“Samen bij jeZelf ZIJN” – Stiltecirkel

Stiltecirkel

Samen bij jezelf zijn

Mijn diepste verlangen in dit Nu-moment is om samen met jou bij mijZelf te zijn. En dat jij dat ook doet als dat voor jou ook goed voelt. En dan samen in Stilte. Dat is de intentie van dit uurtje.
Je bent uitgenodigd. En om vrijelijk je verlangen in stilte te volgen. Het is het cadeau om in het moment van samen zijn je te kunnen verbinden met het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven. En dat is jeZelf.
In een tijd waarin we niet altijd meer zo vaak samen zijn, of als we samen zijn het soms lijkt alsof we niet onsZelf kunnen zijn, is het fijn om ongeacht de omstandigheden te voelen en te vinden wat jou zo’n fantastisch wezen maakt: jeZelf!! Ontdekken dat liefde en overvloed door je heen mag stromen. Of datgene juist aanschouwen dat het in de weg staat. Om vervolgens je gehele perceptie weer te hebben bij datgene wie je echt werkelijk bent: jeZelf. Je hoeft dus tijdens dit uurtje alleen maar jeZelf te ZIJN. Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten!
Zijn | Verbinding | Vrede | Vervulling

Praktische Details

Je kunt elke eerste en derde maandag van de maand deelnemen van 08:00 tot 09:00 uur. 5 minuten voor aanvang ben je welkom om in te loggen.
De toegangslink en passcode voor deelname vind je onderaan dit event.
"Gun jezelf de ervaring van Samen bij jeZelf ZIJN!"
Angel Sparkle Paradise

Blijf op de hoogte en in verbinding met ons

Via Telegram blijf je moeiteloos op de hoogte van het laatste nieuws in Sparkle Paradise, ontvang je spontane creaties, inspiraties en uitnodigingen van Mariëlle en kun je meepraten rondom alles wat ons bezig houdt, terwijl we Leven in de Hemel op Aarde. Dus download meteen de app en volg het kanaal van Sparkle Paradise via de gouden knop hieronder.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

nov 01 2021

Tijd

08:00 - 09:00

Lokale tijd

 • Tijdzone: America/New_York
 • Datum:nov 01 2021
 • Tijd: 03:00 - 04:00
Online

Locatie

Online
Videomeeting via Zoom
Werner Thörig

Organisator

Werner Thörig
Telefoon
+31 (0)6 21 82 87 99
Email
wbthorig@hotmail.com

Andere Organisatoren

Mariëlle Duijndam
Mariëlle Duijndam
Email
mail@sparkleparadise.com
Website
https://sparkleparadise.com/marielle-duijndam/

Als oprichter van Sparkle Paradise is het mijn passie om mezelf en anderen een platform te bieden voor creativiteit en co-creatie. Om samen te genieten van deze bijzondere tijd waarin miljoenen mensen beginnen te ontwaken en we werkelijk kunnen gaan Leven in de Hemel op Aarde.

QR code

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *