van je natuurlijke staat van zijn. Dus als je meer bewust wilt gaan creëren en je droomleven moeiteloos wilt realiseren, dan is het een hele goede keus om eerst vertrouwd te raken met je Essentie en het voelen van al die frequenties.

Zo zul je niet alleen gaan ontdekken wat je nu gewend bent om te voelen en uit te zenden via je vibraties, maar zul je ook deze frequenties kunnen laten veranderen door hier met aandacht bij stil te staan en gebruik te gaan maken van de kracht van je intentie. Met geduld en compassie zul je gaandeweg een compleet nieuwe liefdesrelatie met jezelf opbouwen én echt op je Essentie gaan vertrouwen.

Door op regelmatige basis deel te nemen aan deze online meetings zul je met support en plezier op vrij eenvoudige wijze nieuwe gewoontepatronen kunnen ontwikkelen, waar je jezelf ook bevindt in de wereld. Ik leid deze bijeenkomsten vanuit het contact met mijn/onze Essentie en intuïtie in het moment en maak daarbij ook gebruik van de mogelijkheid om pauzes in te lassen en de groep in te delen in kleine groepjes of 1-op-1 contact, zodat we zowel de voordelen van de groepsenergie als die van een intieme setting kunnen benutten. De gedeelten waarbij we in een intieme setting werken worden niet opgenomen en zijn speciaal voor de mensen die ervoor kiezen om live deel te nemen en de ervaring echt aangaan. Zo zak je niet alleen steeds dieper in het contact met jezelf, maar ontwikkel je ook nieuwe, fijne relaties en vriendschappen met anderen.

Herinner je weer Wie Je Werkelijk Bent en Wat Je Werkelijk Wilt. Ontwaak in het nieuwe vijfdimensionale bewustzijn en ontwikkel Meesterschap over Fysieke Realiteit, zodat je kunt Leven in Ultieme Vrijheid en een Leider wordt in deze nieuwe Gouden Tijd.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie en om je aan te melden voor het abonnement waarmee je kunt deelnemen aan deze vrijwel wekelijkse meetings op dinsdagochtend van 09:00 tot 10:00 uur.

Via de Social Media knoppen onderaan de pagina kun je dit event delen met wie je maar wilt.

 


Pin It on Pinterest