Vervulling van je diepste verlangens van binnenuit

“The universe is not outside of you. Look inside yourself; everything that you want, you already are.”

— Jalaluddin Rumi

Aandacht voor jouw diepste verlangens in de comfortabele bedding van een klein groepje. Onder begeleiding van Mariëlle ontdek je wat jouw diepste verlangens in het moment zijn. Deze verlangens zijn er niet voor niets. Ze vormen de poort naar alles wat je wenst, en meer… Een dag lang gaan we samen op reis, langs gedachten, gevoelens en emoties. En ga je in je Zelf vervulling vinden.

Waar verlang jij naar?

Heb je een idee wat jouw verlangens zijn? Of vind je het lastig om daar woorden aan te geven? Geloof je dat het ok is om verlangens te hebben? Of zijn sommige verlangens ok en anderen niet? Hoeveel tijd besteed je eigenlijk aan je verlangens? Of doe je dat liever niet, omdat je bijvoorbeeld bang bent voor teleurstellingen? Of geloof je dat het beter is om te leren tevreden te zijn met wat je hebt in het NU?

Weet jij jouw verlangens te vervullen?

En als je je verlangens helder hebt, hoe vervul je ze dan?

Ik reik je geen pad náár vervulling aan. Ik leer je geen stappen die je moet zetten om er te komen. Ik laat je zien en voelen dat datgene waar je naar verlangt er al is. En ik help je bij het openen van je lichaam en je geest om erbij te kunnen.

Onder je verlangens zitten diepere verlangens

Misschien heb je de bovenste laag van je verlangens helder. Maar onder die bovenste laag zitten nog veel meer verlangens. Verlangens die erom vragen om vervuld te worden. Als we ons enkel op de bovenste laag richten, dan bereiken we nooit echte vervulling.

Ik reik je een totaal nieuwe manier van leven aan. Een leven dat gevoed en vervuld wordt door de levensenergie die je verlangens aantrekken. Het is mijn wens dat die levensenergie jou ook daadwerkelijk weet te bereiken en met volle kracht door jou heen mag gaan stromen. Zodat je niet alleen vervuld raakt en echt gelukkig wordt, maar vanZelf ook een prachtig mooi leven creëert.

Over Mariëlle Duijndam

Het is al sinds mijn puberteit mijn allesoverheersende passie om de potentie van de mens volledig te laten ontluiken, zowel in mezelf als in de mensen om mij heen. We staan op zo’n bijzonder punt in onze evolutie als mensheid. Dit is de tijd van ontwaken. Werkelijk alles is nu mogelijk. Als we onszelf open durven stellen voor onze gedachten, gevoelens en verlangens. En meesterschap gaan ontwikkelen over onszelf en onze realiteit.

Sinds 2010 werk ik 1-op-1 en in groepen met mensen om ze te helpen van binnenuit hun diepste verlangens en dromen te realiseren. Ik maak daarbij gebruik van mijn heldere intuïtie, fijngevoeligheid en onvoorwaardelijke liefde. Alles wat ik uitdraag leef en belichaam ik ook zelf. Ik geloof sterk in de kracht van ‘teaching through the clarity of your example’. In het Samen Zijn creëer ik graag een veld waarin je mijn voorbeeld kunt volgen en zo al voelende leert en eruit haalt wat er voor jou in zit.

Sprankeldag

Mag ik je meenemen naar het hart van je verlangens? Wil je samen met mij diep duiken in je Zelf en ontdekken welke schatten daar op jou wachten? Wil je de delen van jezelf terugroepen die je vergeten bent, onderdrukt, verspreidt en gemist hebt?

Tijdens deze dag zal er veel persoonlijke aandacht voor jou zijn. Daarnaast zul je samen met de andere deelnemers gebruik (leren) maken van de liefdevolle kracht van een groep. Hierdoor zul je verbinding gaan ervaren met elkaar op hart- en zielsniveau. En er is vrijwel niets dat meer vervullend is dan dat…

We zullen zowel binnen als buiten tijd doorbrengen. In stilte en in beweging. Samen en alleen.

Reacties van eerdere deelnemers

“Het verbaast me hoe ongelofelijk simpel dit is. Maar het doet zóveel met me. Ik kan bijna niet geloven hoe moeilijk we het onszelf al die tijd gemaakt hebben… Alles wordt aangeraakt, geopend en begint te stromen. Ik ontdek verlangens in mij waarvan ik niet eens wist dat ik ze had of aan mezelf en anderen durfde te erkennen. Het doet me zo goed om hier nu aandacht aan te geven en eindelijk de vervulling te ervaren waar ik zo intens naar verlangde. Dit voelt als thuiskomen.”

“Ik had verlangens op relatiegebied toen ik hier kwam. Ik verlangde naar meer verbinding en connectie. Ik kon altijd wel goed met mezelf in verbinding zijn als ik alleen was, maar nu heb ik ontdekt hoe ik ook in verbinding kan zijn en blijven met anderen. Heel bijzonder om te merken hoe mijn hart zich opende en de liefde begon te stromen. Ik kreeg het er helemaal warm van!”

“Ik heb al veel gedaan in mijn leven, veel aan mezelf gewerkt en geheeld. Maar in het contact met Mariëlle en de andere deelnemers voel ik dat een hele nieuwe fase zich geopend heeft. Ik hoef niet meer aan mezelf te werken. Ik ben er al! Dit voelt als een enorme opluchting. Er is echt een last van mijn schouders gevallen.”

“Het is alsof er een nieuwe dimensie voelbaar is. Een heel nieuw spectrum aan gevoelens.”

“Een dag om jezelf cadeau te doen en nooit meer te vergeten.”

Praktische details

Datum: zaterdag 23 maart 2019 (bekijk andere opties hier)

De dag begint om 10:00 uur en we ronden af rond 16:30 uur.

Deelname per persoon bedraagt €222,- inclusief 21% BTW.

Koffie, thee, water, lekkers en een heerlijke lunch zijn inbegrepen.

De locatie is in Delft. Parkeren kan gratis op 5 minuten loopafstand.
Met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken.

Alle informatie hierover ontvang je na je aanmelding.

Overnachtingsmogelijkheid

Het is mogelijk om van vrijdag op zaterdag op de woonboot te blijven slapen als je van ver komt en ‘s ochtends liever niet zo vroeg wilt reizen. Je zou van zaterdag op zondag ook een nachtje extra kunnen blijven om er een heerlijk weekendje weg in het gezellige centrum van Delft en de mooie natuur eromheen van te maken. Stuur even een berichtje als je hier interesse in hebt om de details en beschikbaarheid te bespreken.

Vragen?

Klik hier en stuur je bericht via het contactformulier.

Aanmelden

Er zijn maximaal 6 plekken beschikbaar dus wacht niet te lang als je voelt dat je hierbij wilt zijn.

Je kunt jezelf hieronder aanmelden door een ticket te kopen.
Vul 1 in bij het aantal tickets en klik op de blauwe Voeg toe aan winkelwagen knop.
Reken vervolgens af met iDeal, Bancontact, ING Home’Pay, Belfius, SOFORT of KBC/CBC.
Je ontvangt direct een bevestiging in de vorm van je factuur.
Een e-mail met aanvullende info volgt binnen 24 uur.

Vervuld Leven | Sprankeldag
20 maart 2019
23:00
0,00
|||::
Kantoorgracht 82, 2611 PE Delft, Nederland

Pin It on Pinterest