Meesterschap – Online Meeting met Mariëlle Duijndam

Wil je ontwaken en gaan staan in jouw Meesterschap? Zodat je het met jouw voorbeeld ook voor anderen makkelijker kunt maken?

Deze meetings zijn voor mensen die al vertrouwd zijn geraakt met hun Essentie en de frequenties van hun Droomleven. Nu begin je de diepere lagen aan te spreken van je Zelf, zowel die van je onderbewustzijn als die van je hogere bewustzijn. Alle aspecten van jezelf dienen weer geïntegreerd te worden om thuis te kunnen komen in je Goddelijke Zelf(beeld) en deze te laten versmelten met je menselijke, fysieke, unieke zelf.

Wanneer je jezelf leert kennen en hebt ontmoet op al deze niveaus, ga je vibreren op de frequentie van Onvoorwaardelijke (Zelf)Liefde en zul je door de illusie heen kunnen kijken van deze fysieke realiteit die in feite niet meer is dan een door onszelf gecreëerde hologram. En toch is de Ervaring écht. En doet de ervaring ertoe. En doet het ertoe wie jij bent, wat je denkt en wat je doet.

De Shift in bewustzijn waar we met de mensheid doorheen gaan is écht. Deze Tijd van Ontwaken is écht. Sterker nog: we hebben hier lange tijd naartoe geleefd en gewerkt, om dit mee te mogen maken, om hier onderdeel van te zijn, om hieraan bij te kunnen dragen en te kunnen voelen hoe het is om daar een pioniersrol in te hebben. Om de rol van een meester te kunnen vervullen; iemand die ontwaakt is en nu bijdraagt aan de hoeveelheid, licht, liefde en bewustzijn in deze wereld. Het gaat niet om het fixen van deze mensheid, maar om het ontwaken in je eigen Goddelijkheid, zodat anderen zich hun eigen Goddelijkheid kunnen gaan herinneren.

Dus als je hier resonantie mee voelt, als je voelt dat je hier bent om in service te zijn vanuit je hart en vanuit liefde voor je Zelf en de mensheid in z’n geheel, omdat je wéét dat we allen Eén zijn en dat alles wat je aan een ander geeft in feite een cadeau is aan jezelf, dan is Meesterschap wat voor jou.

Het zal het werk dat je nu al doet naar een hoger niveau brengen, het zal het makkelijker voor jezelf maken, het zal het lichter maken, het zal jóu lichter maken. Alle zware verantwoordelijkheden die je in dit leven en vorige levens op je genomen hebt mag je nu van je schouders laten glijden. Je mag nu gaan genieten én tegelijkertijd een grotere impact hebben dan hiervoor ooit mogelijk is geweest. Deze tijd wordt een Gouden Tijd genoemd, omdat meer en meer mensen goud licht zullen gaan uitstralen wanneer ze ontwaken…

Door op regelmatige basis deel te nemen aan deze online meetings zul je met support en plezier op vrij eenvoudige wijze nieuwe gewoontepatronen kunnen ontwikkelen, waar je jezelf ook bevindt in de wereld. Ik leid deze bijeenkomsten vanuit het contact met mijn/onze Essentie en intuïtie in het moment en maak daarbij ook gebruik van de mogelijkheid om pauzes in te lassen en de groep in te delen in kleine groepjes of 1-op-1 contact, zodat we zowel de voordelen van de groepsenergie als die van een intieme setting kunnen benutten. De gedeelten waarbij we in een intieme setting werken worden niet opgenomen en zijn speciaal voor de mensen die ervoor kiezen om live deel te nemen en de ervaring echt aangaan. Zo ga je niet alleen steeds meer in jouw Meesterschap staan, maar ontwikkel je ook nieuwe, fijne relaties en vriendschappen met anderen.

Herinner je weer Wie Je Werkelijk Bent en Wat Je Werkelijk Wilt. Ontwaak in het nieuwe vijfdimensionale bewustzijn en ontwikkel Meesterschap over Fysieke Realiteit, zodat je kunt Leven in Ultieme Vrijheid en een Leider wordt in deze nieuwe Gouden Tijd.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie en om je aan te melden voor het abonnement waarmee je kunt deelnemen aan deze vrijwel wekelijkse meetings op donderdagochtend van 09:00 tot 10:00 uur.

Via de Social Media knoppen onderaan de pagina kun je dit event delen met wie je maar wilt.

 


Pin It on Pinterest