Shift – Online Meeting met Mariëlle Duijndam

De bewustzijnsshift van de derde naar de vijfde dimensie is volop gaande en de kans is groot dat jij hier middenin zit. Besef je dit al?

Tijdens deze online bijeenkomst ben ik beschikbaar voor vragen rondom alles wat er voor jou toe doet. Deze zal ik vervolgens beantwoorden vanuit een metafysisch (bovennatuurlijk), multidimensionaal perspectief. Wat onder andere inhoudt dat ik ze benader vanuit NU-tijd. Ik leid je terug naar Onvoorwaardelijke (Zelf) Liefde, opluchting en vervulling in het hier en NU, omdat je leven zich altijd afspeelt in de Ervaring van dit Moment.

Zo zul je niet alleen direct meer levensenergie kunnen voelen stromen, maar zal je ervaring en realiteit ook sneller kunnen transformeren dan ooit mogelijk was met welke psychologische, spirituele of andere lineaire 3D benadering dan ook. Het is tijd om volledig uit The Matrix te stappen…

Door op regelmatige basis deel te nemen aan deze online meetings zul je met support en plezier op vrij eenvoudige wijze nieuwe gedachte- en gewoontepatronen kunnen ontwikkelen, waar je jezelf ook bevindt in de wereld. Ik leid deze bijeenkomsten vanuit het contact met mijn/onze Essentie en intuïtie in het moment en maak daarbij ook gebruik van de mogelijkheid om pauzes in te lassen en de groep in te delen in kleine groepjes of 1-op-1 contact, zodat we zowel de voordelen van de groepsenergie als die van een intieme setting kunnen benutten. De gedeelten waarbij we in een intieme setting werken worden niet opgenomen en zijn speciaal voor de mensen die ervoor kiezen om live deel te nemen en de ervaring echt aangaan. Zo maak je niet alleen in je eigen tempo de Shift in je Bewustzijn, maar ontwikkel je ook nieuwe, fijne relaties en vriendschappen met anderen.

Herinner je weer Wie Je Werkelijk Bent en Wat Je Werkelijk Wilt. Ontwaak in het nieuwe vijfdimensionale bewustzijn en ontwikkel Meesterschap over Fysieke Realiteit, zodat je kunt Leven in Ultieme Vrijheid en een Leider wordt in deze nieuwe Gouden Tijd.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie en om je aan te melden voor het abonnement waarmee je kunt deelnemen aan deze vrijwel wekelijkse meetings op maandagochtend van 09:00 tot 10:00 uur.

Via de Social Media knoppen onderaan de pagina kun je dit event delen met wie je maar wilt.

 


Pin It on Pinterest