Vervuld Leven | Sprankelweek op Ibiza

“Er is een enorme Stroom van Liefde die door ieder van ons heen wil stromen. Wanneer we dit toelaten, voelen we onszelf vervuld. We voelen onszelf LIEFDE-VOL. Tijdens deze Sprankelweek willen we je laten zien hoe je Vervuld kunt Leven. Je verlangens in het moment wijzen je de weg terug naar huis, terug naar die connectie. We herinneren je er graag aan dat je verlangens mag hebben, dat je ze mag eren en dat je in staat bent om ze zelf van binnenuit te laten vervullen. En wanneer jij Vervuld begint te Leven, ga je overstromen. De liefde in jou gaat dan vanzelf naar buiten komen, om zich op jouw eigen unieke manier te uiten. Je gaat een fysiek verlengstuk worden van de Stroom van Liefde in jou. Je gaat dienstbaar zijn aan die Stroom. En je gaat beseffen wat een cadeau je bent. Je besef van Eigen-Waarde groeit. Je Weet Wie Je Werkelijk Bent en je kunt daardoor ook duidelijk zien wie anderen werkelijk zijn. Je begint te leven in- en vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. Een liefde die niets nodig heeft van buitenaf. Een liefde die alles moeiteloos weet te transformeren van binnenuit.”

— Mariëlle Duijndam

Een stijlvol particulier appartement omringd door rust. Met zwembad, sauna, fitnessruimte en uitzicht over een grote groene vallei met palmbomen. Een dakterras waar we zowel in de zon als in de schaduw kunnen eten en werken. Idyllische strandjes op loopafstand. Een superplek om Ibiza vanuit te verkennen.

In de laatste week van mei ga ik samen met mijn lieve vriend Arjen naar dit waanzinnige eiland. En we zouden het heel leuk vinden om twee mensen de gelegenheid te geven om met ons mee te gaan om een week lang samen Vervuld te Leven. Geen cursusweek met een heel programma, maar gewoon simpel samen leven, genieten en werken. We doen waar we zin in hebben en wat geïnspireerd voelt in het moment.

Misschien ervaar je ons voorbeeld als zeer inspirerend. Misschien vind je het gewoon geweldig om een week zo intiem met ons door te kunnen brengen. Misschien zou je ons allerlei vragen willen stellen… Misschien wil je dingen met ons bespreken… Misschien heb je gewoon net als wij zin in een superweek met gelijkgestemde mensen… Misschien verlang je ook naar een vervullende relatie en wil je bij ons voelen hoe dat voelt.. Misschien heb je altijd al naar Ibiza willen gaan en is dit de perfecte gelegenheid om zonder iets te hoeven regelen, behalve je eigen ticket, aan te kunnen haken… Zo kan ik nog wel veel meer redenen bedenken en opnoemen, maar wat ik eigenlijk wil zeggen is: het is allemaal goed.

Als jij de innerlijke impuls voelt, dan horen we graag van jou en zijn we benieuwd waarom je graag mee zou willen! We informeren je dan ook over alle details en zullen bekijken of we voor deze week een perfecte match zijn. Dus schroom niet en luister als je de roep van Ibiza voelt.

Maximaal 2 plekjes beschikbaar.

|||::
Roca Llisa, Illes Balears, Spanje

Pin It on Pinterest