Leiderschap – Online Meeting met Mariëlle Duijndam

Wil je mensen gaan begeleiden en groepen gaan leiden vanuit een multidimensionaal bewustzijn van Wie We Werkelijk Zijn?

Deze meetings zijn voor mensen die al vertrouwd zijn geraakt met hun Essentie, het spelen met de frequenties van hun Droomleven, hun Goddelijke natuur en die van anderen. Je hebt meesterschap ontwikkeld of bent dit (tegelijkertijd) aan het doen. Nu is het moment aangebroken dat je jezelf wilt delen en aan andere mensen de ruimte en onvoorwaardelijke liefde wilt bieden die jij ontvangen hebt om tot het punt te komen waar je nu staat.

Je gaat helder worden over je intenties en verlangens als een leider. Je gaat invoelen wat jouw visie en missie is. Je gaat staan voor de droom die via jou geboren wil worden. En je gaat in de praktijk stappen zetten om ervaring op te doen. Enkel door werkelijk in ‘het veld’ te stappen, aanwezig te zijn, jezelf beschikbaar te stellen, interactie met mensen aan te gaan, kun je ontdekken wie jij als (bege-)leider bent en wat je daarmee wilt.

En terwijl jij aangeeft welke stappen je wilt zetten en waar je ervaring mee op wilt doen, kijk ik waar en waarmee ik je kan ondersteunen. Of als je zelf al actief bent in jouw leiderschap, dan geef je aan wat je nieuwe verlangens zijn en help ik je hierop afgestemd te raken en te blijven, ongeacht wat je tegenkomt wanneer je het pad van je intuïtie en inspiratie volgt.

Bij elke nieuwe stap kun je omhoog bouncen dankzij de kracht, liefde, focus en aandacht van onze groep. Daarnaast kun je jezelf laten inspireren en enthousiasmeren over dingen die voor jou nog onbekend of onbereikbaar leken en gebruik maken van het netwerk dat we samen vormen.

Door op regelmatige basis deel te nemen aan deze online meetings zul je met support en plezier op vrij eenvoudige wijze nieuwe gewoontepatronen kunnen ontwikkelen, waar je jezelf ook bevindt in de wereld. Ik leid deze bijeenkomsten vanuit het contact met mijn/onze Essentie en intuïtie in het moment en maak daarbij ook gebruik van de mogelijkheid om pauzes in te lassen en de groep in te delen in kleine groepjes of 1-op-1 contact, zodat we zowel de voordelen van de groepsenergie als die van een intieme setting kunnen benutten. De gedeelten waarbij we in een intieme setting werken worden niet opgenomen en zijn speciaal voor de mensen die ervoor kiezen om live deel te nemen en de ervaring echt aangaan. Zo ga je niet alleen steeds meer in jouw Leiderschap staan, maar ontwikkel je ook nieuwe, fijne relaties en vriendschappen met anderen.

Herinner je weer Wie Je Werkelijk Bent en Wat Je Werkelijk Wilt. Ontwaak in het nieuwe vijfdimensionale bewustzijn en ontwikkel Meesterschap over Fysieke Realiteit, zodat je kunt Leven in Ultieme Vrijheid en een Leider wordt in deze nieuwe Gouden Tijd.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie en om je aan te melden voor het abonnement waarmee je kunt deelnemen aan deze vrijwel wekelijkse meetings op vrijdagochtend van 09:00 tot 10:00 uur.

Via de Social Media knoppen onderaan de pagina kun je dit event delen met wie je maar wilt.

 


Pin It on Pinterest