Zelfrealisatie Sprankelretraite | Samen Leven in de Hemel op Aarde met Werner & Mariëlle

Sprankelretraite

LEVEN IN DE HEMEL OP AARDE

"Ik ben verlicht."
Wanneer je het zegt vanuit de kern van je wezen met de authentieke stem van je Zelf en je het hoort met je oren, realiseer je je dat je het niet verzint.
- Kuthumi Lal Singh -
Hoe zou het zijn om verlicht te zijn en werkelijk het gevoel te hebben 'dat je er bent'? Wat als het zoeken, werken, worstelen en wensen allemaal ten einde kan komen? Hoe zou het zijn om werkelijk van binnenuit licht te gaan geven doordat je gaat sprankelen vanuit je ware Zelf en IK BEN Essentie?
Werner en ik nodigen je uit om je samen met ons een midweek onder te dompelen in het Leven in de Hemel op Aarde. Een heerlijke realiteit waarin je heel en volmaakt bent en precies waar, wanneer, hoe en met wie je wilt zijn.
Een midweek waarin de volgende woorden centraal zullen staan: Zelfliefde, Zelfrealisatie, Zelfbevrijding, Zelfexpressie en Verbinding met je Zelf in vele vormen. Want alles en iedereen is een extensie van jouw eigen bewustzijn en energie.
Naar een andere toekomst toewerken, werkt moeizaam. Een ander perspectief op je NU-realiteit werkt moeiteloos. De realiteit volgt jouw beslissingen. Tijdens deze retraite zullen we deze manier van Zijn voorleven en je met ons voorbeeld inspireren. Hoe ver durf jij jezelf te openen om onvoorwaardelijk te ontvangen?
De basiselementen van deze Zelfrealisatie Sprankelretraite zullen zijn: Stilte & Meditatie, Belichaming van je Essentie, Openen voor verbinding met anderen, Vraag & Antwoord sessies, Zelfexpressie Cirkels, Muziek & Dans en genieten van ontspannen avonden in de buitenlucht met een vuurtje in ons midden.
Deze Sprankelretraite is voor iedereen die van binnen enthousiasme en nieuwsgierigheid voelt naar de ervaring die we je aanbieden via deze woorden en video's. We weten dat de perfecte groep zich met perfecte timing zal vormen.
Zijn | Verbinding | Vreugde | Vrijheid

Praktische Details

Bekijk de video hieronder om een indruk van de locatie, de sfeer, de groepsruimte, de slaapkamers en het kampeerterrein te krijgen.
De retraite begint op maandagochtend 10:00 uur. Je bent welkom vanaf 09:00 uur om je bed te kiezen of je tent, caravan of camper neer te zetten.
We eindigen de retraite op vrijdag rond 15:00 uur. Daarna heb je nog tot 17:00 uur de tijd om rustig in te pakken en weer huiswaarts te gaan.
Voor biologische, vegetarische maaltijden wordt gezorgd. Ook fruit, koffie & thee zijn inbegrepen. Overige zaken kun je zelf naar wens meenemen.
Tickets zijn hieronder in twee varianten (binnen of buiten slapen) te boeken. Na je betaling is je plek gereserveerd en ontvang je direct een factuur.
De kans is groot dat deze retraite binnen drie weken uitverkocht zal zijn. Indien er na 8 augustus nog plekken beschikbaar zijn, dan wordt het ook mogelijk om (duurdere) dagtickets te boeken voor wie er niet de hele midweek bij kan zijn. Aangezien we vanuit het NU zullen werken is dit een circulaire retraite waarbij elk moment een nieuw begin is en alles zich met pure perfectie voor alle deelnemers zal gaan ontvouwen. Samen creëren we een Veld van Verlichting waarin mensen heel snel mee kunnen gaan resoneren met deze hoge frequenties en bevrijdende perspectieven.
"Gun jezelf de ervaring van samen Leven in de Hemel op Aarde!"
Angel Sparkle Paradise

Blijf op de hoogte en in verbinding met ons

Via Telegram blijf je moeiteloos op de hoogte van het laatste nieuws in Sparkle Paradise, ontvang je spontane creaties, inspiraties en uitnodigingen van Mariëlle en kun je meepraten rondom alles wat ons bezig houdt, terwijl we Leven in de Hemel op Aarde. Dus download meteen de app en volg het kanaal van Sparkle Paradise via de gouden knop hieronder.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

Zelfrealisatie Sprankelretraite (5 dagen - 4 nachten binnen) €600,-

Deelname aan volledige Sprankelretraite van maandagochtend t/m vrijdagmiddag, inclusief alle maaltijden, koffie & thee en 4 overnachtingen in een eenpersoonsbed in een van de kamers.

Beschikbaar Tickets: 10
Het Zelfrealisatie Sprankelretraite (5 dagen - 4 nachten binnen) ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Zelfrealisatie Sprankelretraite (5 dagen - 4 nachten buiten) €580,-

Deelname aan volledige Sprankelretraite van maandagochtend t/m vrijdagmiddag, inclusief alle maaltijden, koffie & thee en 4 overnachtingen op het terrein met een eigen tent, caravan of camper.

Beschikbaar Tickets: 6
Het Zelfrealisatie Sprankelretraite (5 dagen - 4 nachten buiten) ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

aug 16 - 20 2021

Tijd

10:00 - 17:00

Lokale tijd

 • Tijdzone: America/New_York
 • Datum:aug 16 - 20 2021
 • Tijd: 04:00 - 11:00

Kosten

€600,00
De Bronhoeve

Locatie

De Bronhoeve
Cothen, Utrecht, NL
Werner Thörig

Organisator

Werner Thörig
Telefoon
+31 (0)6 21 82 87 99
Email
wbthorig@hotmail.com

Andere Organisatoren

Mariëlle Duijndam
Mariëlle Duijndam
Email
mail@sparkleparadise.com
Website
https://sparkleparadise.com/marielle-duijndam/

Als oprichter van Sparkle Paradise is het mijn passie om mezelf en anderen een platform te bieden voor creativiteit en co-creatie. Om samen te genieten van deze bijzondere tijd waarin miljoenen mensen beginnen te ontwaken en we werkelijk kunnen gaan Leven in de Hemel op Aarde.

AANMELDEN
QR code

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *