Financieel Floreren en het Ritme van Vervulling

Vanaf het moment dat ik tarieven begon te rekenen die gangbaar zijn in het zakenleven, begonnen mijn bedrijf en ik echt te floreren. Er ontstond een bepaalde rust en ruimte die alles ten goede kwam. Het werk met mijn cliënten werd nog magischer. Mijn relaxedheid en diepe gevoel van tevredenheid met mezelf en mijn leven sprong over op hen. Als ze die tarieven nog niet gewend waren, voelden ze zich ook juist bevrijd door mijn voorbeeld. Het feit dat ik tarieven als deze rekende, gaf hen een soort toestemming om dit ook te mogen doen.

Het kooitje is open

Er zijn vaak veel ongeschreven regeltjes in ons hoofd en het kan dan lastig zijn om uit dat wereldje te komen dat die overtuigingen voor ons gecreëerd hebben. Maar er is niemand anders die de kooi voor ons gesloten houdt. Wij zijn zelf degenen die het deurtje dicht hebben gedaan. Of besloten hebben dat we er niet uit gaan vliegen, ook al staat het deurtje al lang wagenwijd open. De lijst met redenen hiervoor kan oneindig zijn. Maar waarom eigenlijk niet? Misschien is het een idee om die lijst weer eens te herzien en te evalueren of je er vandaag de dag nog steeds achter staat?

Je kunt het (al)

Als een ander het kan, dan kun jij het ook. En zelfs als een ander het nog niet doet, dan kun je een nieuwe toon zetten. Het enige dat ervoor nodig is, is dat jij het je kunt voorstellen. Want als je het je kunt voorstellen, dan kan het je realiteit worden. Sterker nog: je kunt niet alleen hebben wat je wilt; je verlangen om het te hebben maakt het onvermijdelijk dat dit gaat gebeuren.

Je Helpers helpen je te geloven

“Helpers will help you magnify what you’re wanting through their reminders to you that not only can you have what you want but that you have the desire to have it and that must make it inevitable. Just ask them to help you and then stand back in amazement as they help you assemble your reality in the way you want it to be assembled. It really is that easy.”

– Communion of Light –

De mensen die opdagen in onze wereld komen in respons op onze interne dialoog en realiteit. Ze geloven dezelfde dingen die jij gelooft. Of ze willen graag gaan geloven wat jij gelooft. Je helpers helpen je om te gaan geloven wat je zelf wilt geloven.

Overgave aan gemak, geluk en vervulling

Dus als het onvermijdelijk is dat onze verlangens gerealiseerd gaan worden, dan kunnen we er maar beter direct mee stoppen om er weerstand tegen te bieden. Toch? Dat maakt de reis een stuk plezieriger. Het kost je veel minder energie. En het levert je veel meer op. Je leven kan dan gaan versnellen. Omdat de vervulling van het ene verlangen weer leidt tot het ontstaan van het volgende verlangen. En als je ook daar geen weerstand tegen biedt omdat de manifestatie ervan toch onvermijdelijk is, dan kom je in een soort ritme van vervulling.

Hoeveel snelheid kun je aan? Hoeveel vervulling kun je hebben?

Ik kan je vertellen dat je antwoorden op die vragen erg rekbaar zijn. Ik verleg mijn eigen grenzen wat dat betreft dagelijks. Mijn leven verandert dan ook continu in hoog tempo. Niet alles is van buitenaf even goed te merken, maar van binnen voelt het als een sneltrein. Zolang ik geen weerstand bied tegen de vervulling en realisatie van die verlangens is dat geen enkel probleem. Het wordt enkel zwaar en vermoeiend wanneer ik dit wel doe…

“In your resistance you get tired, and so, you need rest. And so, you go from resistance to rest to resistance to rest. But what about rest to eagerness, rest to passion, rest to alignment, rest to clarity, rest to brilliance? You can get this Energy moving within you and when you are up to speed with that Energy, you are clever; you are fun; you are full of vitality; your timing is good! Then you are living life as you intended!”

– Abraham-Hicks –

Stel je eens voor dat het ene na het andere verlangen in jouw leven gerealiseerd en gemanifesteerd wordt. Zou niet gek zijn toch? Hoe heerlijk, simpel, leuk, liefdevol, vervullend, moeiteloos en magisch kan het leven worden? Alleen jij bepaalt het antwoord op deze vraag.

Neem contact op als je samen met mij als jouw Helper jouw ware verlangens wilt ontdekken, erkennen en gaan geloven dat ze ook daadwerkelijk vervuld en gerealiseerd kunnen worden.

Afbeelding van jplenio

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Ontvang het laatste nieuws in je mailbox
Nieuwsbrief

Als je het online Sparkle Magazine wilt ontvangen, vul dan dit formulier in.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *