“Leven in de Hemel op Aarde” – Speelcirkel

Speelcirkel

LEVEN IN DE HEMEL OP AARDE

Leven in de Hemel op Aarde is in essentie een gevoel. Maar wat voor een gevoel? Voor ieder mens kan en zal dit waarschijnlijk weer anders zijn.
Hoe zou het zijn wanneer jij in jouw versie van de hemel op aarde leeft? Wat voel, ervaar en beleef je dan? En waar wordt je mee en door omringd?
Het idee voor deze bijeenkomst is ontstaan tijdens het Q&A gesprek met Dick Roemeling waarin hij vertelt over het Sneltraject met mij waarin hij zich nu bevindt en wat hieraan vooraf is gegaan (nu te zien op www.sparkleflix.nl). Tijdens deze cirkel zullen Dick en ik delen hoe het voelt om in onze eigen versies van de Hemel op Aarde te leven. Daarnaast zullen we je uitnodigen om samen met ons het fijnvoelende momentum nog verder op te bouwen door dezelfde vraag aan jou te stellen en je deze spontaan in het moment te laten beantwoorden. Dit zal niet alleen heel inspirerend zijn om van elkaar te horen, maar op deze manier spelen we ook bewust met onze energie, verandert ons gevoel en daarmee onze realiteit.
Zijn | Verbinding | Openen | Zelfexpressie

Praktische Details

Je bent 5 minuten voor aanvangstijd welkom om in te loggen.
De link en code om in te loggen worden hieronder zichtbaar na je aanmelding. Je ontvangt deze informatie tevens in je mailbox, met een handig linkje waarmee je het event meteen in je eigen agenda kunt zetten.
"Gun jezelf de ervaring van geïnspireerd co-creëren!"
Angel Sparkle Paradise

Blijf op de hoogte en in verbinding met ons

Via Telegram blijf je moeiteloos op de hoogte van het laatste nieuws in Sparkle Paradise, ontvang je spontane creaties, inspiraties en uitnodigingen van Mariëlle en kun je meepraten rondom alles wat ons bezig houdt, terwijl we Leven in de Hemel op Aarde. Dus download meteen de app en volg het kanaal van Sparkle Paradise via de gouden knop hieronder.

De foto van Dick is gemaakt door Susan Haveman en de foto van Mariëlle is gemaakt door Elly Staes.

Het evenement is afgelopen.

Datum

jul 22 2021
Verlopen!

Tijd

08:00 - 09:00

Lokale tijd

  • Tijdzone: America/New_York
  • Datum:jul 22 2021
  • Tijd: 02:00 - 03:00
Online

Locatie

Online
Videomeeting via Zoom
Dick Roemeling

Organisator

Dick Roemeling
Telefoon
06 45 47 16 18
Email
dickroemeling@yahoo.co.uk

Andere Organisatoren

Mariëlle Duijndam
Mariëlle Duijndam
Email
mail@sparkleparadise.com
Website
https://sparkleparadise.com/marielle-duijndam/

Als oprichter van Sparkle Paradise is het mijn passie om mezelf en anderen een platform te bieden voor creativiteit en co-creatie. Om samen te genieten van deze bijzondere tijd waarin miljoenen mensen beginnen te ontwaken en we werkelijk kunnen gaan Leven in de Hemel op Aarde.

QR code

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *