Masterclass: “Je Zelf Zijn is Genoeg”

Je Zelf Zijn

is genoeg

In deze 4-delige live Masterclass laat ik je zien en ervaren dat het genoeg is om je Zelf te Zijn om fantastische resultaten te bereiken met je cliënten, collega’s, (potentiële) klanten, werknemers, partner, kinderen, ouders en al je andere relaties.

Je hebt geen complexiteit, tools, methodes, tactieken, technieken, manipulatie, voorbereiding, plan, moeite, geheugen en agenda meer nodig, wanneer je gebruik leert te maken van de kracht van je eigen bewustzijn, aanwezigheid, energie en intuïtie in het NU.
Ervaar

het zelf live

Ik laat je zien hoe je intuïtie je alles aanreikt wat je nodig hebt, op het juiste moment. En hoe jouw energie verder het werk doet. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen, is je Zelf te Zijn.

De meeste mensen weten niet wat het is om zichzelf te zijn. Sterker nog, bijna niemand weet dat. We opereren allemaal vanuit een veel te beperkt, klein beeld van onszelf. Hoe goed je jezelf ook denkt te kennen en al jezelf denkt te zijn; dat is niet Wie Je Werkelijk Bent.

Wil je fenomenale vreugde, verbinding, vervulling, gemak en genot ervaren? Wil je een groei meemaken in je eigen leven die onvoorstelbaar is? En de katalyst zijn van quantum shifts in het leven van anderen? Dan dien je te worden Wie Je Werkelijk Bent.

Op die manier kun je belichamen, beleven en manifesteren Wat Je Werkelijk Wilt en anderen met gemak helpen hetzelfde te doen.

Zonder moeite, zonder te hoeven duwen en trekken, zonder druk, zonder gevoel van overweldigdheid, zonder stress, zonder vermoeidheid, zonder overwerktheid, zonder weerstand, zonder twijfel, zonder frustratie en zonder onzekerheid.

Ik nodig je uit om er niet alleen LIVE bij te zijn, maar ook om LIVE deel te nemen, zodat je het zelf kunt ervaren. Neem niet aan wat ik zeg, maar ontdek zelf wat jouw eigen waarheid is.

Wat mensen in mijn omgeving over mij zeggen:

“Ik ken niemand die zo belichaamd is als jij. Wat ik in het contact met jou ervaar maakt dat ik niets anders meer wil dan dit. Ik laat me dan ook steeds minder afleiden en van de wijs brengen door alles wat er om me heen gebeurt.”

“In het contact met jou kom ik weer thuis in het contact met mezelf. Dit is de staat waarin ik wil zijn. Dit voelt zo fijn, moeiteloos, stevig gecentreerd en licht tegelijk. Jij weet alles steeds terug te brengen tot de simpele kern.”

“In 8 maanden met jou heb ik meer groei doorgemaakt dan in de 10 jaar ervoor.”

“Mariëlle blijft bij het gesprek wat je aan het voeren bent en verdiept dat door de juiste vragen te stellen. Een verademing! Die mensen kom je zelden tegen. Ze heeft teveel facetten om in een klap te overzien, maar ik ben zeer nieuwsgierig.”

De exacte onderwerpen die behandeld worden tijdens deze 4 dagen zullen gaandeweg bekend worden, want alles ontvouwt zich vanuit het moment in het contact met elkaar. Zoals ik al zei: zonder voorbereiding en zonder agenda, perfect op maat voor de groep.

Je bent bij deze van harte uitgenodigd en ik kijk er naar uit om samen diep te ontspannen en volledig ons Zelf te Zijn. Ik raad je echt aan om LIVE deel te nemen, maar indien dit onverhoopt toch niet mogelijk blijkt te zijn, kun je naderhand tijdelijk de opnames terugkijken.

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je ontvangt direct een e-mail in je inbox met alle informatie die je nodig hebt.

Met sprankelende groet,

Mariëlle Duijndam

PS: Aan het einde van deze Masterclass beantwoord ik vragen over de Sparkle Masters Groep en kunnen we kijken of dit wat voor jou is.

Angel Sparkle Paradise

Praktische Details

Deze 4-delige Masterclass met Mariëlle is LIVE bij te wonen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 16:00 tot 17:00 uur.

Je ontvangt vooraf een e-mail met alle benodigde informatie om in te kunnen loggen via Zoom en alle praktische uitleg over jouw LIVE deelname.

Iedereen die zich aangemeld heeft ontvangt naderhand een e-mail die je tijdelijk toegang geeft tot de opnames van alle vier de bijeenkomsten.

"Gun jezelf de moeiteloosheid en het plezier van Zijn!"

Angel Sparkle Paradise

Laat hieronder je gegevens achter om je aan te melden voor deze LIVE Masterclass

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

feb 14 - 17 2022

Tijd

16:00 - 17:00

Lokale tijd

 • Tijdzone: America/New_York
 • Datum:feb 14 - 17 2022
 • Tijd: 10:00 - 11:00
Online

Locatie

Online
Videomeeting via Zoom
Mariëlle Duijndam

Organisator

Mariëlle Duijndam
Email
mail@sparkleparadise.com
Website
https://sparkleparadise.com/marielle-duijndam/
QR code

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *