Ken je dat gevoel dat je met de achtbaan omhoog gaat, heel langzaam, schakel voor schakel, totdat je op het hoogste punt bent? Terwijl je naar boven wordt getakeld gaan er zoveel emoties door je heen. Je weet dat er een waanzinnige rit aan zit te komen. Je vindt het spannend en opwindend tegelijk. Je voelt dat je maag zich omdraait. Vlinders in je buik…

Tergend traag ga je naar boven, alsof ze je extra de tijd willen geven om je bewust te worden van waar je mee bezig bent, wat eraan zit te komen en dat er geen weg meer terug is. Je kunt alleen nog maar vooruit. Je hebt gekozen om ervoor te gaan.

Zo voelt het ook voor mij in dit leven. Ik heb mezelf de perfecte omgeving gegeven om in te kunnen groeien en te worden wie ik wilde zijn. Sommige mensen heb ik ingeschakeld om een hele bijzondere rol voor me te spelen. Zodanig krachtig dat ik er niet omheen zou kunnen. Deze mensen zijn als richtingaanwijzers. “Nee, niet die kant. Die kant.” 

Zelf hebben ze hier geen idee van. Ze doen het niet bewust. Ze zijn zichzelf. Op wat voor manier dan ook. Alleen ík weet wat voor effect ze op mij hebben en wat ik daar als gevolg mee doe.

Als ik van tevoren bang was dat ik me na mijn geboorte niet meer zou herinneren wat mijn intentie was voor dit leven, dan heb ik met deze mensen ervoor gezorgd dat ik zeker wist dat ik het me zou herinneren. Wetende dat dit soms zeer pijnlijk zou zijn. Maar dat het tegelijkertijd de beste manier is om er zeker van te zijn dat ik daardoor de andere kant op zou gaan. Zonder twijfel over de juistheid ervan. Ik zou het wéten tot in mijn botten, met elke cel van mijn lichaam.

Mijn leven. Mijn waarheid.

Mijn ontdekkingen.

Mijn expansie.

Ik heb het in dit geval over mijn moeder. Mijn vader, mijn moeder, mijn zus en broers. Man wat zijn zij geweldige richtingaanwijzers voor mij geweest. En nog steeds. Net als ieder ander die ik in dit leven tegenkom.

Maar mijn diepste en grootste richtingaanwijzers dat zijn tot nu toe toch wel mijn ouders geweest.

Zij hebben er werkelijk alles aan gedaan om mij te helpen te worden wie ik wilde zijn. Niet bewust, maar wel onvermijdelijk. Ze waren perfect in hun rol. Zo overtuigend. Zo… ik zoek hier naar het juiste woord… Aanwezig.

Ja, dat is het. Aanwezig, dat is wat ze waren. Meer hoefden ze ook niet te doen. Of ze er nu werkelijk waren of niet; ze waren aanwezig in mijn bewustzijn. Ik was me bewust van mijn relatie met hen en van het effect dat dat op mij had.

Afgelopen vrijdag 7-7-2017 was het culminatiepunt van mijn relatie met hen. En van de training die ik dankzij hen jarenlang gekregen heb.

Datgene waar ik stap voor stap in getraind ben, mocht ik nu op de grootst mogelijke manier toepassen. En het lukte me. En ik voelde ineens de waarde van de training die ik ondergaan had zó duidelijk. Ik voelde zo sterk het verschil tussen wat ik nu deed, hoe ik met de situatie omging, en hoe generaties voor mij met dezelfde situatie om zijn gegaan.

Het is een ommekeer van 180 graden. Het is een keerpunt in de evolutie.

DIT is waar ik voor getraind ben. DIT is wat ik de wereld te bieden heb.

DIT is wie ik ben en DIT is waar ik voor sta.

Ieder persoon in ons leven, leeft in ons bewustzijn. En in ons bewustzijn kunnen ze zijn zoals wij wensen dat ze zijn. En kunnen we ons als gevolg daarvan voelen zoals we ons wensen te voelen. Mede helder gemaakt dankzij ons leven met hen. Zij hebben ons geholpen om helder te krijgen wat we willen. En het is vervolgens aan ons om te zorgen dat we dat wat we willen, toelaten in ons bewustzijn. Dat we onszelf toestemming geven om ervan te genieten, nog voordat de omstandigheden veranderd zijn. 

