Geld manifesteren en de Wet van Aantrekking

Dit verhaal begint ongeveer 5 jaar geleden. Ik organiseerde een inspiratieavond bij mij thuis voor vrienden. Het thema wat ik gekozen had was geld manifesteren. Tijdens de avond deelde ik cheques van het universum uit met daarop grote geldbedragen. De bedoeling daarvan was dat mensen zichzelf rijk zouden gaan voelen. Want als je jezelf rijk voelt, zo zegt de Wet van Aantrekking, dan zul je ook meer rijkdom aantrekken. Het was een leuke avond, maar we ontdekten dat het nog best lastig is om net te doen alsof, omdat je zo vertrouwd bent met de financiële situatie waar je in zit.

Ik heb het Welvaartsspel daarna losgelaten, denkende dat het niet zo simpel kon zijn als doen en voelen alsof het al zo is. Ik heb me in de 5 jaar die volgden intensief verdiept in alles wat met de Wet van Aantrekking te maken had. Ik wilde het begrijpen, ik wilde snappen hoe en waarom het mogelijk was om zomaar vanuit het niets geld en andere vormen van overvloed aan te trekken. Ik heb vele cursussen en trainingen gevolg op het gebied van het creëren van rijkdom. Ik heb alle boeken gelezen, zoals ‘The Science of Getting Rich’ van Wallace Wattles, het boekje waarop The Secret gebaseerd is. Steeds opnieuw bleef ik op zoek naar het ei van columbus. Wat was hetgeen wat ik nog moest leren of ontdekken? Op welke manier hield ik de overvloed nog tegen? Dat waren de vragen waar ik me mee bezig hield.

Steeds opnieuw bleef ik op zoek naar het ei van columbus. Wat was hetgeen wat ik nog moest leren of ontdekken? Op welke manier hield ik de overvloed nog tegen? Dat waren de vragen waar ik me mee bezig hield.

Totdat ik me terugtrok in het huisje van mijn schoonzus, afgelopen februari. Ik besefte dat het tijd was voor rust. Ik had overal gezocht, maar nog niet gevonden. Ik begreep het, maar ik leefde het nog niet. De kern van het verhaal was altijd: voel je nu zoals je je zou voelen als het al werkelijkheid was. En aangezien ik moe was van het zoeken en het najagen, besloot ik dat het tijd was voor overgave. Ik was eindelijk bereid om me over te geven aan het niets doen. Het was eng, want mijn overtuigingen waren het er niet mee eens. Maar dit keer liet ik ze praten, ik had er gewoon geen energie meer voor en geen zin meer in om me weer op te laten jagen. Dit leverde ineens veel inspiratie op voor het boek dat ik aan het schrijven was. Ik stond zelf verbaasd van wat er door mij heen vloeide. Het bracht me weer een stap verder. En ik besloot eerst die nieuwe informatie te gaan leven.

Aangezien ik moe was van het zoeken en het najagen, besloot ik dat het tijd was voor overgave. Ik was eindelijk bereid om me over te geven aan het ‘niets doen’.

Ik vroeg mezelf af hoe het zou voelen om succesvol te zijn. Het kostte even wat tijd, omdat ik niet zo bekend was met die frequentie, maar uiteindelijk voelde ik de klik en wist ik dat ik de verbinding gelegd had. Ik was in het NU verbonden met succes. De periode daarna heb ik besteed aan het vertrouwd raken met deze trilling. Ik genoot ervan; van het gevoel, maar ook van het feit dat ik verder even niets meer van mezelf hoefde te doen. De overgave was compleet en ik voelde me compleet.

Wat er in maart is gebeurd is ongelofelijk en toch ook weer niet. Ik weet waardoor het komt, maar toch is het bijzonder wanneer je het meemaakt. Mijn omzet die maand was 10 keer zo hoog als in de maanden daarvoor. Niet omdat ik meer actie had ondernomen, maar omdat ik juist minder had gedaan en meer had toegelaten. Dit is hoe het werkt en ik heb daar nu een heel helder beeld van. Zo helder dat ik het in een programma van 30 dagen heb opgenomen, zodat ik anderen ook tot ditzelfde punt kan begeleiden.

Mijn omzet die maand was 10 keer zo hoog als in de maanden daarvoor. Niet omdat ik meer actie had ondernomen, maar omdat ik juist minder had gedaan en meer had toegelaten. 

Om die reden wil ik je dan ook uitnodigen om samen met mij (nog meer) vertrouwd te raken met de trilling van welvaart & welzijn. En dat gaan we doen in de vorm van een spel: Het Welvaartsspel Deluxe, aangezien het een zeer luxe en uitgebreide versie is van het Welvaartsspel van Abraham, uit het boek Vraag en het Wordt Gegeven.

Ben je ook klaar met het worstelen? Heb je zin in een luchtig en leuk spel waarbij je focus langzaam verschuift van je huidige realiteit naar je gewenste realiteit? Wil je ook loskomen uit dat gevoel dat je vastzit? Wil je reageren omzetten in bewust creëren? Wil je vertrouwd raken met de gevoelens waar je werkelijk naar op zoek bent? Rijkdom, succes, overvloed, mogelijkheden, rust….

Klik dan hier om het Welvaartsspel te kopen en het direct zelfstandig te kunnen spelen.

Foto: Bruno /Germany

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Ontvang het laatste nieuws in je mailbox
Nieuwsbrief

Als je regelmatig een inspirerende Sparkle Mail wilt ontvangen, vul dan dit formulier in.

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.