Openen voor je Essentie | Sparkle Weekend met Joke en Mariëlle (Aanmelden niet meer mogelijk.)

“Wil je daadwerkelijk iets kunnen veranderen, zul je terug naar het startpunt moeten. Naar een blanco canvas. Waar geen realiteit bestaat. Dat punt noemen we het nul-punt. Daar waar je geen realiteit of identiteit meer hebt. Daar waar je oplost in Al-Wat-Is.”

— Mariëlle Duijndam

Wat is een Openen voor je Essentie | Sparkle Weekend?

Een weekend om terug te keren naar het begin, het startpunt, de frequentie van je Essentie. Het deel van jou dat oneindig is, wat altijd voort zal blijven bestaan. Het deel van jou dat allesomvattend is en door alles en iedereen heen stroomt: Bron Energie. Oftewel; we gaan terug naar je goddelijke natuur van heelheid, compleetheid en gelukzaligheid. Zonder moeite, zonder inspanning. De weg die we gaan bewandelen is de weg van overgave, ontspanning en openen, zodat je kunt gaan ontvangen wat altijd al van jou is geweest en altijd zal zijn.

Zoals een gezond en vitaal lichaam, een creatieve geest, levensenergie die speels en sprankelend door al je cellen en organen stroomt, plezierige relaties en alles waar je verder naar verlangt… Dit basisweekend is bedoeld om terug te keren naar je basis; de energie centra die zich in de basis van je lichaam bevinden. Daar waar ook de overvloed, de vitaliteit, de levensenergie, de levenskracht en de levensvreugde vandaan komt.

“Volgens ons draait het om de Verbinding tussen Hemel en Aarde. De Verbinding tussen het nul-puntenveld én jouw fysieke lichaam. Het is niet of-of. Het is én-én. We zijn hier wat ons betreft niet om enkel op te lossen in het niets en terug te keren naar waar we vandaan kwamen. We zijn hier juist om die oorspronkelijke energie van onze Essentie IN een fysiek lichaam te beleven en te belichamen.” — Joke en Mariëlle

Door weer herinnerd te worden aan hoe dit voelt, zul je deze connectie steeds meer aandacht kunnen gaan geven en onderdeel laten worden van je dagelijks leven. Het is niet iets nieuws dat we in jou gaan activeren of helen of naar boven brengen. Het is iets wat er nu al is, maar waar door bijna niemand voldoende tijd en aandacht aan gegeven wordt. Omdat we onszelf bezig houden met dingen waarvan we denken dat ze belangrijker zijn. Dingen die er ironisch genoeg juist voor zorgen dat wat we werkelijk wensen steeds voor ons uitgeschoven wordt.

“Waar we ten diepste écht naar verlangen is dat gevoel van vreugdevolle vervulling zonder reden. Een gevoel dat van binnenuit komt en met niets in ‘de buitenwereld’ te maken heeft. Want als we die bron vinden, dan kunnen we Leven in Ultieme Vrijheid. Dan kunnen we Meesterschap gaan ontwikkelen over Fysieke Realiteit. Dan komen we in de zetel van de Observator te zitten. Het deel van ons dat werkelijk in staat is om andere keuzes te maken en iets nieuws te creëren, in plaats van enkel automatisch te reageren.” — Mariëlle Duijndam

De valkuil wanneer we iets proberen te veranderen

Wanneer we onszelf of onze realiteit proberen te veranderen door middel van onze gedachten is er één grote valkuil. En die valkuil is dat we onze realiteit proberen te veranderen vanuit de realiteit waarin we dénken te zijn. Als je aan de ene kant bevestigt dat je in een bepaalde realiteit zit, door te proberen een andere realiteit te creëren, dan werk je met tegenstrijdige krachten.

Wil je daadwerkelijk iets kunnen veranderen, zul je terug naar het startpunt moeten. Naar een blanco canvas. Waar geen realiteit bestaat. Dat punt noemen we het nul-punt. Daar waar je geen realiteit of identiteit meer hebt. Daar waar je oplost in Al-Wat-Is. 

Voor de meesten onder ons is dat in het begin iets engs. We vinden het spannend om los te laten wie we denken te zijn. Wat blijft er dan nog van ons over? En belangrijker nog: wie zorgt er dan dat alles goed blijft gaan en geregeld wordt? Vooral als we héél graag verandering in ons lichaam en leven willen creëren, houden we vast aan onze realiteit. We vinden het moeilijk om te geloven dat iets zal kunnen veranderen wanneer we zelfs niets dóen.