Het is groot om dit te leren doen wanneer de omstandigheden ‘normaliter’ schreeuwen om een totaal andere reactie.

Maar je bent dit niet verplicht. Niet naar jezelf en niet naar de ander. Integendeel.

Onvoorwaardelijke liefde is niet iets wat we toepassen.
Onvoorwaardelijke liefde is wat je simpelweg bent.

Je bent vrij.

Zij spelen hun rol voor jou.

Jij speelt jouw rol voor hen.

Altijd perfect.

Zodat we allemaal keuzes kunnen maken op basis van onze ervaringen met elkaar. Keuzes die beter voelen voor ons. Daar zijn al die ervaringen voor bedoeld. Niet om keuzes te maken die slechter voelen, om wat voor ‘rationeel logische’ reden dan ook.

Begrijp je wat ik bedoel te zeggen?

Al stort de hele wereld of die van een ander in elkaar, dan nog – juist dan – beschik jij over de vrijheid en de mogelijkheid om jezelf iets heel anders voor te stellen. Jij kunt je voorstellen dat de wereld juist tot bloei komt, dat de ander tot bloei komt. Niet om de wereld of de ander te veranderen. Maar om zelf het gevoel te kunnen voelen wat dit tot gevolg heeft. Het gaat om het effect ervan op JOU. Het gaat om het pakken van je eigen expansie. Zodat anderen in jouw voetsporen kunnen volgen.

Na de ervaring die ik afgelopen vrijdag had, na de shift die ik mezelf gegund heb, volgde zo’n groot gevoel van transformatie. Ik stelde me voor hoe het zou voelen als mijn moeder gelukkig zou zijn. Het effect daarvan op mij was groot. En dan wordt het ook ineens zo duidelijk hè? Het zijn niet de mensen in ons leven die ons afremmen of in de weg zitten. Het zijn onze eigen manieren van hoe we met die mensen omgaan. Van de relatie die we met hen hebben in ons bewustzijn. Het domein waar wij de baas zijn.

Laag na laag na laag van verantwoordelijkheidsgevoel en schuldgevoelens en boosheid en frustratie en gehechtheid aan een bepaalde uitkomst en wat al niet meer heb ik er door de jaren heen vanaf gepeld. Heb ik toegelaten. Totdat er niets meer over was. Behalve dan de overduidelijke vrijheid die er altijd al was.

 

“You are so free you can choose bondage.”

— Abraham-Hicks

 

En dat geldt voor mij en ook voor mijn moeder en mijn vader. En voor iedereen die (soms) gelooft in omstandigheden die ze vasthouden waar ze zitten en dat er geen uitweg is. Maar ik kan je zeggen dat er altijd een uitweg is. En ik wijs je graag de weg.

Niet door mee te gaan in jouw idee over onvrijheid, maar door jou mee te laten gaan in mijn idee over ultieme vrijheid. Als dat jouw wens en keus is. Want je bent sowieso vrij om te kiezen en te geloven dat dit niet zo is.

Wil je het nu zelf proberen?

1. Welke relatie is uitdagend voor jou? Dit kan met een persoon zijn, maar het kan ook de relatie met je lichaam of met geld of met mensen of jezelf in het algemeen zijn.

Uiteindelijk draait het allemaal om de relatie tussen jou en Jou. De ‘ander’ of ‘datgene buiten je’ is enkel de trigger die je bewust maakt van een nieuw verlangen. Een verlangen waarvan jij jezelf de vervulling nog onthoudt. Maar waarvan je (niet-fysieke) Zelf je bewust maakt dat je die hebt en dat je Zelf er al wel aandacht aan geeft en jij nog niet.

2. Heb je de betreffende relatie in gedachten?

3. Stel je nu eens voor dat de relatie zou zijn zoals jij graag wilt dat hij/zij is.

4. En laat jezelf nu bewust worden van hoe dat zou voelen.

5. Merk op wat dit allemaal met je doet en laat deze gevoelens toe.

6. Herhaal dit zo vaak je wilt en het fijn(er) voelt om dit te doen dan de ‘realiteit’ onder ogen te zien en vanuit dat idee te gaan reageren. In plaats daarvan ga je nu automatisch steeds vaker spreken en handelen vanuit je nieuwe realiteit/gevoel.

Voila, zo transformeer je je relaties van binnenuit. In het begin vaak makkelijker gezegd dan gedaan, maar door te blijven oefenen wordt je er steeds beter in totdat je een getrainde Master op het gebied van Fysieke Realiteit bent. Het maakt jou niet langer uit wat er gebeurt, want je weet alles in je voordeel te gebruiken waardoor het geheel er alleen maar beter en beter en beter van wordt.

Waar ik goed in ben

 • Onvrijheden bewust laten worden
 • Leven in ultieme vrijheid realiteit laten worden
 • Onafhankelijk van omstandigheden worden
 • Bewustwording van je werkelijke verlangens
 • De kortste weg aanreiken naar de vervulling
 • De shift van 3D naar 5D leven – Ontwaken
 • Leven met een multidimensionaal bewustzijn
 • Vrij raken van diepgewortelde conditionering
 • Nieuwe werelden openen voorbij dat wat voor en door jou voor mogelijk werd gehouden
 • Jezelf en je alignment op de eerste plek zetten
 • Omgaan met al het contrast dat dit oproept
 • Lange familietradities en patronen doorbreken
 • Sociale tradities en conditionering doorbreken
 • Voorop gaan in tijden van grote transformatie
 • Levend voorbeeld zijn van hoe het anders kan
 • Je eigen waarde gaan (h)erkennen als voorloper in de Shift – De stap naar (innerlijk) Leiderschap begeleiden.
 • Een levensstijl creëren die gefocust is op vreugde – waarbij vrijheid en groei een natuurlijk gevolg zijn. Omdraaien van traditionele werkwijzen.
 • Seksualiteit vrij laten stromen en van genieten
 • Seksuele energie benutten voor transformatie
 • Liefdesrelatie(s) op basis van onvoorwaardelijke liefde en (samen) leven in ultieme vrijheid
 • Co-creatie rondom vernieuwende projecten
 • Je droomleven werkelijk op aarde laten landen

Dit zijn mijn kwaliteiten en talenten waar je gebruik van kunt en zult maken in de omgang met mij. Dit gaat vanzelf in ons contact en samen zijn. Jij bepaalt het tempo en de mate die je wenst en aankunt voor dat moment. Zoals altijd het geval is. Ik ben beschikbaar. Ik ben aanwezig. Net als mijn ouders er voor mij waren en altijd zullen zijn.

Het hoogste punt is bereikt. Vanaf hier neemt het momentum het over en volgt een waanzinnige rit. Ik gooi in volle overgave mijn handen in de lucht terwijl ik geniet van het uitzicht en wat komen gaat. Dankbaar voor alle voorbereiding die dit mogelijk heeft gemaakt.

“We’re all in this together.”

In waardering &
verbondenheid,

Mariëlle

The following two tabs change content below.

Mariëlle Duijndam

Oprichter Sparkle Paradise | Co-Creatie Cirkel Visionair & Facilitator | Sprankelend Leiderschap | Onvoorwaardelijke Zelf-Liefde
Ik help mensen om in verbinding te komen met zichzelf, hun Essentie, Hoger Zelf, het Veld en elkaar. Hierdoor ontstaat een gevoel van Vrede-Met-Wat-Is en komt er ruimte om uit te gaan kijken naar wat we wensen en diep van binnen al voelen dat komen gaat. Door onszelf bewust energetisch af te stemmen op – en te openen voor – deze realiteiten die in potentie al aanwezig zijn in ons, kunnen ze moeiteloos en met plezier gaan manifesteren. Niet langer ben je gehecht aan een uitkomst in de toekomst, omdat je in het NU veel gelukkiger bent, meer geniet en meer sprankelend genot en vervulling ervaart. Neem gerust contact op.

Pin It on Pinterest