“JeZelf Zijn en Geld” – Speelcirkel

Speelcirkel

JeZelf Zijn en Geld

Kan jij nog jeZelf ZIJN, die liefde en die overvloed, als het gaat om geld/financiën?
Het maakt niet uit over welk onderwerp het gaat, je hoeft alleen maar jeZelf te ZIJN. Een diepere verbinding met wie je echt BENT. Want jij weet elke keer weer dat dit het enige is dat jou in vervulling brengt en diepgelukkig maakt. Die verbinding met jeZelf!
Het onderwerp geld lijkt echter bij menigeen nog veel aandacht te vragen als bron van geluk. En wat nou als dit andersom kan? En dat je veel dieper tot de bron kan komen van geluk en daarmee simpelweg ook geld in overvloed aantrekt. Moeiteloos! Gewoon omdat jij dat onbeperkt potentieel, die liefde en overvloed al BENT. Hoe zou dat voor jou zijn?
Laten we eens voorbij alle vaste gedachten en patronen rondom geld kijken. Laten we intunen op de liefde en overvloed die we al ZIJN. Nieuwsgierig, speels en vol bewondering kijkend naar wat er zich mag ontvouwen als we vanuit onsZelf naar geld kijken, erover voelen en praten.
Ook al is het geen stiltecirkel, ik nodig je uit te praten vanuit een diepere verbinding met jeZelf. Ik nodig je uit verbonden te blijven met wie je werkelijk BENT. Soms hoef je dan niets te zeggen en dus alleen maar jeZelf te ZIJN. Want dan is alles er al, dan hoef je niets te nemen, dan stroomt het, dan voelt het licht en is het allemaal al overvloedig aanwezig!
Je mag dus alle druk en alle moeten helemaal loslaten. Helemaal ontspannen mag jij jeZelf ZIJN en van daaruit verkennen wat er allemaal voor fijns moeiteloos naar je toe wil stromen rondom geld. Want jij BENT!
All is well. En all is done! Want jij BENT. Durf je het toe te laten? Durf je echt jeZelf toe te laten op het gebied van geld/financiën? Ik nodig je dan graag uit om diep verbonden met jeZelf mee te sprankelen over dit onderwerp. Samen met elkaar, over geld, en toch helemaal bij jeZelf.
Liefs, Werner
Zijn | Verbinding | Openen | Zelfexpressie

Praktische Details

Je bent 5 minuten voor aanvangstijd welkom om in te loggen.
Je hoeft je alleen aan te melden indien je LIVE aanwezig wilt zijn.
De link om in te loggen wordt hieronder zichtbaar na je aanmelding.
"Gun jezelf de ervaring van geïnspireerd co-creëren!"
Angel Sparkle Paradise

Praat verder met elkaar in de Sparkle Community

Na deze LIVE ontmoeting kun je in contact met elkaar blijven in de besloten Facebook groep van de Sparkle Community. Maak nieuwe vrienden, deel over alle ervaringen, inzichten, uitdagingen en ontdekkingen op jouw pad. Ervaar en uit je Zelf en laat je raken en inspireren door anderen. 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

JeZelf Zijn en Geld - Speelcirkel Gratis
Beschikbaar Tickets: Onbeperkt
Het JeZelf Zijn en Geld - Speelcirkel ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

jun 28 2021

Tijd

08:30 - 09:30

Lokale tijd

 • Tijdzone: America/New_York
 • Datum:jun 28 2021
 • Tijd: 02:30 - 03:30
Online

Locatie

Online
Videomeeting via Zoom
Werner Thörig

Organisator

Werner Thörig
Telefoon
+31 (0)6 21 82 87 99
Email
wbthorig@hotmail.com

Andere Organisatoren

Mariëlle Duijndam
Mariëlle Duijndam
Email
mail@sparkleparadise.com
Website
https://sparkleparadise.com/marielle-duijndam/

Als oprichter van Sparkle Paradise is het mijn passie om mezelf en anderen een platform te bieden voor creativiteit en co-creatie. Om samen te genieten van deze bijzondere tijd waarin miljoenen mensen beginnen te ontwaken en we werkelijk kunnen gaan Leven in de Hemel op Aarde.

AANMELDEN
QR code

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *