Expressing the Voice of the Heart | Hart-Klank Avond

“Singing connects the mind with the heart and the heart with the soul. So sing. I dare you!”

— Neale Donald Walsch

Aandacht voor wat het leven via jou tot uitdrukking wil brengen in de warme setting van een klein groepje. Onder begeleiding van Joy en Mariëlle wordt je uitgenodigd en uitgedaagd om verder te openen in jouw zelfexpressie, authenticiteit en speelsheid. Een avond om samen te genieten van muziek, zang, klank en verbinding met jezelf, je hart, je ziel en elkaar.

Hoe wil het leven zich uitdrukken door jou?

Vanuit onze essentie uitdrukking geven is vaak verrassend voor onszelf. Er begint zich iets te openbaren, als een diepere laag van onszelf wordt toegestaan het over te nemen. En de ziel heeft hier honger naar! Het hart begint te dansen. Ben je nieuwsgierig naar je eigen potentie en verlang je ernaar hier vrij uitdrukking aan te geven? Het te leven en in verbinding te brengen?

Wat opent zich als het geconditioneerde denken met al zijn overtuigingen, opvattingen en ideeën meer naar de achtergrond verdwijnt en het leven zelf je weer in vervoering brengt?

Invulling van de avond

Joy zal deze avond openen door voor ons te zingen met de uitnodiging om in de hartruimte te zakken. Vanuit openheid kijken wij dan wat er op dat moment verder wil ontstaan.

  • Er is de mogelijkheid om samen te zingen en er is ruimte voor stemexpressie.
  • Er is de uitnodiging om te delen en er is gelegenheid om persoonlijke begeleiding te ontvangen bij jouw proces als het je wens is om vrijer (op welke unieke manier dan ook) uitdrukking te geven aan wie je bent. Om je authenticiteit terug te veroveren en het leven te laten stromen zoals het zich wil uitdrukken door jou.
  • Verstilt of uitbundig, het kan elke vorm aannemen die door ons samenzijn op dat moment ontstaat.

Het gaat niet om een bepaald resultaat, maar om verbondenheid met jouw scheppingskracht, vreugde, speelsheid en liefde. Verbondenheid met de andere aanwezigen. Jezelf toewijden om je ten diepste te verbinden via je hart en vanuit dit innerlijk aangesloten zijn, expressie te laten stromen.

Over Joy & Mariëlle

Joy is gefascineerd door het fenomeen klank en stem en het enorme potentieel wat hierin verborgen ligt. Geboeid duikt zij in haar onderzoek steeds dieper in de essentie van klank en stilte. Joy geeft behandelingen, concerten en bijeenkomsten waarbij zij onder andere de helende kracht van de stem gebruikt. Het begeleiden van anderen in hun proces naar vrijheid heeft haar passie.

Mariëlle weet als geen ander ervoor te zorgen dat je afgestemd raakt op de frequentie van je Essentie en je diepste verlangens. Zodat de Wet van Aantrekking je ervaringen kan brengen die een vibrationele match zijn met die heerlijke gevoelens. Op deze manier helpt ze mensen van binnenuit, met plezier en gemak, hun potentie en droomleven te realiseren. Ze doet dit zowel met groepen als 1-op-1.

Een voorproefje om te beluisteren

Praktische details

Datum: vrijdag 8 maart 2019 (bekijk andere opties hier)

Je bent welkom vanaf 19:30 uur, om 20:00 uur starten we en we sluiten rond 22:00 uur de avond af.

Deelname per persoon bedraagt €55,- inclusief 21% BTW.

Koffie, thee, water en wat lekkers zijn inbegrepen.

De locatie is in Delft. Parkeren kan gratis op 5 minuten loopafstand.

Alle informatie hierover ontvang je na je aanmelding.

Vragen?

Klik hier en stuur je bericht via het contactformulier.

Aanmelden

Er zijn maximaal 8 plekken beschikbaar dus wacht niet te lang als je voelt dat je hierbij wilt zijn.

Je kunt jezelf hieronder aanmelden door een ticket te kopen.
Vul 1 in bij het aantal tickets en klik op de blauwe Voeg toe aan winkelwagen knop.
Reken vervolgens af met iDeal, Bancontact, ING Home’Pay, Belfius, SOFORT of KBC/CBC.
Je ontvangt direct een bevestiging in de vorm van je factuur.
Een e-mail met aanvullende info volgt binnen 24 uur.

Hart-Klank Avond
7 maart 2019
23:00
0,00
|||::
Kantoorgracht 82, 2611 PE Delft, Nederland

Pin It on Pinterest