“SIER: Soevereiniteit in een relatie” – Spreekcirkel

Spreekcirkel

Soevereiniteit in een (open) relatie

Wanneer je in jouw soevereiniteit staat, heb je geaccepteerd dat er geen hogere macht is in jouw wereld dan jij. Je weet en erkent dat jij de Creator bent van jouw werkelijkheid en houdt niemand anders verantwoordelijk voor jouw geluk. Maar hoe verhoud dat perspectief zich tot het oude model van relaties?
Wanneer je Sensueel en Soeverein in verbinding met je Zelf gaat Zijn, kom je er vaak achter dat jij en je leven niet meer in een vast hokje te plaatsen zijn. Je begint innerlijke impulsen en inspiraties te ontvangen die niet passen bij de 'afspraken' die we bewust en onbewust met elkaar gemaakt hebben...
Tijdens deze bijeenkomst ga ik in gesprek met Arjen Tolk, waarmee ik bijna 13 jaar lang in een traditionele relatie lief en leed heb gedeeld. Hij heeft mij emotioneel, seksueel en spiritueel gezien altijd volledig vrij gelaten, zodat ik trouw kon zijn aan mijn inspiratie in het moment. Hij gunde het me niet alleen, maar kon ook echt van mijn verhalen meegenieten. Zo werd ik steeds vrijer in mijn bewustzijn.
Toch stonden we in die relatie niet volledig soeverein op onszelf. We leunden op allerlei manieren nog op elkaar, waardoor we ons in de praktijk beide niet volledig vrij voelden en gedroegen. Door mijn leven met hem achter mij te laten, konden we het afgelopen half jaar steeds dichter bij onszelf komen en ontdekken wat er vanZelf overbleef wanneer wij geen moeite meer deden om het te laten werken. In ons geval blijkt dit vooral nog een hechte emotionele band te zijn en gedeelde interesses die we graag samen onderzoeken, zoals dit onderwerp.
Tijdens deze Spreekcirkel zullen we ingaan op vragen zoals deze: "Wat houdt soevereiniteit in een relatie in en waarom is dit zo belangrijk? Waarom kom je dan al snel op een 'open relatie' uit? Wat is het verschil tussen een 'traditionele' open relatie en open relaties/interacties gebaseerd op soevereiniteit? Welke varianten heb je hierin allemaal aangezien het niet alleen om seksuele vrijheid gaat? Welke vruchten kun je plukken als je (samen) soeverein in een relatie kunt staan, hoe fijn wordt het leven dan? Wat heb je nodig om soeverein in een relatie te kunnen staan en wat dien je de ander te kunnen bieden om hem/haar ook soeverein te laten zijn?
Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn en eventueel deel te nemen aan dit gesprek. Je kunt ons jouw vragen en geïnspireerde gedachten sturen via de chat, of live in de uitzending komen. Kun je er niet live bij zijn maar zou je wel een vraag willen stellen, dan kun je die vooraf e-mailen naar mij of Arjen.
Zijn | Verbinding | Openen | Zelfexpressie

Praktische Details

Je bent 5 minuten voor aanvangstijd welkom om in te loggen.
Je hoeft je alleen aan te melden indien je LIVE aanwezig wilt zijn.
De link om in te loggen wordt hieronder zichtbaar na je aanmelding.
"Gun jezelf de ervaring van geïnspireerd co-creëren!"
Angel Sparkle Paradise

Praat verder met elkaar in de Sparkle Community

Na deze LIVE ontmoeting kun je in contact met elkaar blijven in de besloten Facebook groep van de Sparkle Community. Maak nieuwe vrienden, deel over alle ervaringen, inzichten, uitdagingen en ontdekkingen op jouw pad. Ervaar en uit je Zelf en laat je raken en inspireren door anderen. 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

SIER: Soevereiniteit in een relatie - Spreekcirkel Gratis
Beschikbaar Tickets: Onbeperkt
Het SIER: Soevereiniteit in een relatie - Spreekcirkel ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

jul 03 2021

Tijd

10:00 - 11:00

Lokale tijd

 • Tijdzone: America/New_York
 • Datum:jul 03 2021
 • Tijd: 04:00 - 05:00
Online

Locatie

Online
Videomeeting via Zoom
Arjen Tolk

Organisator

Arjen Tolk
Telefoon
06 18 39 22 67
Email
arjentolk@hotmail.com

Andere Organisatoren

Mariëlle Duijndam
Mariëlle Duijndam
Email
mail@sparkleparadise.com
Website
https://sparkleparadise.com/marielle-duijndam/

Als oprichter van Sparkle Paradise is het mijn passie om mezelf en anderen een platform te bieden voor creativiteit en co-creatie. Om samen te genieten van deze bijzondere tijd waarin miljoenen mensen beginnen te ontwaken en we werkelijk kunnen gaan Leven in de Hemel op Aarde.

AANMELDEN
QR code

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *