Verbinding 8-daagse met Thea Jurina (online audio & video reis)

 

Er is een Bron aan oneindig vertrouwen IN Jou aanwezig. Je kunt niet afgesloten zijn van deze bron, je kunt wel DENKEN dat je afgesloten bent van deze bron (met hetzelfde effect). Maar stel nou… dat jij ervoor kiest niet langer je denken te geloven, maar kiest voor de ware kracht in jou. Levenskracht. Goddelijke Kracht. Dat jij ervoor kiest – iedere dag weer – om verbinding te maken met deze oneindige Bron.

Eerst verbinding, daarna de rest van je dag, de rest van je Leven en alles wat na dit leven komt is wederom puur verbinding.

“Mijn ervaring is dat wanneer ik dingen doe vanuit een gevoel van verbinding, ik alles, werkelijk Alles anders ervaar. Ik voel meer fun, meer energie, ik zie hoeveel moois er in – en voor me is. En er is een basis aan vertrouwen en veiligheid. Wanneer ik in verbinding ben voel ik dat er onzichtbaar veel voor mij geregeld wordt, dat ik hulpbronnen heb. En zelfs wanneer ik in chaos zit, in een hectische of verdrietige situatie, is verbinding het gevoel waardoor ik ook dan bij mezelf kan blijven.”

— Thea Jurina

Vertrouwen en verbinding in jou. Je hoeft niet te zoeken. Het is er. JIJ mag het toelaten. Er is 1 iemand die jou toestemming dient te geven en dat ben Jij Zelf.

Verbinding 8-daagse

Via een dagelijkse audio of video die je in je mailbox ontvangt, zul je deze 8 dagen herinnerd en geïnspireerd worden om verbinding te maken met jezelf. En met jezelf bedoel ik het onzichtbare achter dat wat je ziet. Voorbij ons fysieke lijf. Want er is zoveel wat wij met onze ogen en zintuigen niet waar kunnen nemen, maar wat er wel IS. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is tijd en aandacht.

Dus: Jij geeft wat van jouw aardse tijd en aandacht. En ik deel vanuit verbinding dat wat gezegd wil worden. Jij opent je en laat door het luisteren je eigen verbinding toe.

Leven vanuit Verbinding is jij vanuit je Kracht.

Jij in je element.

Jij die Weet wat goed/fijn/passend is voor JOU.

En daar wordt de hele wereld mooier van.

— Thea Jurina

Iedere dag ontvang je een meditatie of krachtige audioboodschap ingesproken door Thea Jurina. Door de woorden en aandacht herinner jij jezelf wie je werkelijk Bent. Je kunt de audio’s en meditaties opslaan en oneindig vaak terug luisteren.

Over Thea

Inmiddels spreek ik al heel wat jaren meditaties en audio’s in voor mensen en groepen. Wanneer ik mezelf ‘in verbinding’ voel is er een stroom aan wijsheid, liefde, vertrouwen en zoveel meer dat gedeeld wil worden. En als ik vanuit die verbinding spreek, raak ik graag in ieders hart wat aangeraakt wil worden. Meerdere zielen die zijn overgegaan, waaronder Vlinder en Frank die even in mijn lijf mochten wonen, fluisteren me wijsheid toe.

En in die wijsheid zit zo-veel Fun. Want ja; wij hebben de jaren dat we op aarde zijn een lijf en mogen daar ontzettend veel avonturen mee beleven. En als we daar de lol van inzien, krijgt alles vaak een andere betekenis.

Zweverig voelt het voor mij allang niet meer. Het is connectie. Het is verbinding. En verbinding is pure Kracht. Wanneer mensen verbinding toelaten in hun leven, zien, voelen, ervaren ze alles anders. Er komt ruimte voor vertrouwen, liefde, voor eenheid. Meer hart en het hoofd ter ondersteuning.

En nee, dit gaat, vooral in het begin, veelal niet vanzelf; ook bij mij niet. Daarom is aandacht ook zo fijn. En een omgeving die je steunt in jouw essentie. Laat mij een deel van die omgeving zijn. Want niks, echt niks is zo mooi als een mens wie zichzelf erkent als waardevol, geliefd en zo-veel meer.

Mijn drijfveer is niet alleen op mijn persoonlijke leven gericht. Ook voor onze kinderen vind ik het een krachtig en prachtig voorbeeld ze te laten zien dat leven vanuit Verbinding en Vertrouwen een diepere betekenis wakker maakt. Een intens gevoel van voldoening. En ja; ik ervaar (en waarschijnlijk mijn kinderen ook) letterlijk een wereld van verschil wanneer ik in – of niet in verbinding ben.

Is it a miracle?
Is it magic?
Is it power?
Yes, and SO much more than that.
It’s YOU.
And YOU, 
are the one, 
you were waiting for.

Reacties

“Na alles een paar keer geluisterd te hebben en vooral enorm genoten, heb ik nu alweer zin om opnieuw bij dag 1 te beginnen. Dank je het is zo fijn om naar jouw stem te luisteren, ik voel die oneindige liefde, ook voor mezelf!  De gesproken tekst voor de ochtend is ook heerlijk. Ik luister normaal meestal na mijn werkdag, even lekker ontspannen, heel soms val ik in slaap, maar alles mag en het komt toch wel binnen. Ik kan zo genieten van de dingen die op mijn pad komen, zoveel mooi’s zoveel liefde, ben me daar afgelopen weken weer extra bewust van geworden. Nogmaals dank je.”

“Door haar zachte en tegelijkertijd krachtige volledige aandacht en integriteit, is Thea in haar audio en video niet alleen overtuigend maar opent ons vermogen haar helende boodschappen te laten binnenkomen.
Ik deed mee met de audioreis en wat heb ik genoten van de tijd voor en met mezelf en de door Thea ingesproken audio’s met zoveel passie, plezier en rust in haar stem. Het draait in het leven om één belangrijke intentie en dat is elke dag weer een vreugdevolle levenservaring mogen beleven, ervaren en voelen. Deze audio’s herinneren jou weer aan de essentie. Veugde, rijkdom, puur genieten, je verlangens waar zien worden, het komt allemaal aan bod. Deze audio’s zullen je zoveel moois gaan brengen en dat gun ik iedereen!” 

“Ik heb net weer je audio beluisterd. Ik begin en eindig mijn dag ermee en luister soms meerdere keren ernaar. Meteen voel ik mezelf dan zakken en wat een fijne herkenning dat het dus energetisch zo sterk werkt ver-binding en energie. In een woord prachtig en ontroerend mooi soms zelfs bijna niet te geloven….
Dankjewel voor deze schat!  En uiteraard klopt het zooo op een diepere laag wat je zegt en met de woorden die je erin gebruikt. Alles komt erin terug…”

“Ik gun jou jouw gevoel van Verbinding. Puur met jezelf. Dat je beseft dat alles, werkelijk alles in JOU aanwezig is.”

Prijs

Prijs 8 dagen Verbinding en Vertrouwen in jou: € 66,00 inclusief 21% BTW. (€54,54 exclusief BTW) 

Je kunt jezelf aanmelden door hieronder je kaartje te kopen via de Sparkle Shop. Er kan o.a betaald worden met iDeal, MrCash/Bancontact.

Europese bedrijven buiten Nederland kunnen hun BTW-nummer invoeren bij het afrekenen waardoor de BTW verlegd zal worden naar eigen land.

Vragen?

Stuur een e-mail naar: thea@sparkleparadise.com

 

BewarenBewaren

Verbinding 8-daagse met Thea Jurina: 10-18 december 2018
18 december 2018
23:00
66.00
Via een dagelijkse audio of video, zul je deze 8 dagen herinnerd en geïnspireerd worden om verbinding te maken met jezelf. En met jezelf bedoel ik het onzichtbare achter dat wat je ziet. Voorbij ons fysieke lijf. Want er is zoveel wat wij met onze ogen en zintuigen niet waar kunnen nemen, maar wat er wel IS. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is tijd en aandacht.Dus: Jij geeft wat van jouw aardse tijd en aandacht. En ik deel vanuit verbinding dat wat gezegd wil worden. Jij opent je en laat door het luisteren je eigen verbinding toe.
Leven vanuit Verbinding is jij vanuit je Kracht.Jij in je element.Jij die Weet wat goed/fijn/passend is voor JOU.En daar wordt de hele wereld mooier van.— Thea Jurina
Iedere dag ontvang je een meditatie of krachtige audioboodschap ingesproken door Thea Jurina. Door de woorden en aandacht herinner jij jezelf wie je werkelijk Bent. Je kunt de audio’s en meditaties opslaan en oneindig vaak terug luisteren.

Wil je eerst nog meer informatie?

Klik dan hier om verder te lezen en de video te bekijken.Na het afrekenen krijg je direct toegang via je Sparkle Paradise Account.

Vragen?

Klik dan hier om deze te stellen.

Pin It on Pinterest