Maar je hoeft niets te doen. Je hoeft alleen maar terug te keren naar je natuurlijke Staat van Zijn – naar het nulpunt in het Kwantumveld. Zodat je vanuit dat Veld van Ongelimiteerde Mogelijkheden een nieuwe realiteit en een nieuwe gedachte kunt kiezen en dit zaadje geplant wordt en kan gaan groeien in vruchtbare grond.

Bovenstaande tekst is een stukje uit de Co-Creatie Cirkel Introductiefolder. Klik hier om deze volledig te lezen via de CCC Introductiepagina.


Tijdens dit Sparkle Weekend

 • Nemen we alle tijd om te zakken in je Zelf
 • Ga je jezelf ten diepste ontvangen en ervaren
 • Zal heling vanzelf plaatsvinden via je Essentie
 • Zullen we uitwisselen over onze ervaringen
 • Zullen we samen het Veld gaan be-leven
 • Zullen we onvoorwaardelijk genieten

Wie zijn wij?

Joke Nijveld
Energetisch therapeut, expert in begeleiding bij het terugkeren naar het nulpuntenveld, specialist in heling zonder moeite met de kracht van haar aanwezigheid

Ik draag het veld van Onvoorwaardelijke Liefde, de Christus-energie, in mij en om mij heen. Dit veld is een bedding voor alle mensen die ik ontmoet. Daarnaast kan ik eraan bijdragen om deze energie te aarden in je fysieke lichaam. Hierbij maak ik tevens gebruik van mijn hooggevoeligheid, mediamieke gaven en mijn communicatie met de niet-fysieke wereld. Dit wordt vaak ervaren als een soort initiatie waarbij ik je ondersteun bij het openen van jezelf voor de frequenties van deze Christus-energie, waardoor alles wat hier niet langer mee resoneert ook als vanzelf zal oplossen. Als gevolg van deze upgrade van je systeem kun je jezelf bewuster en zelfverzekerder gaan voelen en gemakkelijker manifesteren wat je echt wilt.

Mariëlle Duijndam
Creator van Sparkle Paradise, Wet van Aantrekking specialist sinds 2010, Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde facilitator, visionair rondom de Co-Creatie Cirkel beweging

Ik ben een spiegel van Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde en van nature een krachtige catalyst bij persoonlijke transformatieprocessen. In mijn aanwezigheid kun je jezelf makkelijker bewust worden van de patronen die je er nog van weerhouden om je eigen goddelijkheid te erkennen, te belichamen, tot expressie te brengen en hier volop van te genieten. Ik kan deze patronen gemakkelijk waarnemen en je hierover informeren. Zo zul je de versmelting met Wie je Werkelijk Bent en de diepe rust die dit brengt direct kunnen gaan ervaren. Een andere mogelijkheid is dat je eerst voelbaar de weerstand tegenkomt die je hier nog op hebt zitten. Dit maakt het mogelijk om het patroon te gaan zien en er daarna volledig uit te stappen. Voor hen die zelf al contact hebben gemaakt met hun eigen goddelijkheid, goedheid en grootsheid, of het sterke verlangen hebben om dit te doen – en hier ook voor open staan, zal het samenzijn ervaren worden als een verademing, ondersteuning en bevestiging op je pad van ontwaken, zelfrealisatie en het shiften naar de volgende dimensie(s).”

Over ons

Vanaf het eerste moment dat ik een workshop gaf waar Joke bij was en ik haar energie naast mij voelde, wist ik dat hier iets bijzonders gaande was. Ik had me nog nooit zo sterk geaard en rustig gevoeld. De woorden stroomden vanzelf, geïnspireerd vanuit mijn diepste wezen. Ik vond het heerlijk om met haar samen te zijn en stelde tijdens een wandeling die dag direct voor dat wij ooit eens samen een retraite zouden aanbieden. Dat moment is nu daar. Sindsdien is er een krachtige wisselwerking tussen ons opgebouwd, welke ons beide in onze talenten versterkt en bevestigt.

De bijeenkomsten die Joke inmiddels al langere tijd organiseert zijn gericht op het experimenteren met het effect van haar aanwezigheid op de groep om haar heen, terwijl ze verbonden is met het nul-puntenveld. En de effecten zijn op zijn zachtst gezegd heel bijzonder. Dingen gebeuren gewoon… Heling vindt vanzelf plaats. De Onvoorwaardelijke Liefde raakt de groep aan en weet precies wat ze moet doen…

Reacties van mensen

“Ik was altijd koud, maar ik ervaar steeds meer warmte in me.”

“Ik ervaar intense blijheid na zoveel weerstand in me.”

“Ongelooflijk dat ik zo snel in de stilte ben.”

“Dat ik voorbij gedachten en emoties ga, wat bijzonder.”

“Dat dit zo gemakkelijk is, alleen maar ontvangen.”

“Dat mijn lichaam zo diep kan ontspannen, nog nooit ervaren.”

“Voel veel warmte in mijn hart, ik stroom over van zachtheid.”

Een jongere: “jij spreekt mijn taal.”

4 maanden na verontrustend bloedonderzoek: “mijn bloedwaarden zijn echt verbeterd.”

Voor wie is dit weekend bedoeld?

 • Mensen die dieper willen gaan voelen
 • Mensen die dieper in overgave willen gaan
 • Mensen die moeiteloos willen leren ontvangen
 • Mensen die onze groepsenergie willen ervaren
 • Mensen die moeiteloos willen gaan mee-resoneren
 • Mensen die het nul-punt in het kwantumveld willen ervaren
 • Mensen die de kracht van Co-Creatie Cirkels willen gaan benutten
 • Mensen die zich willen laten inspireren door nieuwe mogelijkheden
 • Mensen die nieuwsgierig zijn en zin hebben in een heerlijk weekend

Over de locatie

We zullen verblijven op het prachtige landgoed van Meeuwenveen in Havelte, Drenthe. Een plek die bijna altijd volgeboekt is, maar waar wij een plekje in januari 2019 hebben kunnen vinden! Een plek die prachtig past bij onze intenties, gezien de natuur waar we door omringd zullen worden, de rust die er heerst en de lichte ruimtes voorzien van warmte in de vorm van vloerverwarming, een openhaard en sauna.

Er is plek voor max. 35 deelnemers welke verdeeld zullen worden over 1 éénpersoons-, 3 tweepersoons-, 4 driepersoons- en 4 vierpersoonskamers. Om het simpel te houden zul je ingedeeld worden op basis van volgorde van aanmelding. Samen met een groep als deze in het Veld kunnen zijn is wat ons betreft het allerbelangrijkste, aangezien het effect daarvan naar verwachting supersterk zal zijn.

Hoe kom ik daar?

Het makkelijkst met de auto. Gebruik dit adres voor het navigatiesysteem: Meeuwenveenweg 1, 7971 PK Havelte, of vraag een routebeschrijving op via Google Maps (onderaan de pagina).

Ook de verbinding per trein is prima. Vanaf het station Meppel rijden zogenaamde hubtaxi’s naar Meeuwenveen. Bel minimaal een uur van te voren met de vervoerder (0800 82 94 225) om een rit te reserveren. Meer informatie vind je op de site van Publiek Vervoer Groningen Drenthe. De afstand naar Meeuwenveen is ongeveer 10 kilometer en de rit kost € 7,-.

Tussen Meppel en Assen rijdt lijn 20 van Qbuzz. Stap uit bij de halte ‘Havelterbrug’. Dan is het nog 1,5 km lopen. Een prachtig weggetje, maar niet doen met een rolkoffer. Qbuzz is telefonisch bereikbaar via 0900 1436.

Data en tijden

Het weekend begint op vrijdagavond 11 januari om 20:00 uur. Vanaf 19:00 uur kun je terecht om jezelf te nestelen in je kamer en onder het genot van een kopje thee alvast met elkaar kennis te maken. Zondagmiddag 13 januari rond 16:00 uur sluiten we het weekend weer af.

Deelnemen

De uitwisseling voor dit Sparkle Weekend is: €388,- 

Dit is inclusief:

 • 2 overnachtingen op 1 van de kamers
 • Bedlinnen en handdoekenpakket
 • 2x ontbijt, 2x lunch en 1x diner
 • Drinken: koffie, thee en water
 • 21% BTW en toeristenbelasting

Aanmelden

Je kunt jezelf aanmelden door hieronder 1 of meerdere kaartjes te kopen (je kunt apart de namen van elke deelnemer invoeren bij het afrekenen). Europese bedrijven kunnen de BTW laten verleggen naar eigen land door bij het afrekenen hun BTW-nummer in te voeren.

 

Vragen?

Indien je nog vragen hebt kun je hier klikken om een bericht achter te laten.

 

CCC Basisweekend 11-13 jan 2019
11 december 2018
23:00
0,00
|||::
Meeuwenveenweg 1, 7971 PK Havelte, Nederland

Pin It on Pinterest