Sparkle Facilitator

Mariëlle Duijndam

“Er bevindt zich een Grootsheid in jou! En je ben in staat tot Grote Dingen in dit leven. Het is mijn eer en plezier om de Visionairs, de Leiders, de Leraren en de Facilitators van deze nieuwe Gouden Eeuw te supporten bij het Worden van Wie Ze Werkelijk Zijn en het manifesteren van Wat Ze Werkelijk willen. Voel je vrij om contact op te nemen.”

Professional Bio

Mariëlle is de visionair achter Sparkle Paradise. Ze biedt een platform met inspiratie, support en training voor de visionairs, leiders, leraren en facilitators van deze Gouden Eeuw. Ze wordt ervaren als een master als het gaat om mensen te helpen shiften naar nieuwe levels van bewustzijn, staten van zijn en versies van realiteit.

Van het transformeren van een hele bedrijfscultuur naar 5D bewustzijn, het helpen van visionaire ondernemers om hun dromen te realiseren, het begeleiden van mensen naar de bron van stralend geluk en orgastisch genot tot het intappen op goddelijke inspiratie om nieuwe ideeën, perspectieven en oplossingen te downloaden…

… Mariëlle biedt upliftende bijeenkomsten aan waarbij ze geïnspireerd spreekt en op interactieve wijze mensen faciliteert bij hun gewenste shifts, privé Sprankelsessies, Sprankelervaringen, begeleide meditaties, online Sprankelavonturen en retraites over de hele wereld die een diep gevoel van verbondenheid, levendigheid, helderheid, passie, vreugde en intuïtieve spontaniteit vanuit het moment met zich meebrengen.

Expertise

  • Zelfliefde & zelfrealisatie
  • Visionair ondernemerschap
  • Leiderschap vanuit 5D bewustzijn
  • Moeiteloos je dromen manifesteren
  • Opening voor je multidimensionaliteit
  • Je sensuele plezier en kracht ontketenen
  • Upliften van je omgeving met je staat van zijn
  • Goddelijke wijsheid communiceren via je intuïtie
  • Relaties gebaseerd op alignment en onvoorwaardelijke liefde

Mariëlle belichaamt haar goddelijkheid en deelt de wijsheid van haar hoger zelf. Ze is een open kanaal waarlangs inspiratie stroomt vanuit het moment. Ze weet wanneer ze in alignment is met Wie Ze Werkelijk Is en wanneer niet. Door in haar buurt te zijn biedt ze je een menselijk voorbeeld aan van hoe het kan zijn wanneer het je intentie is om op consistente basis te versmelten met Wie Je Werkelijk Bent in het dagelijks leven.

Haar onvoorwaardelijke liefde voor jou zal je de intense fases tijdens de Shift naar 5D bewustzijn helpen navigeren, terwijl je gekatapulteerd wordt naar de versie van jezelf die je altijd al hebt willen worden (en altijd al geweest bent), zodat je de manifestatie van de realiteit waarin je altijd al hebt willen leven kunt toelaten.

Client Results

Een verlichte ervaring voor een succesvolle vrouw…

“Toen ik Mariëlle ontmoette voelde ik meteen een diepe verbinding met haar. Wat me meteen opviel was haar innerlijke rust en zekerheid.

Na de eerste kennismaking raakte ik ervan overtuigd dat ik met haar coaching belangrijke stappen zou kunnen maken in het gelukkiger en vervulder worden van mijn leven. Dat ik minder afhankelijk van de omstandigheden een hoger niveau van geluksgevoel zou kunnen creëren en kunnen laten voortduren. Waarbij ik meer vervulling zou kunnen ervaren in mijn bezigheden en mijn ervaring hier op deze aarde in deze tijd vollediger zou kunnen benutten om te genieten in het NU, in verbinding met mezelf.

Het werken met Mariëlle was uitdagend en bracht me heel veel inzichten en ook een verlichtende ervaring die ik nu nog voel. Sinds die ervaring weet ik dat het voor mij mogelijk is om onder allerlei omstandigheden gelukkig te kunnen zijn en het beste uit mezelf te halen. Dat ieder gevoel dat ik wil beleven in mezelf aanwezig is en dat ik mijn eigen ervaringen creëer.

Mijn leven is hetzelfde omdat ik al een ‘perfect’ leven had, maar nu kan ik in dit leven dat ik al heb voelen wat ik wil voelen en hoeft er niets te veranderen om me gelukkig te maken. Nu ben ik ook niet meer bang voor verandering omdat ik ook onder andere omstandigheden zal weten hoe ik mijn ervaringen vorm kan geven zodanig dat ik me gelukkig voel en in verbinding blijf met mezelf. Geniet van je leven!”

Een relaxende ervaring voor een jonge moeder…

“Ik voelde me erg gestresst toen ik Mariëlle vroeg of ze me kon helpen om meer te ontspannen. Ik had zojuist geboorte gegeven aan mijn eerste kind en de hele ervaring was behoorlijk overweldigend voor mij. Ik had bepaalde herhalende gedachten in mijn hoofd die meer en meer angstgevoelens creëerden in mijn lichaam. Ik wilde meer van de ehele ervaring genieten dan ik in staat was om te doen in dat moment.

Mariëlle heeft me bewust helpen worden van wat er gaande was binnenin mij en liet me zien hoe ik uit die gevoelens kon komen. Als resultaat voelde ik me meer ontspannen en aanwezig. Ik kan zelfs dingen beter ruiken dan ik deed voor onze sessie. Ik heb notities op de deur van de badkamer geplakt en kijk regelmatig naar ze. Mijn gedachtenpatronen zijn aan het veranderen en dingen worden beter en beter. Ik ben zo dankbaar voor haar hulp!”

Een upliftende ervaring voor een gepassioneerde idealist…

“Meerdere dingen in mijn leven hebben niet uitgepakt zoals ik het bedacht had. Ik heb zoveel passie en mooie visies voor deze wereld. Terwijl ik mijn dromen probeerde te realiseren bleef ik op weerstand stuitten. Op een bepaalde moment vreesde ik dat ik gefaald had. Door simpelweg met Mariëlle te wandelen en met haar te praten, begon ik me het grotere plaatje te herinneren. Ik begon de waarde van Wie Ik Werkelijk Ben te waarderen. En daardoor was ik in staat om te ontspannen en meer op het proces te vertrouwen dan ik deed. Het is allemaal een kwestie van perspectief. Ik voel me dankbaar voor de kalmte die ik nog steeds kan voelen dgen na onze wandeling. Ik kijk er naar uit om nog dieper te gaan met haar coaching in de toekomst.”

Een sensuele ontwaking voor een vrouw die bang was voor intimiteit…

“Toen ik contact opname met Mariëlle voelde ik me seksueel gezien vast zitten. Ik en mijn man waren al twee jaar niet meer intiem met elkaar geweest. Ook al had hij de situatie geaccepteerd en ondanks dat toch van me hield, besloot ik dat ik wilde kijken of ik een verandering kon creëren. Ik koos er specifiek voor om met Mariëlle te werken omdat ik afgestemd wilde raken op de realiteit die ik wilde manifesteren, in plaats van reguliere therapie waar ze je vaak vragen om door allerlei zaken heen te werken. Ik weet vanuit eigen ervaring op andere gebieden in mijn leven dat niet een noodzakelijk iets is en dus wilde ook moeiteloos van deze innerlijke verschuiving genieten.

Terwijl we startten met ons Sprankeltraject ervoer ik meteen een verandering in mezelf. Het was alsof mijn lichaam en zintuigen wakker werden uit een diepe slaap, waarvan ik niet eens wist dat dit zo was. Ik was ok geweest met hoe het was, maar nu begon ik ineens op een veel dieper niveau van mijn leven te genieten dan ik ooit had gedaan. Ik genoot ervan om te luisteren naar de begeleide meditatie die Mariëlle voor mij gemaakt had. Het was zo’n ontspannende ervaring! Het was gecreëerd met zoveel zachtheid en openheid, gewoon perfect. Ik ging simpelweg mee met haar woorden terwijl ik mijn eigen stroom volgde. Ik kijk er naar uit om er keer op keer naar te luisteren.

Gedurende ons traject raakte ik meer en meer comfortabel met mezelf en mijn eigen genot. Ik voel niet langer de behoefte om mensen op een veilige afstand te houden. Ik weet nog steeds niet wat de reden was voor deze onverklaarbare angst, maar dat doet er helemaal niet toe. Het enige dat ertoe doet is dat het verdween terwijl ik niet alleen mijn man leerde toelaten, maar ook meer van het leven in het algemeen. We ontdekten een nieuwe manier van intiem zijn samen, wat zo bevrijdend en opwindend voelt voor ons allebei! Het is als het openen voor een nieuw avontuur elke keer dat we samen zijn… Ik ben zo dankbaar voor deze ongelofelijke veranderingen in mijn leven in zo’n korte tijd!”

Client Reviews

“Werken met Mariëlle was uitdagend. Het bracht me zoveel inzichten. En ook en ervaring van verlichting welke ik 3 maanden later nog steeds voel. “

“Werken met Mariëlle heeft me helpen ontspannen. Mijn gedachtenpatronen zijn aan het veranderen en worden fijner en fijner. Ik ben zo dankbaar voor haar hulp!”

“Ik voel me zoveel zachter en meer verbonden met de mensen om me heen. Ik ben meer aanwezig en in staat om elke interactie te ontvangen en ervan te genieten.”

“Ik was beter in staat om te ontspannen en het proces te vertrouwen dan ik deed. Ik ben dankbaar voor de kalmte die ik nog steeds kan voelen enkele dagen na onze wandeling.”

“Mijn man en ik ontdekten en nieuwe manier van intiem zijn samen, wat zo bevrijdend en opwindend voelt voor ons allebei!”

Want to work with Mariëlle Duijndam ?

Get in touch

Please send a message, I will be in contact with you as soon as possible.