“Walk like a Master” – Groepswandeling

Groepswandeling

WALK LIKE A MASTER

Je kunt elk moment alles zijn wat je maar wilt. Hoe zou het zijn om een Master te zijn die meesterschap heeft ontwikkeld over zichzelf en z'n leven?
Ik nodig je uit om alle oude ideeën over jezelf te laten gaan en open te staan voor de energie van Wie Je Werkelijk Bent. Jezelf niet langer klein houden of wachten tot jij of je omstandigheden goed genoeg zijn om je heerlijk, vrij, overvloedig, waardig, wijs en vol liefde en waardering te kunnen voelen.
Kom naar het strand van Kijkduin om mij en anderen te ontmoeten, samen te wandelen en te praten over wat het inhoudt om te leven als een Master. Voorbij het bespreken van concepten zullen we daarna echt de ervaring in gaan, zodat je kunt ontdekken hoe dat voelt, wat er eventueel nog tussen zit en hoe je daar als Master mee om kunt gaan. Samen creëren we een veld van onvoorwaardelijke liefde, waarin transformaties als vanzelf en op natuurlijke wijze plaatsvinden.
Zijn | Verbinding | Vreugde | Vrijheid

Praktische Details

Na je aanmelding hoor je waar we die dag precies afspreken.
Lekker als je zelf iets te drinken of te snacken mee neemt voor tijdens de wandeling met je blote voeten in het zand en door het water.
Er kan uiteraard ook gezwommen worden en we kunnen naderhand bij een beachtent gezellig op een terras een drankje en eventueel een hapje doen.
"Gun jezelf de ervaring van een belichaamde Master op Aarde!"
Angel Sparkle Paradise

Praat verder met elkaar in de Sparkle Community

Na deze LIVE ontmoeting kun je in contact met elkaar blijven in de besloten Facebook groep van de Sparkle Community. Maak nieuwe vrienden, deel over alle ervaringen, inzichten, uitdagingen en ontdekkingen op jouw pad. Ervaar en uit je Zelf en laat je raken en inspireren door anderen. 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

Walk like a Master - Groepswandeling - Strand van Kijkduin €45,-
Beschikbaar Tickets: 15
Het Walk like a Master - Groepswandeling - Strand van Kijkduin ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

jul 03 2021

Tijd

13:00 - 16:00

Lokale tijd

 • Tijdzone: America/New_York
 • Datum:jul 03 2021
 • Tijd: 07:00 - 10:00

Kosten

€45,00
Strand van Kijkduin

Locatie

Strand van Kijkduin
Kijkduin, Zuid-Holland, NL
Mariëlle Duijndam

Organisator

Mariëlle Duijndam
Email
mail@sparkleparadise.com
Website
https://sparkleparadise.com/marielle-duijndam/
AANMELDEN
QR code

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *